Slaapt je kindje door met bv?

In navolging van het topic in flesvoeding ben ik benieuwd hoe het met de bv kindjes zit…

Saba sliep in sept. 2005 voor het eerst een hele nacht door, en in oktober volgden meer nachten van minimaal 8 uur slaap, mits ik haar rond 23.00 uur een zgn. “droomvoeding” gaf, dus terwijl zij nog half sliep toch nog even aanleggen voor de nacht. Dus binnen 3 mnd. sliep ze door op bv. Maar ik heb altijd begrepen dat dat redelijk uitzonderlijk is bij bv :think: ?? Weet niet of dat een bakerpraatje is trouwens.

wordt vervolgt met Celiza…

nu van 23u tot 4-5 u.renzo met 10 weken van 20.00 tot 4-5 u!

die was sowieso een lekkere slaper! :thumbup:

ik denk ook niet da tik al mag verwachten dat ie doorslaapt :mrgreen: :mrgreen: maar vannacht toch echt wel vier uur achter elkaar geslapen!! dat is voor mij al heel erg doorslapen hoor!

Ja van 23.00 uur tot 07.00 uur of later

Anita

Hij heeft in bijna 10 maanden 2x een nacht doorgeslapen. Hij wordt nog elke nacht wakker om knus bij mama te zijn :roll:

Mijn jongste dochtertje ging vanaf 5 maanden doorslapen op de borstvoeding. (van 11 uur 's avonds tot 5 a 6 uur 's oachtends). Kort voor de eerste verjaardag deed de nachtvoeding echter weer zijn herintrede en dat heeft wel tot een jaar of twee geduurd. Daarna is het wel wat afgenomen maar nu me 2 jaar en 11 maanden zitten we gemiddeld toch nog steeds op eens in de 3 nachten een nachtvoeding.

Met 7 weken sliep Sem door van 23.00 tot 7.00

vanaf een week of 16 slaapt hij van 19.30 tot 7.30!Heel soms komt hij nog wel eens 's nachts net als van de week toen hij ziek was, maar dat doet Thomas ook en die is al 2 geweest!Die sliep trouwens op de fles pas met een maand of 8 van 19.30 tot 7.30 door…

Ik ben gestopt met net aan zes maanden en Bas sliep niet door. Hij kwam zelfs tot een paar maanden geleden nog elke nacht en wilde een flesje drinken.(overigens, sinds hij zijn dekbed heeft slaapt hij 95% van de nachten door… toeval? Hij blijft er ook keurig onder liggen en deken/lakentje trapte hij altijd weg)

Micah slaapt niet door…

levi sliep door met 1maand eerst van half 10 tot 7uur

1maand later van half9 tot half 9.

ik denk dat ik slagroom had.

de oudste sliep ook al met 5 weken door van 22uur tot 7uur

Stijn kreeg bv uit de fles en sliep door met 4 maanden en is dat nagenoeg blijven doen. Lieke sliep van 2-4 maanden door, en sinddiens niet meer… :cry: Toevallig heeft ze gister vanwege mijn werk een flesje gekolfde melk gekregen. Zij drinkt dan inmiddels 150 cc waar ik nog net 30 cc ipv die voeding kolf. Het loopt dus ook behoorlijk terug. Op het gekolfde flesje sliep ze vanacht wel weer eens een nacht door… zalig :slight_smile:

Nee Max slaapt nog steeds niet door.Vorige week wel 3 nachten achterelkaar maar toen werd hij ziek dus dat tel ik niet mee. Is dus nog even afwachten of hij in navolging van die 3 nachten weer gaat doorslapen als hij beter is…Maar inmiddels mijn ogen tot op de grond ongeveer… :zzz:

Slaapt door in zoverre, de laatste voeding van 23:00 drinkt hij borst en daarna nog gekolfde melk om 0:30 anders is hij niet tevreden.

Daarna slaapt hij sinds een paar dagen door tot 7:00-8:30 :dance:

Sanae sliep pas door vanaf 11 maanden… nu vanaf half 8 tot 8 uur, half 9 s’ochtends…

Mischa slaapt al door. En dan ook bijna klokje rond de laatste 1-2 weken

Hij slaapt dan van 22.00 tot 9.00 ong.

Met ong. 4-5 weken sliep hij door tot ong. 6.00 uur

@marijke79 wrote:

Mischa slaapt al door. En dan ook bijna klokje rond de laatste 1-2 weken

Hij slaapt dan van 22.00 tot 9.00 ong.

Met ong. 4-5 weken sliep hij door tot ong. 6.00 uur
BOFKONT :thumbup:

Yvan sliep voor het eerst door toen hij 7 weken was. Van 20.00 tot 6.00 uur 's ochtends. Wij schrokken wakker om een uur of 5 's ochtends, we durfden bijna niet bij zijn ledikantje te kijken… maar meneertje lag heerlijk te slapen, om 6 uur heb ik hem wakkergemaakt (vond het gewoon een beetje eng…). Sindsdien slaapt hij eigenlijk altijd door…:-* Hazze

Nee hoor Lynn slaapt nog steeds niet door. Ze krijgt om 11 uur 's avonds nog een flesje dan komt ze om half 3 en om 5 uur dus ik kan nog steeds mijn lol op :?De nacht dat Lynn doorslaapt gaat hier de vlag uit :smiley:

@faizaa wrote:

@marijke79 wrote:
Mischa slaapt al door. En dan ook bijna klokje rond de laatste 1-2 weken

Hij slaapt dan van 22.00 tot 9.00 ong.

Met ong. 4-5 weken sliep hij door tot ong. 6.00 uur
BOFKONT :thumbup:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:lag er om 20.30 in gisteravond… heb hem er vanmorgen om 7.30 uitgevist. (was nog niet wakker :shock: )