September 2007 stoppers !!!!!!

Chico, moet jij eens opletten hoe snel er zich meer meiden gemeld hebben. :mrgreen:Het is tenslotte al bijna september.

Hahahaha, ik zat serieus te denken dat ik wat gemist had :mrgreen:Leuk van je dat je hem gestart ben!Nou meiden die in september stoppen kom maar op!Ik zal nog even mijn verhaaltje hier neerzetten :mrgreen:Ik wordt een september 2007 stopper.

Ik zat lang te dubben of ik het hier wel neer wilde zetten, maar ik doe het toch maar

Bij de febr/maart stoppers 2006 weten ze nog niks, dus ik hoop dat ik het nog even geheim kan houden zo niet dan is het ook goed!Zoals jullie zien hebben wij een zoontje van ruim 7 maanden.

Na enige tijd nadenken of we echt wel zo snel voor een tweede kindje wilde gaan, hebben we besloten dat ik volgende week met de pil stop.

Er zijn zat redenen te bedenken om het niet te doen ( is het wel eerlijk voor Jorrit, enz ) maar ook zat om het wel te doen.

We willen gevoelsmatig graag 2 kindjes kort op elkaar, maar wij zijn ook altijd verstandelijk bezig

Maar nu gaan we toch voor ons gevoel, omdat je nooit kan weten hoe lang het duurt voor je zwanger bent, en er bij elkaar leeftijdsverschil wel voors en tegens zitten.Ik ben 30 jaar en mijn mannetje 37.

Op dit moment ben ik thuisblijfmoeder, omdat ik toch al geen werk meer had ( ben geopereerd aan een hernia en in de revalidatie periode verliep mijn contract ), was de stap naar het opzeggen van de ww niet zo groot meer. We hebben er geen moment spijt van.

In de toekomst zal ik wel weer gaan werken ( mocht ik wat vinden ), maar eerst een paar jaar bij de kleine ( en misschien wel kleintjes ) blijven.

Van Jorrit was ik heel snel zwanger.

Na 15 jaar de pil geslikt te hebben was ik de tweede ronde al zwanger.

Alles is toen ook supergoed gegaan ( op mijn toch al zwakke rug na ).

Precies op de uitgerekende datum is hij in een sneltreinvaart geboren.

Het ziekenhuis haalde ik niet meerStiekem hoop ik dat het nu weer zo snel en goed mag gaan, maar we wachten af.

De reden dat ik volgende week stop en niet nu is dat we een weekje naar cp gaan, en ik graag wil zwemmen met mijn mannetjes

Tijdens de menstruatie gaat dit niet lukken.Nou ik hoop dat het hier net zo gezellig gaat worden als bij de feb/maart stoppers van 2006Groetjes Chico.

Sorry, ik wilde je niet wegsturen hoor.

Ben een beetje in een melige bui :inlove:

Geef niks hoor, nu hebben we ieder lekker een eigen topci waar we gezellig tegen onszelf aan kletsen :lol: :lol: :lol:Groetjes Chico.

Maar dit topic is al wel beroemd.

Het is al een aantal keer bekeken.Ik weet zeker dat het geen week meer duurt, dan zijn er meer septemberstoppers.

Dan heb ik straks meer vriedinnetjes dan jij :hug:

Dan mag jij wel hier blijven praten hoor, tot je meer oktober vriendinnetjes hebt, hahaha.Ik ga de kleine maar eens een laatste flesje geven!Tot morgen.Groetjes Chico.

Is goed hoor :wink:Ik hou je in ieder geval in de gaten.

hmmm, nog helemaal geen september stopper? :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Kom op meiden, het is bijna september hoor :mrgreen:Groetjes Chico.

Niet zo ongeduldig :mrgreen:

Hey Lotte

Ga je nou stiekem een septemberstopper worden, of zit je gewoon overal mee te neuzen :lol: :lol: :lol:Chico heel veel succes, nog eventjes wachten en je kunt er weer voor! Hoop dat er snel medestoppers komen.

@Vlinder83 wrote:

Hey Lotte

Ga je nou stiekem een septemberstopper worden, of zit je gewoon overal mee te neuzen :lol: :lol: :lol:
Nee hoor, ik blijf een oktoberstopper :mrgreen:Ik hou alleen Chico gezelschap.

En omdat zij geen topic wilde openen heb ik dat voor haar gedaan. :mrgreen:

En ik hou Lotte gezelschap bij d eoktoberstoppers, haha.Ik hoop inderdaad dat er snel wat meiden bij komen :smiley:Groetjes Chico.

Hoi hoi,Nog geen mede-stoppers???En het is toch echt al bijna september.

Het duurt vast niet lang meer voor de volgende stopper zich meld :hug:

Hoi,hoi,Als het zo door gaat kunnen we ons toch samenvoegen, hahaha :mrgreen: :mrgreen:Ik ga vroeg naar bed vanavond, ik ben moe en heb het koud :zzz:Groetjes Chico.

[breekt in]@Chico wrote:

Ik wordt een september 2007 stopper.

Ik zat lang te dubben of ik het hier wel neer wilde zetten, maar ik doe het toch maar

Bij de febr/maart stoppers 2006 weten ze nog niks, dus ik hoop dat ik het nog even geheim kan houden zo niet dan is het ook goed!


Bijna gelukt! :roll:

Weloverwogen besluit zo te lezen.

Heel veel succes en ik hoop voor je, en de rest hier dat het snel raak is.

Enne, ik zeg niks verder… :silenced:Groetjes, Sis.

(Feb/Mrt 2006 stopper)[breekt ook weer netjes uit]

Hahahah, Bedankt dat je het nog even stil houdt, maar ik denk dat de andere het ook wel snel lezen :mrgreen:

Maar nogmaals dat is geen ramp hoor, de gene die ik ook in het echt zie die kent verder mijn familie en vriendenkring niet :wink:Bedankt voor je reactie in ieder geval :mrgreen:Groetjes Chico.

Nou meid, nog een paar uurtjes en jouw maand is aangebroken.Alvast heel veel succes met klussen, en :thumbdown: :thumbup: dat je snel een positieve test in je handen hebt.En wat die mede-stoppers betreft, die komen echt hoor !!!

Hoi,hoi,Ja mijn maand is zover!

Woensdag neem ik de laatste pil in :mrgreen:

Maandag eerst nog even naar center parcs :mrgreen:Groetjes Chico.

hallo,ik voel me ook een september stopper :smiley: . Vorige week vrijdag me laatste pil genomen. Officieel was het nog wel augustus maar de eerste ronde is nu in september dus vandaar dat ik me hierbij aansluit.Vorig jaar was ik ook gestopt maar omdat ik toch een opleiding ging doen voor me werk ben ik weer begonnen. Ik ben nu nog steeds bezig met die opleiding maar dit is het laatste stukje…

Ik ben 24 jaar en ga voor ons eerste kindje. :inlove:

Chico heb het stiekem toch gelezen :wink:

Ga voor je duimen meissie dat het weer zo zal gaan allemaal…Dikke kusPS Vlinder heb jij toen ook niet met de feb/mrt 2006 stoppers meegeschreven ???