tv: wat is leuk vind jouw uk?

Tom was helemaal fan van bumba, de wawa’s en teletubbies. en soms stukjes sesamstraatmaar nee :hand: dat is helemaal voorbij nu :roll: dat is maar saai en stom :evil:

 • hij pakt dus echt de afstandbediening en dan moet ik zappen van hem…of hij zet gewoon de tv uit :roll: -  nu kijkt meneer naar Mickey Mouse, Dora en Barbapapa :eh:

  en nog druk meedoen ook :shock:

  (wijzen, dansen, brabbelen)  fimbels, wizzywoppies en andere programma’s vind ie ook :sick: :roll:

  waar kijkt jouw kind nu graag naar??

Bumba… blijft favoriet hier.En de wielen van de bus… daar heb ik een dvd van… soms krijgt dat de aandacht, vaak ook niet.O ja en vanochtend vond ze de fabeltjeskrant ook wel leuk.

alleen maar de teletubies, dag in dag uit! hij staat ermee op en gaat ermee naar bed. en als het even niet aanstaat is het : TATA? LALA? PO?

:roll:

teletubbies, bob de bouwer en de beer in het blauwe huis zijn hier favoriet

De dvd van Zandkasteel en Dribbel :thumbup:

Muis

tweenies…

tete : teletubbies…Bumba is ook wel leuk, vooral omdat het zo kort is…En de tweenies vind hij de intro ook erg leuk van…En baby-tv kan hij soms ook wel 5 min naar kijken… En Formule 1 met papa en dan maar brooeeeeem en broooeeeeem zeggen…gr patricia

Eigenlijk nog naar niks. :eh:

Bumba staat hier met stip op 1 !!!

Dora boeit hem ook net als de wielen van de bus.Gerda

zandkasteel,bumba,teletubbies

Dora, Tweenies, Zandkasteel, Fifi, blues cluesZijn hier echte favorieten en heel af en toe bumba.Annamarie

Sinds een paar weken wil hij alleen nog maar naar liedjes van Samson & Gert kijken/luisteren :roll: Hij begint het volgende liedje al te “zingen” voordat het huidige is afgelopen.Liedjes van Kabouter Plop en Piet Piraat zijn ook nog wel eens ok (maar niet te lang, want dan moeten Samson & Gert (= papa volgens hem) echt weer op).En Bob de Bouwer, maar dan alleen de begintune :think:Hij zit in elk geval in een liedjesfase. Beeld erbij is top, maar zonder zingen vindt hij het niet zo boeiend.

bumba

en ver daaronder komen plop en de wawa’s

het is elke dag anders wara hij zin in heeft maar dit vind hij dus (in meer of mindere mate) leuk:teletubbies, dora, jellabies, sesamstraat, wawa, bumba, zandkasteel, puppyhond (leerdvd’s van de wibra, enorm goede koop voor zo een 2 euro per stuk!), tiktak, koekeloerehoort wakkerword geluiden dussss…zoefff

Bumba blijft al maaanden met stip op nr. 1 staan. We hebben dvd’s die hij echt een half uur blijft kijken. Hij leert er ook best veel van…Teletubbies en de Wawa’s blijven ook leuk.

Vooral Noenoe (de stofzuiger van de Teletubbies) is erg spannend momenteel… :roll: :mrgreen:

inderdaad met stip op één BUMBAEn dan nog af en toe 10 min zandkasteel of tweenies.

Joy vind de backyardicans erg leuk, en teletubbies op zn tijd, en dora met stip haha! Door dora telde laatst ze ineens in het engels tot 3 hahaha! :inlove:

Kirsten begint nu pas met tv kijken, en dan alleen maar als ik op de bank ga liggen en zij erbij kan komen liggen :inlove:. Ze kijkt dan graag aar animal planet, dan gaat ze alle dieren benoemen :inlove:. Ook kijkt ze weleens pieter post ofzo, maar ik moet erbij liggen anders geen tv hoor.Disney classics vind ze ook wel leuk voor 10 minuten. Wij hebben geen tv kind. tot nu toe dan he :wink:

Tubbies, Bumba, Wawa’s, Zandkasteel, Fabeltjeskrant, OzieBo zijn nu favoriet… maar veranderd ook met de dag hoor!!!Vanmorgen waren zelfs Plop en Piet Piraat ineens interessant… :shock:Bumba blijft wel nr.1. Tubbies nr. 2 maar die filmpjes van die kindjes vindt onze dame nix… :mrgreen:Animal Planet en MTV ook heel spannend op zijn tijd!! Vooral nu ze loopt en (heel erg veel) danst… :inlove: :inlove: