STOPPERS MEI 2007 - 6 - Wij gaan voor brusjes!!!

Weer een nieuw deeltje, dat we maar lekker mogen opscheppen over onze mooie kindjes.



Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5



Santos

Mijn naam is Henrieke (2Cool getrouwd met Roel. We wonen in ZO Drenthe met onze 3 katten en twee konijnen! Sinds 24 mei 2008 is ons gezinnetje uitgebreid met een dochter, Yvette!





Smartygirl

Mijn naam is Lenneke (22), woon samen met Hans(36), ons zoontje Kaja (1) en 2 katten in zeeuws-vlaanderen!Ik werk 20 uur in de week als begeleiderster op een woning voor mensen met een verstandelijke beperking. mijn hobbies zijn lezen, zingen, dansen, muziek,foto’s maken en de pc.



K1TT3N

Mijn naam is Mascha momenteel 28 jaar oud. Ben sinds 30 juni 2006 getrouwd met Bart, we wonen in L’stad saampjes met onze 2 katertjes van ruim 2 jaar. Mijn hobbies zijn, lezen allerlei vormen van handwerken zoals bijvoorbeeld 3d kaarten maken. Sinds 6 mei 2009, ben ik de trotse moeder van Inge.



Debby81

Mijn naam is Debby, woon in Den Haag en ben inmiddels zwanger van ons 1e kindje. Ik woon samen met mijn vriend, met wie ik al ruim 10 1/2 jaar samen ben. Ook hebben wij twee poezen hier door het huis huppelen. Ik werk in een ziekenhuis bij mij in de buurt als verpleegkundige.



diaantje17

mijn naam is Diana (34), getrouwd met Jacques (al 11 jaar ) en moeder van 2 heerlijke jongens van 12 en bijna 14 Op 31 Mei 2008 zijn we de trotse ouders geworden van Meagan.

Ik werk voor de RPV zuid-Veluwe en The Young Connexion (allebei reuma verenigingen en de laatste vooral voor jongeren.)



Paco

Mijn naam is Linda, woon in Delft, ben sinds 15 juni 2007 getrouwd met Patrick en ik ben 22 jaar (wat een jonkie he!). Mijn grootste hobby’s zijn darten (wedstrijdverband) en mijn hond, een labrador, van 2,5 jaar. Ik werk op de personeelsadministratie bij een GGZ instelling (psychiatrisch ziekenhuis). Ik heb altijd jong moeder willen worden! Nu maar hopen dat dat gaat lukken



Snackertje

Mijn naam is Alexandra en ik ben 31 jaar.Ik woon al 7 jaar samen met Richard waar ik al 13 jaar een relatie mee heb.We hebben 2 jongens .Loek is 5 en Roel is 3.Richard heeft een eigen cafetarie/broodjes/pizzeria/catering bedrijf en ik ben tot 3 jaar geleden kraamverzorende geweest.Op het moment ben ik huisvrouw.Daar hebben we toe belsoten omdat ries heel veel van huis is en de kraam is gewoon moeilijk te combineren met kids.



Enidan23

ik heet nadine,25 jaar, woon samen met niels in amersfoort in een appartementje met onze 2 jackrussels en kat.

ik werk met verst. gehandicapten en ben van onze 1e kleine zwanger.



Babymuisje

Babymuisje, echte naam is Saskia, ik ben 32 jaar. k werk parttime (20 uur) bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in medische hulpmiddelen. Mijn hobbies zijn lezen, film kijken, computeren. Sinds 3 november is ons gezinnetje uitgebreid met een dochter genaamd Eva.

jeetje nieuw deeltje alweer…



goh…paar deeltjes terug gingen we stoppen met de pil…en nu…zoveel deeltjes verder hebben we bijna allemaal onze beebjes in onze armen of staan we klaar om de beebjes in wording te verwelkomen…



:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:



Geweldig dat het ons allemaal gelukt is !



oh je vergeet helemaal Henrieke bij de zwangeren tezetten hahahah

meld 8)



ja wat is dat hard gegaan he Diana!! :inlove: Nadine krijgt vandaag haar 2e dochter… de ks stond voor morgen gepland maar ivm weeen en bloedverlies eerder deze week is ze gister opgenomen in het zkh en is de ks voor vandaag om 12.00 uur gepland… nu dus… :inlove: en dan ben ik de volgende :mrgreen:

Wauw. weer een nieuw deeltje!



Zag idd dat Nadine vandaag haar kleine meid krijg! Hoop zo voor haar dat alles goed gaat en ze een positieve toekomst tegemoet gaat met haar meiden :thumbup: Wel balen dat ze al weeen en bloedverlies had, maar aan de andere kant, de kleine kon haar niet vroeg genoeg komen :wink:



Oh ja, nu hoor ik idd ook weer bij de zwangeren, had er niet eens zo over nagedacht :mrgreen:

Ow ja das waar Henrieke… Meid vertel wanneer ben je uitgerekend, ga ik meteen het lijstje aanpassen, mijn kleine meid slaapt momenteel gelukkig. Hopelijk blijft dat ook voorlopig zo. :pray:



Nadine ik hoop dat alles voorspoedig verloopt en dat je zo dadelijk lekker kan genieten van dit 2de wondertje.

Tjee zeg wat is dat snel gegaan die zwangerschap van Nadine. Ik had niet eens door dat ze deze maand uitgerekend was :oops: Hopelijk is de ks spoedig verlopen en is ze heerlijk van haar meisje aan het genieten.

@Macha, op dit moment denken we 10 januari, maar we moeten de echo nog even afwachten :wink:



Het lijstje ziet er trouwens mooi uit :wink:

Gestolen bij de juni mamma’s…




UPDATE NADINE

Om 9 voor 1 is Ninthe Nova geboren. 3510 gram en 49 cm lang. Ze doet het geweldig en lijkt sprekend op Silve toen ze net geboren was.


Nadine gefeliciteerd met je dochter Ninthe. Een zonnestraal aan de lucht.

FANTASTISCH NIEUWS!!



NADINE EN SILVE…VAN HARE GEFELICITEERD MET DE GEBOORTE VAN JE 2E PRACHTIGE DOCHTER EN LIEF KLEIN ZUSJE!!

GENIET VAN JE KRAAMTIJD MEIS…EN HOOP GAUW HIER OF OP HYVES EEN VETTE SPAM VAN JE PRINSESJE TEMOGEN BEWONDEREN!!

Oh.zie net eigenlijk dat de introductie ook aangepast moeten worden in mijn geval…

Mascha…zou je er bij willen zetten dat we in 31 Mei 2008 de trotse ouders zijn geworden van Meagan ?..ik blijf helaas niet eeuwig zwanger hahaha

niet eens Diana??? Zal ik dan ook meteen maar de leeftijd van de jongens aanpassen??? Of blijven die voor de rest van hun leven 10 en 12? Zeg ik het goed als ze nu 11 en 13 zijn?

NADINE (en fam), GEFELICITEERD MET DE GEBOORTE VAN NINTHE NOVA!!!

@K1TT3N wrote:

niet eens Diana??? Zal ik dan ook meteen maar de leeftijd van de jongens aanpassen??? Of blijven die voor de rest van hun leven 10 en 12? Zeg ik het goed als ze nu 11 en 13 zijn?




hahahahah :doh: …12 en bijna 14 (ja moet het er steeds bij vertellen van m…denkt ie dat ie ook gelijk meer rechten heeft ofzo :eh: )



thanx lieverd…je bent een kanjer hoor voor het bijhouden!! :clap:

Zo… ik heb foto’s van Ninthe gezien op de hyves van Nadine :slight_smile: Kon het niet laten om toch even te gaan kijken.



Nadine wat een mooi meisje, geniet er maar lekker van hoor en jeetje wat wordt Silve al een grote meid.



Zo de opening is ook weer aangepast.

Nadine gefeliciteerd met je dochter Ninthe, wat een bijzondere naam. Ik ga gelijk even hyves spieken :mrgreen:

Heb ook even de foto’s bewonderd, wat een mooi meisje :inlove:



Zag dat Niels toch bij de bevalling is geweest Nadine? En ehhh, hoe krijg je de foto’s op inet als je in het ziekenhuis ligt???

goede morgen dames!



ff gekopieert bij feb.08 mamas... enne niels had van mij de opdracht gekregen fotos op mn hyves te zetten :thumbup: :mrgreen:



nou zoals jullie weten is Ninthe 3 juni al gehaald via keizersnede… omdat ik s nachts al wat weeen had gehad en wat bloedverlies… ik moest naar het ziekenhuis voor controle en daar zagen ze dat mijn baarmoedermond al helemaal verstreken was en ik 1 cm ontsluiting had… mijn lichaam was zelf dus al begonnen en dat was niet de bedoeling.

2 juni was er geen plek meer dus werd de keizersnede toch 3 juni (op de verjaardag van mn zus :inlove: ) ik vond dat eigenlijk eerst niet zo leuk maar ja… het was gewoon niet anders… en mn zus vind dat ze nog nooit zo n leuk kado voor dr verjaardag heeft gehad :inlove: lief he?



keizersnede zelf is me tegengevallen… ben niet zo n held in OK`s… raakte echt een beetje in paniek toen ze bezig waren… je voelt eigenlijk ook gewoon alles maar het doet gewoon geen pijn… echt heel apart.

Niels was erbij en heb toch echt veel steun aan hem gehad, hij stelde me echt heel erg gerust… om half1 werd de ruggenprik gezet en om 9voor 1 is Ninthe Nova geboren :inlove: erg vlot maar ik had het idee dat het veel langer duurde… ze is prachtig en is sprekend Silve toen ze klein was… Silve had alleen n iets boller koppie.



Ik herstel wonderbaarlijk snel van de keizersnede… kraamhulp en ziekenhuis verpleging stonden echt versteld hoe snel ik op de been was… :thumbup: het valt me dus echt hardstikke mee…



borstvoeding verloopt goed, mn melk kwam de 2e dag al opgang…

Ninthe doet het ook goed alleen moeten we echt ons ritme nog zien te vinden want het is een echte nachtbraker :zzz: :mrgreen: maar dat gaat nu al beter…



zodra we in ons ritme zijn en de rust hier in huis een beetje gevonden hebben (want het is hier erg druk momenteel) zal ik wat vaker mn neus laten zien…



oja… Silve is een echt trotse lieve zus… ze geeft veel kusjes aan dr zusje en aait dr veel over dr bol… echt heel aandoenelijk :inlove:



Niels is ook een echte trotse papa, komt hier veel en we hebben geen ruzie ofzo… ik heb er vrede mee en denk dat het idd beter is dat we uitelkaar zijn… :thumbup:

ik zit lekker in mn vel … geen last van kraamtranen… geniet van mn meiden en zie het positief in…dus lekker genieten dus :thumbup:

Nadine, heerlijk om iets van je te horen. Wel fijn dat Niels toch zo’n steun voor je is geweest. Als ik de foto’s op je hyve bekijk is het inderdaad een schat van een meisje. Silve al een grote zus, jeetje zeg. Geniet van je meiden en we horen wel weer van je :hug:

ff spammen :inlove:

:inlove: Cute :inlove:



Ik zal strakjes, weer eens wat Inge spam der ingooien :slight_smile: