stoofvlees, lekker met??

meestal eten wij stoofvlees met zelfgebakken frietjes, of met wortelstamp.



echter wil dit eens anders eten, en heb nu een brocolli die op moet.

maar dan? rijst of gekookte aardappels?

terwijl ik daar over aan het denken ben, was ik benieuwd hoe jullie stoofvlees combineren…

Wij eten stoofvlees eigenlijk bijna altijd met aardappelpureee…

ik zou rijst doen, vind ik eigenlijk altijd wel lekker haha

@Madre wrote:

Wij eten stoofvlees eigenlijk bijna altijd met aardappelpureee…




aardappelpuree vind ik zelf ook eigenlijk altijd wel lekker, maar manlief vind dat echt niet te eten helaas :?

Maak je voor jezelf puree en dan houd je voor hem de aardappels heel… 8)

gekookte aardappelen…met jus van het stoofvlees (en daarbij altijd koude rode kool…)

Stoofvlees, gekookte aardappelen en warme rode kool :drool: :wink:

Stoofvlees hoort gewoon met friet. En niets anders.



Sprak de Belg 8) :angel: :wink:

@Vicky wrote:

Stoofvlees hoort gewoon met friet. En niets anders.



Sprak de Belg 8) :angel: :wink:




spraken twee Belgen… :angel:



liefs

Gerda

Stoofvlees met frietjes en verse spinazie (even in de pan met wat boter laten slinken, volgens mij doet hub 't zo) :drool: :drool:



Smakelijk!!

@gerda wrote:

@Vicky wrote:
Stoofvlees hoort gewoon met friet. En niets anders.



Sprak de Belg 8) :angel: :wink:




spraken twee Belgen… :angel:



liefs

Gerda




En een Limburger :wink:

heel ouderweds ook stoofvlees met aardappelpuree en rode kool

maar mijn man vind het overal wel bij passen

hij voelt zich helemaal verwent als ik stoofvlees heb gemaakt

dus gaat het ook bij de aardappels en sperzieboontjes

aardappels en bietjes en bij de hutspot

stoofvlees is gewoon heerlijk :drool:

stoofvlees met frietjes :drool:

het gaat hier voor mij met aardappelpuree worden en voor sophie en carlo met rijst. dat zijn echte rijstmensen en ik wil wel weer eens puree :smiley:



maar nu we het toch over stoofvlees hebben, hoe maken jullie je stoofvlees?

ik met ui, laurier, peper/zout, zilveruitjes, bruine suiker en ketjap.



vandaag een ander recept geprobeerd met rode wijn en tomaten. (naar mijn idee is het nu meer hachee geworden ipv stoofvlees, maar wat ik zo proef is het ook lekker :D)

ohhh ik krijg weer helemaal trek als ik dat recept voorbij zie komen

ja hier alleen met kruiden en laurier… pat houd niet zo van de poespas met uien en zilveruitjes maar is wel het lekkerste vind ik

ben benieuwd of de rode wijn met tomaten variant ook lekker was

@poeizie wrote:

ohhh ik krijg weer helemaal trek als ik dat recept voorbij zie komen

ja hier alleen met kruiden en laurier… pat houd niet zo van de poespas met uien en zilveruitjes maar is wel het lekkerste vind ik

ben benieuwd of de rode wijn met tomaten variant ook lekker was




het was lekker, maar de volgende keer maak ik hem weer gewoon zoals altijd denk ik maar :smiley:

dit was in elk geval geen versie bij frietjes, maar zo met puree/rijst ging het goed.

maar heb voor morgen nog een keer, en baal nu wel dat het niet de oude, vertrouwde versie is…

oh ja jammer is dat dan he

nouja je hebt het geprobeerd

volgende keer weer oude recept

@mama van anne wrote:

Stoofvlees, gekookte aardappelen en warme rode kool :drool: :wink:




hier ook :drool: :drool: :drool:





hier trouwens mosterd erdoor en een drupje azijn tegen het uitdrogen van het vlees…

uitje ook

@cees77 wrote:

@gerda wrote:
@Vicky wrote:
Stoofvlees hoort gewoon met friet. En niets anders.



Sprak de Belg 8) :angel: :wink:




spraken twee Belgen… :angel:



liefs

Gerda




En een Limburger :wink:




En nog een limburger :mrgreen:

@Tamara30 wrote:

@cees77 wrote:
@gerda wrote:
@Vicky wrote:
Stoofvlees hoort gewoon met friet. En niets anders.



Sprak de Belg 8) :angel: :wink:




spraken twee Belgen… :angel:



liefs

Gerda




En een Limburger :wink:




En nog een limburger :mrgreen:




en een brabander :wink: