Okt en nov 2009: Compleet en de eerste brusjes zijn onderweg

Lieve mensjes,Hierbij ons vierde deel!

Ik hoop dat het allemaal te lezen is op de foto :slight_smile:

Jet: Van harte gefeliciteerd met Nout Fabian!

Meld!

Ik reageer later weer, ben nu doodmoe… :oops:

He ships, ik stond gister nét op het punt om ook een nieuwe aan te maken :mrgreen: idd vanwege een nieuw lijstje, doordat ook Jet bevallen is. :slight_smile:Jet, gefeliciteerd met Nout Fabian ! :slight_smile:Hoe gaat het met iedereen hier inmiddels ? Het is zo rustig…

Hier heb ik een fikse blaasontsteking opgepakt. Had al 1,5 week last, maar wou het elke keer nog een dagje aankijken. Vandaag toch maar naar de HAP omdat het 's nachts niet uit te houden is (en overdag, kon niet weg) en zit nu aan de antibiotica. Verder gaat het wel goed, heb alleen nog geen ei ontdekt helaas (zit nu op dag 23), weet ook niet of die er gaat komen nog. :frowning:

Meld me alleen ff, zodat ik jullie weer makkelijk terug kan vinden.

Verder ff geen puf. :oops::-*

Zo daar ben ik weer even.Heb echt al 3 dagen last van gevoelige borsten. En dat terwijl ik pas over 9 dagen ongesteld moet worden.

Zou dit dan een teken zijn dat ik nu wel zwanger ben……

Ik wil mijzelf niet voor de gek houden maar dit heb ik niet eerder gehad zoveel dagen van te voren.Vrijdag heb ik de jonge spruit van mijn schoonzusje op de echo gezien. Zo schattig en alles klopt@ Iuno: Balen dat je nu niks meer kan/mag doen behalve je rustig houden. Wel fijn dat het ziekenhuis er erg allert op is. Zou hier in NL ook zo moeten zijn.

Beste vriendinnetje is daardoor ook haar eerste kindje verloren.@ Selena: Vervelend he een blaasonsteking. Ik probeer hier ook altijd zo lang mogelijk mee door te lopen en cranbarrypillen te slikken in de hoop dat het daarmee stopt.

Helaas is dit de laatste keer niet gelukt dus mocht ik ook aan de AB.Hier gaat weer een gewone week van start. Helaas is het een stuk rustiger vanwege klanten die op vakantie zijn, maar dan kan ik de niet leuke klussen rustig uitvoeren. Nog twee weken en twee dagen en dan lekker twee weken niks doen. Oke…. Lekker op het balkon zitten in de zon met een boek.Liefs

Selena, sterkte met je blaasontsteking, wat naar!

Ik hoop voor je dat het ei nog gaat komen of dat je het gemist hebt.

Kop er voor meid!! :hug:Marcella, klinkt goed hoor, zo’n vakantie.

En w.b. die gevoeligheid, ik heb daar anders ook weinig last van maar de afgelopen 2 cycli wel. En één daarvan was ik idd zwanger. Ik duim voor je!!

Ik meld me ook in dit nieuwe deeltje.Even mijn ego verhaaltje… Ben even wat minder actief geweest (nou ja, helemaal niet eigenlijk). De boel is hier inmiddels helemaal omgegooid. We zijn druk bezig met de verkoop van ons huis en met het zoeken naar een ander huis (en lekker bezichtigingen doen enzo). We hebben de knoop doorgehakt om toch eerst hiervoor te gaan. Als ik over een tijdje dan weer zwanger mag worden komt de beeb in een gespreid bedje zogezegd en hoeven we niet dan nog is te gaan verhuizen. Lang over nagedacht, lang lopen tobben, maar heel blij dat we dit nu hebben besloten.

Misschien positief bij de verkoop van ons huis; we vertelde onze buuf dat we wilde gaan verhuizen en zij heeft een vriendin die wel geïnteresseerd is in ons huis. Ze komt aanstaande zaterdag kijken en we duimen dat ze het wat vind en het wil kopen… Maar zoniet, dan gaat het gewoon de verkoop in en hopen we het ook zo snel mogelijk te verkopen.

Hallo meiden,

Hier weer eens een berichtje van mij, dat werd ook wel tijd :oops:

Zag dat er een nieuw deeltje is geopend, dus laat maar eens weten hoe het hier gaat.

Ben alweer ver in de zwangerschap, nog maar een paar weken en dan komt de kleine al. We zijn al druk met de voorbereidingen. Alles is zo goed als af, dat is fijn want het is echt veel te warm om iets te doen.

Het gaat natuurlijk ook niet optimaal met mij i.v.m. BI. Ik kan weinig helaas.

Zit ook al een hele tijd thuis. Je zou denken dat ik me verveel, maar niets is minder waar. Ik probeer naast de zorg voor de meiden mijn rust te pakken zodra dat even kan. Zit aan de maximale paracetamol, helaas is er verder weinig aan te doen.Hoop voor jullie dat het toch snel raak mag zijn, al lees ik ook dat het niet altijd even makkelijk is :hug: . Ik blijf jullie volgen hoor!!!

Danielle, wat spannend. Huizen kijken vind ik persoonlijk altijd heerlijk!

Zelfs nu wij een huisje hebben waar we voorlopig wel willen blijven wonen, kijk ik nog regelmatig rond.

Hoop dat de verkoop en aankoop voorspoedig verloopt!Alex wat vervelend van je BI, hoop dat het nog vol te houden is de laatste weken in deze hitte. Kop op! :slight_smile:

CN, ja huizen kijken vind ik ook altijd heel erg leuk. Alleen het verkopen van je huidige huis en alles wat erbij komt kijken van hypotheken, notarissen al al die “zooi” is altijd wat minder haha.Marcella, ik duim voor je meid dat het zo mag zijn! Maar ik snap dat je het niet te snel wilt denken om teleurstelling te voorkomen. (maar je weet het nooit…)Selena, hoe is het nu met de blaasontsteking? Hopelijk gaat het met de medicijnen snel beter!

@ Motormuis, het gaat gelukkig wel ietsjes beter (in de zin van: ik moet niet meer midden in de nacht in 10 min tijd 6 keer naar de wc, van de loze aandrang en de pijn). Het is duidelijk nog niet over, maar het hele scherpe is er vanaf aan het gaan. :slight_smile:Ik hoop dat de verkoop trouwens snel gaat ! En huizen kijken is inderdaad erg leuk ! :mrgreen: Wie weet…@ CN, mijn ei heb ik helaas ook niet gemist. Ik temp elke dag, en die is vandaag nog steeds maar 35,9, dag 25 van mijn cyclus. :frowning: Hoe gaat het met jou nu ? :hug:

Danielle, verkopen heb ik nog niet gedaan, lijkt me spannend inderdaad.Selena, wat jammer, had gehoopt dat de kuur wat verandering teweeg zou brengen :frowning:Hier gaat 't best goed. Heb nog wel steeds een bloeding, nu bijna 2 weken. Lichaam zal zich nog wel aan 't herstellen zijn denk ik. Verder moe, maar dat ben ik meestal zo vlak voor de vakantie en de miskraam en 't warme weer zullen daar ook aan meewerken.

Ik mag niet klagen dacht ik zo. Na deze week heerlijk 3 wk vakantie vieren, zien we dan verder. :slight_smile:

Hey Girls,sorry dat ik al zolang niet geweest ben maar mijn laptop is kapot :frowning: dus valt het niet mee om alles te volgen :frowning:maar ik wilde wel even weten dat ik nog steeds aan jullie denk hoor lieverds!hopelijk kan ik mijn laptop snel laten maken en kan ik weer lekker mee kletsen :slight_smile:duimen draaien hier voor jullie!en een hele dikke :hug: voor wie het nodig heeft!liefs

Ook ik meld me hier weer!!Duidelijk lijstje hoor Marcella, goed gedaan weer!!

En spannend de komende dagen, hoop toch zo dat het raak is!! Ik duim mee :pray: :pray: (ook voor de andere en mezelf)Wat gaat het al hard met de zwangere dames zeg! En Jet al bevallen! Gefeliciteerd!!Selena wat balen van je blaasontsteking, wat kan je je daar rot onder voelen he??!! Echt naar! En ook nog geen ei?! Ppffff echt vervelend, hopelijk komt ie toch voor je!Je huis verkopen is inderdaad spannend Danielle! Hoop dat jullie het snel verkopen en dan lekker rond kijken naar een ander huis, ik vond dat persoonlijk ontzettend leuk om te doen, na een aantal huizen weet je precies wat je wel en niet wilt, succes in ieder geval!!

Laat je zaterdag weten hoe het gegaan is?!Met mij gaat alles verder goed, weinig bijzonderheden. Heb deze maand geen ovulatie testen of temp gedaan, tot september doen we het gewoon in de vruchtbare periode om de dag, dan nadat we de uitslag van mijn man hebben gekregen zien we wel verder.

Moet zeggen dat ik er rustig onder ben…Maar toch draaien mijn duimen over uren!! voor ons allemaal!!!

Zeker blijven duimen diaan (voor jezelf en de andere ;)) en ik duim mee voor iedereen :thumbup: :thumbdown: :thumbup: :thumbdown: :thumbup: :thumbdown:En ik laat zeker weten hoe het gegaan is zaterdag, we hopen dat die vriendin van de buuf positief is en ons huis wil hebben (en ook kan betalen natuurlijk).

Zelf zijn we al druk met huizen zoeken op internet (zo makkelijk allemaal tegenwoordig) en ook hebben we maandag een huis bezichtigd en vanavond hebben we er ook weer 1. We hebben zoiets van, nu vast goed kijken en vergelijken.

Goedemorgen meiden!Danielle: Leuk je huis verkopen, daar zijn wij in november ook mee gestart maar tot nu toe nog maar 3x een bezichtiging gehad. Maar we blijven hopen! Ik hoop dat het voor jullie sneller mag gaan dan bij ons. Wij zijn ondertussen wel gestopt met bezichtigingen. Wij zaten ons alleen maar lekker te maken met iets wat we toch nog niet konden kopen.Alex: Nog 9 weekjes, gaat inderdaad erg hard zeg! Ik hoop dat het allemaal vol te houden is met het warme weer en je BI.Selena: Balen dat je dat nog geen ei hebt gehad en dus waarschijnlijk weer naar een lange cyclus gaat. Ik hoop echt dat er binnenkort verandering voor je mag komen.CN: Lekker hoor 3 weken vakantie, ik moet nog 2 weken en dan ook lekker 2 weken vrij!Hier gaat alles verder goed. Nog steeds gevoelige borsten en een soort van moeheid die na een uurtje slapen weer weg is (hahaha, ik lijk wel een oud wijf, lig er gewoon al 2 dagen om 7 uur in en dan ga ik er om 8 uur weer uit :slight_smile: En dat terwijl ik pas 26 ben ). Nog een paar dagen en dan komen de duivels er weer aan. Hoop zo dat ze wegblijven.De uitslag van hub zijn onderzoeken is vervroegd naar 13 augustus. Die dag ervoor zijn we 5 jaar samen dus hoop wel dat het een positief berichtje is van de arts anders heb je gelijk weer zo’n naar gevoel erbij.Lieve meiden, geniet van deze dag. tot nu toe ziet het er allemaal nog erg mooi en droog uit en hoop dat het ook zo blijft!Liefs

Ha dames!Allemaal lekker aan het genieten van het weekend??!

Marcella hoe voel je je?? Nog steeds moe? Ben benieuwd!!Even ego:

Gisteren verloor ik oud bloed, en had ook buikpijn waardoor ik dacht dat ik gisteren of vandaag al ongesteld zou worden (wel een week te vroeg!)

Maar nu is alles weg, nog een heel klein beetje bruin bloed bij het afvegen.

Wat denken jullie? zou dit misschien dan toch een innesteling zijn? of heb je dan vaak helder bloed? en heb je dan ook buikpijn??Ik probeer niet veel te hopen…maar stiekem…Fijn weekend verder!!

Hi Dames,Hier net klaar met werken, nu even eten en dan richting een feestje.Diaan, dat zou best kunnen volgens mij, ik hoop het voor je!!Fijn weekend allemaal!!

@ Diaan en Marcella: Ik duim voor jullie! :thumbup: :thumbdown: :thumbup: :thumbdown: :thumbup: :thumbdown:Ego: De vriendin van onze buuf is vanmiddag langsgeweest en ze was wel positief. Ze zei dat ze komende week naar de hypotheker zou gaan en wat zou laten weten, dus we zijn heel erg benieuwd! Ik durf nog niet zo erg te hopen en denken dat het wat wordt om teleurstelling te voorkomen, maar het is wel heel spannend allemaal.

Dag dames, hier weer even een updeetje…Vanmorgen samen met vriendlief weer naar het ziekenhuis voor de uitslagen. Helaas blijft de boel niet rooskleurig. Het is inmiddels duidelijk dat ik PCOS heb en (nog) geen Clomid krijg. Dit heeft de gyn samen met de huisarts besloten i.v.m. zogenoemde achtergrondgeschiedenis. Morgen heb ik sowieso een afspraak bij de huisarts dus ga ik daar nog wel even verhaal halen. Wanneer de huisarts onze situatie stabiel genoeg acht (wat het in onze ogen is, de huisarts weet hier vrijwel niets vanaf aangezien ik al maanden niet bij hem ben geweest) verwijst hij me opnieuw door naar de gyn en zal ik Clomid krijgen. Door de PCOS zullen we wel sowieso moeilijker zwanger kunnen raken. Helaas is dat niet het enige. Uit de echo blijkt niet alleen dat ik een ver doorlopend tussenschot in mijn baarmoeder heb, een van de baarmoeders lijkt ook afgesloten te zijn, maar dat was niet duidelijk genoeg te zien om het echt vast te stellen. Niet alleen heb ik daar een tussenschot, ook blijk ik een tussenschot in mijn vagina te hebben en heb ik eigenlijk dus ‘2 vagina’s’ wat vandaag tijdens onderzoek is gebleken, en naar wat het nu lijkt 1 baarmoedermond. Het tussenschot in mijn vagina hoeft niet direct een probleem te worden voor het zwanger wórden, het tussenschot in mijn baarmoeder wel. Samen met de PCOS heb ik dus een dubbel zo moeilijke kans om zwanger te worden helaas. Mocht ik wél zwanger worden (op welke manier dan ook) dan heb ik weer een extra verhoogde kans op miskramen en vroeggeboortes. Het enige positieve puntje toe nu toe wel is, dat het tussenschot in mijn vagina niet exact in het midden zit, waardoor seks nu toch mogelijk is (door 1 grotere opening) en het geen klachten heeft gegeven tot nu toe (veel vrouwen met een tussenschot in de vagina hebben het in het midden, waardoor beide openingen te klein zijn voor geslachtsgemeenschap en dat dus onmogelijk is of zeer pijnlijk).De kansen voor een spontane en gezonde zwangerschap zijn dus zeer drastisch gedaald bij ons, maar het is nog niet pertinent onmogelijk :frowning: Ik word binnenkort nog opgeroepen voor een echo van mijn nieren (aangezien met deze afwijking ook nog eens de kans bestaat dat de nieren een afwijking hebben (maar 1 nier bijv.) en ik krijg nog een gesprek op de afdeling Verloskunde (moeilijk moeilijk, om na dit nieuws direct door te moeten lopen naar afdeling Verloskunde voor een afspraak, waar iedereen zwanger is en met bolle buiken loopt) met een bepaalde mevrouw die ons meer kan vertellen over deze afwijking en de risico’s bij een evt. zwangerschap en die ook nog eens gespecialiseerd is in zwangerschappen i.c.m. een psychiatrische achtergrond.Tot de tijd van Clomid moeten we het dus zelf blijven proberen helaas (wat ook nu weer niet opschiet, dag 32 en nog geen eisprong, laat staan menstruatie).