Novemberstoppers 2007 (deel 4)

Aanpassingen voor in het lijstje mag je me altijd pb-en. :wink:Mees, Britt, Liekie, Hupke en Simba :hug: :hug: :hug:

Aan alle meiden: we duimen voor jullie :pray: :pray: :pray:

Zwangere dames, gefeliciteerd. :clap: :clap:Ons 1ste deeltje: Klikkerdeklik


Ons 2de deeltje: Klikkerdeklik


Ons 3de deeltje: Klikkerdeklik


Ons showforum: Klikkerdeklik

Wauw!! Het 4de deeltje al!Hoe zit het trouwens met de NOD van Marije?? En Ellen??

Simba, heel veel sterkte! :: :kaars: ::


Wauw, deel 4 alweer!
Wederom bedankt Ilse, je zet het altijd zo mooi neer!

Heb het nu even druk, moet straks naar een kijkavond op de school van Joris.
Maar had gisteren mijn NOD, nog niet ongesteld.
Weet nog niet wanneer ik ga testen, verwacht nog wel gewoon ongesteld te worden. Mijn cyclus is sowieso een beetje vreemd de laatste tijd :shifty:

Knuf voor jullie!

Niks te verwachten … :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hihi, nee, serieus … ik hoop echt dat het prijs is bij jullie hoor. En bij de andere meiden ook natuurlijk. :pray: :pray: :pray:

woow!! deel 4 alweer,hopen dat we nou allemaal zwanger mogen raken in dit deeltje! :wink:xxx

Gevonden hoor deel 4 :smiley: . Dank je weer Ilse voor je harde werk om ons een eigen plekje te geven!

Ohw, da’s ene kleine moeite hoor. :mrgreen:Ik ben daarstraks geweest naar de huidspecialiste. Ik heb ontzettend veel last van eczeem aan mijn handen. Alles droogt op en springt dan open en dan heb ik verschrikkelijke kloven. Kan soms mijn handen niet gebruiken van de pijn. :oops:

En voor alles opdroogt krijg ik blaasjes, die gaan dan evrschrikkelijk jeuken. En dan krab ik mezelf tot bloedens toe. :oops:Ik ben al een tijdje in behandeling, maar niks lijkt te helpen.

Volgende week vrijdag gaat ze testen op wat ik allergisch ben.

We gaan ervan uit dat het te maken heeft met zeep en kuisproducten. :think:

Tja en nu ik net zo kuisziek ben, kan ik het wel geloven. :smiley:

Ooo Ilse, straks word je nog gedwongen minder te kuisen :stuck_out_tongue: Maar zonder gekheid, wel heel vervelend dat je zoveel last van eczeem hebt :hug:Rebecca, hoe gaat het met jou?Haha Ilse, ik ben nu al lichtjes teleurgesteld omdat ik zeker denk te weten dat ik niet zwanger ben :oops: :mrgreen: Dus ik verwacht echt wel iets… Natuurlijk is het helemaal niet erg dat ik niet de eerste keer, want dat is het toch weer even voor ons, zwanger ben, maar na het vrijen had ik ineens zo’n gevoel van “zo, en nu ben ik zwanger” :oops:

Maar goed, de pukkels springen te voorschijn, mijn buik deed de afgelopen dagen pijn en ik heb van die heerlijke blosjes op mijn wangen en ijskoude handen, voor mij een teken dat ik binnenkort ongesteld ga worden.

Al blijf ik nog wel even hopen van niet.Hoe is het met de rest van de dames?

Volgende week gaat het dan eindelijk lente worden hè, heerlijk!!! :smiley:Fijne avond allemaal!

Ik zit hier heel zielig alleen, manlief is boven in slaap gevallen :roll: :inlove:Knuffeltjes!

Zo, is je man zo moe van al dat seksen … :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ik blijf ook lekek rmeehopen hoor dat je zwange rbent. Buikpijn of niet, pukkels of niet … zoalng er geen bloed is, is er hoop. :dance:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Was dat maar waar… moe van het niet slapen doordat we wat last hadden van andere spanning dan sexuele spanning :oops:

Oh Marije - Ik hoop zo dat je wel zwanger bent en dat de pukkels en buikpijn er gewoon bij horen! Net wat Ilse zegt, zolang er geen bloed is, houden we hoop! :clap:Ilse - Eczeem wordt je niet vrolijk van. Als kind zijnde heb ik er veel last van gehad op mijn voeten en ik weet wat het is om het kapot te krabbelen van de jeuk… :roll: Uiteindelijk gaat het daardoor alleen nog maar meer zeer doen. Hopelijik hebben ze snel een oplossing voor je en weten ze vlug waar je allergisch voor zou zijn.Hier gaat alles wel goed. Ik probeer me wat minder bezig te houden met het zwanger worden. het was na de laatste keer toch wel een beetje een teleurstelling dat ik 5 dagen overtijd was, terwijl ik normaal gesproken heel regelmatig ben. Maar we houden de moed erin, ik probeer me er alleen wat minder mee bezig te houden :wink: (Toch nog best moeilijk want ik wil zoooooooooo graag! :silenced: )Eergisteren nacht is er bij mij in de straat een gewapende overval gepleegd! Nog geen 7 huizen hier vandaan aan de overkant van de straat is iemand in zijn eigen huis in zijn gezicht geschoten, een vrouw neergeslagen met een pistool en een zwangere vrouw aangevallen. De daders zijn uiteindelijk weg gekomen met een portomonnee. Op KSL is het een en ander te lezen over de overval.Eerder gisterenavond op het nieuws werd er gezegd dat de autoriteiten niet vermoeden dat het om zo maar een overval gaat. Vermoed wordt dat het misschien om een wraakactie gaat, waarbij de identiteit van de huidige bewoners verward is met die van de ex bewoners, die vorige maand uit huis zijn gezet. Hoe dan ook, het maakt het er allemaal niet minder erg of eng om. Het komt zo allemaal wel dichtbij :shock:Vanavond weer lekker aan de klus :inlove: mijn mannetje is weer terug van een paar daagjes weg geweest! Hopelijk brengt dit nieuwe deeltje vele zwangere met zich mee :wink:

hoi hoieen nieuw deeltje alweer

hij ziet er weer super uit ilse :thumbup:@marije, ik blijf doorduimen voor je :-@rebecca, zo dicht bij je bedje is dat nieuws niet fijn nee

brrr dan denk je vaak dat het niet dichtbij gebeurd maar ineens toch wel

klusse meid :mrgreen:@ilse, meid hoop dat de jeuk snel weg gaatmeiden dikke kus voor jullie allemaal :-

Cathy: Ohw … da’s minder. Maar jullie reden jullie er echt wel uit hé. Jullie zijn een schitterend koppel. :hug:Rebecca: Shit zeg … zo dicht bij je deur. jeetje is en blijft schrikken hé. :?Heb een nieuwe buikfoto in ons showforum geplaatst. :wink:

Goeiemorgen!Rebecca, jeetje wat schrikken als het zo dichtbij komt! :hug:En ik snap heel goed dat je even wat minder bezig wil zijn met zwanger worden.Simba, hoe voel jij je nu? Nog erg onzeker?Ilse, o wauw, ga zo even naar de nieuwe buikfoto spieken!

En ja, wij redden het wel samen. Er is maar 1 ding dat anders moet in onze relatie, en dat is dat ik hem ook wat ruimte moet geven, zeker bij spanningen tussen ons moet ik niet bovenop z’n nek zitten. Verder hebben we het samen zo onwijs goed! :inlove:Hier een redelijke nacht gehad. Wel balen dat ie al vanaf 4 uur afgelopen was, met dank aan Bentie… ach ja, daarna nog wel wat gedommeld hoor.Ga zo maar eens brood voor mijn boefjes maken.Fijne dag allemaal!:-* Marije

Zit ik me nu net te bedenken dat ik je nooit gefeliciteerd heb voor de verjaardag van Benten. :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Sorry … ik heb er nogthans de dagen voordien steeds aan gedacht en de dag zelf dan vergeet ik het :wall: :wall:Bij deze: Een dikke proficiat met de verjaardag van je zoontje!!!Was het een leuke dag??En euh … nu twijfel ik weer of zijn naam juist is of moet er nog een h tussen. :think:

goedemorgen,@marije, ook namens mij nog gefeliciteerd met je benten

sorry ben het helemaal vergeten :oops: , zie ineens het stukje van ilse

leuke dag gehad???

ik ben weer iets minder onzeker, hoop nu alleen dat het snel 6 mei is dan hebben we de echo@ilse, ik ga zo is even kijken naar je buikfoto, leuk!!!fijne dag allemaal :-*

Simba: Is heerlijk uitkijken hé naar die eerst echo. :dance: :dance: Dat we maar vlug 6 mei zijn dan hé voor jou. :wink:Zit me net te bedenken, een sik bevallen ben of aan het bevallen ben, ga ik jullie wel 5 dagen moeten missen. :o

Aangezien het hier meestal in he tziekenhuis gebeurt (zelden thuisbevallingen). :wink: We mogen dan vijf nachten blijven in het ziekenhuis en worden dna lekker verwent. :mrgreen:Ga nog effe kijken hoe ik jullie dan op de hoogte ga kunnen brengen. :wink: Gelukkig is het nog 20 weken. :wink:

:shock: :o 5 dagen zonder jou

wel fijn dat je 5 daagjes mag blijven

hier ga je zo snel mogelijk weer naar huis

jaaaaa we willen het wel weten natuurlijk als je bevallen bent

je kan misschien iemand smsen ofzo,

je mag zo mijn nummer hebben hoor

oooo spannend je bent gewoon de 1ste die gaat bevallen van osn cluppieik hoop dat er deze maand nog veel positieve testen gaan komen :pray:

Hoi stoere girls :mrgreen:Top :thumbup: weer een nieuw deeltje !!Ilse bij sommige ziekenhuisen heb je een pc bij het bed even van te voren goed uitkiezen haha. Ikkie moet ook in het ziekenhuis bevallen maar zie er best tegenop. Maar je mag één van ons wel smsen die houd de rest van de gang wel op de hoogte :lol:Simba ik had die onzekerheid ook heel erg maar toen ik ongeveer 10 weken was had ik er minder last van ik denk dat ik er toen een beetje aan ging wennen dat ik zwanger was ook.Marije het zat vast in de lucht hier ook een peuter die om 3 uur het nodig vond om wakker te zijn … :roll:Rebecca ik krijg er gewoon de rillingen van gatver. Kende je de personen toevallig ook goed ?Met mij gaat het verder wel aardig mijn maag is niet echt sterk en ben nog wel wat misselijk maar gelukkig niet elke dag, maar als ik misselijk ben dan is het wel weer 2 dagen en dan weer een dagje beter. Wel bijna elke dag hoofdpijn maar dat komt waarschijnlijk door mijn nek (whiplash).Vandaag een kaarsje voor mijn broer opgestoken bij het crematorium het is al weer 18 jaar geleden dat hij is overleden. Wil hier ook eventjes een kaarsje branden :kaars:.:-* Zasje

Ha meiden,Ilse, o jee, 5 dagen zonder jou… Dat wordt pittig hoor! Je mag mij ook altijd smsen :angel:

Jemig, wat klinkt het voor jou al dichtbij… nog minder dan 20 weken!Zasje, jeetje al 18 jaar zonder je broer. Ik steek ook een kaarsje voor jullie aan :kaars:Dank voor jullie lieve felicitaties voor Benten (zonder “h” :wink: )

Hij is hartstikke jarig geweest. Niet veel bezoek, maar wel echt feestelijk, foto’s volgen later. Eerst nog een andere foto laten zien.Enne…