teleurstelling :( foto p5.. happy! foto p7!

Ik heb dik lang krullend haar… Nu wil ik het eigenlijk graag kort hebben… ben nu bij 2 kapsters geweest… en de ene zegt… ja dat kan als je het goed kort doet… de andere zegt… nee dat moet je niet doen… je moet het langer houden… anders krijg je een rondje om haar hoofd heen met alleen maar krullen… zij kwam met zoiets als dit…

Maar eigenlijk wil ik het liever nog korter… ben mn lange haar zat…

hier een fotootje van mn kapsel nu (heb nu ook een dunner hoofd dan op de foto staat… :mrgreen:)… bovenop krult het normaal nog meer, maar als ik mn haar meteen in een staart doe als het nat is dan krult het minder…Iemand ervaring met dik krullend haar en een kort kapsel?

Als je goede styling producten gebruikt moet het geen probleem zijn!

En ik heb het ook gedaan ooit. :mrgreen:

Ohhhhhhhhhhhhhhhh leuk DOEN!!! :dance: :dance: :dance: :dance:Weet je, dan moet je het voor langer houden en in de nek kort, dan komen je krullen erg mooi uit!!! :dance:Ga even een topic voor je opzoeken met kort krullend haar!!Momentje…

Bovenop lekker kort dan krult het mooi rond, dan staat het heel vlot denk ik… DOEN! :thumbup:

Lijkt me ook goed kunnen hoor. :thumbup:

Ik denk ook dat het wel kan.Bovenop zitten nu minder krullen, maar dat komt denk ik omdat je lang (dus zwaar) haar hebt.

Als je het korter knipt springen de krullen er zo in.Als je inderdaad de juiste producten gebruikt, die er ontzettend veel zijn voor krullen en slag, dan denk ik zeker dat het moet lukken.Maar ik ben geen kapster, dus zeker weten doe ik het natuurlijk niet.Vind het kapsel van dat plaatje trouwens heel erg leuk!

dit dan?http://www.kapperssite.nl/#/modeldetail/1478/of dit:Ben ik weer!!! :lol:http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic.php?t=58423&postdays=0&postorder=asc&start=45Kijk hier maar eens, jouw haar krult denk ik meer maar dat is juist leuk en speels!Succes!! :wink:

Oh die laatste foto :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:waarom heb ik geen krullen… :?

@klavertje4 wrote:

dit dan?http://www.kapperssite.nl/#/modeldetail/1478/of dit::mrgreen: Mooi kapsel!! Kort kan wel degelijk hoor!!

:mrgreen: mooie krullenbos…En als je je haar iets uit laat dunnen?? Dus kort en dan met de uitdunschaar erdoorheen??Tis toch van de zotte dat een kapper niet wil doen wat jij wil??? Tis toch jouw haar?

ze willen het wel doen hoor… maar ik wil niet voor gek lopen… :wink:

Ja vind ik ook raar, er zijn genoeg meiden met kort krullend haar!!

Een kapster kan advies geven en daar kan jij mee doen wat je wilt :wink:

ja dat snap ik… maar ik krijg dus verschillende adviezen en dan weet ik het ook niet meer…ik heb het oooit kort gehad… maar dat zag er niet uit… maar dat was dus ook niet mooi geknipt… was het vanachter opgeknipt en bovenop zag het er ook niet uit…

misschien inderdaad uitdunnen… maar hoelang zou het dan duren voordat het weer dik is?

@klavertje4 wrote:

ze willen het wel doen hoor… maar ik wil niet voor gek lopen… :wink:
Je bent een mooie meid, jij loopt vast niet zo snel voor gek! :wink:Anaatje heeft ook krullen en kort, dat staat ook zo leuk vind ik!

Ik denk dat het prima kan!

En over uitdunnen, ik heb zelf ook heel dik haar en laat het elke 6 a 7 weken uitdunnen. Het wordt vrij snel weer dik (geen idee hoe dat kan eigenlijk nu ik er over nadenk :think: :think: ).

@Greetje14 wrote:

@klavertje4 wrote:
ze willen het wel doen hoor… maar ik wil niet voor gek lopen… :wink:
Je bent een mooie meid, jij loopt vast niet zo snel voor gek! :wink:Anaatje heeft ook krullen en kort, dat staat ook zo leuk vind ik!
:oops: :oops: dank je!ben behoorlijk onzeker… vindt mezelf ook niet mooi… dus het moet echt mooi staan :wink:

Ach lieverd toch, je bent schitterend!!!

Ik denk dat het je heel pittig zal staan!Ik zou naar die kapper gaan die gezegt heeft dat het wel kan! :wink:Komt wel goed meid!! :hug:

gewoon doen! lijkt me erg leuk staan :thumbup:enne t resultaat wel ff showen he :wink: :mrgreen:

Is juist leuk zo’n bolletje, als je krul van jezelf hebt, moet je er alles aan doen, om dat zoveel mogelijk te laten zien.

Dus een stuk korter, zodat het lekker krult