November/December stoppers 2011!

Hoi allemaal…





Zijn er al mensen die de grote stap willen nemen met mij om de pil strip de prullenbak in te gooien in November? :inlove:

Ik heb zelf gisteravond de laatste pil gehad…



Groetjes Kim



Ik wil wel graag mee schrijven.



NOD is als het goed is tussen as donderdag en volgende week woensdag. En dan gaan we beginnen.

Hoi!



Ik meld me ook aan! Al ben ik eigenlijk nog net een oktober stopper, want we hebben afgelopen weekend mijn vruchtbare dagen voor het eerst benut :wink: , maar ik vind het leuker om in een nieuw groepje te starten!



Mijn NOD is 14 november denk ik zo… 1e kindje.



P.s. ik ben soms meer een meelezer dan een meeschrijver, maar ik ga mn best doen :slight_smile:

Leuk Esther!

En ik snap dat je liever in nieuwe maand mee schrijft. Oktoberstoppers zijn toch al even aan het kletsen en ook al best een stel zwanger.



Wij zijn begonnen na mijn weekend Rome anderhalve week geleden, maar had toen net mijn eisprong gehad waarschijnlijk. Sinds 3 maanden is cyclus plotseling 6 dag langer dus maar afwachten wanneer ik ongesteld word.



Vertellen jullie wat meer over jezelf?

Nou nog even dan… en dan ga ik echt wat doen :wink:



Ik ben een jonkie, 21, volgende maand 22, studeer Rechten, eind dit schooljaar klaar en ik werk als fractiemedewerker bij een politieke partij voor de provincie waar ik woon. Ik ben getrouwd en we hebben een leuk koophuisje in een klein dorpje. Mn man is 27 en werkt in een ziekenhuis als gespecialiseerd verpleegkundige.



Denk dat dat de basics wel zijn :wink:



Romi, jij was er toch ook één van de Shoppers? Ik vond het altijd zo leuk om weg te zwijmelen bij al die schattige kleertjes, en dan vooral voor de hele kleintjes, maar jullie lijken wel verdwenen?

Esther, ik ben nog steeds een shopper. We zijn alleen privé gegaan ivm discussies hier met moderators waar ik verder niet op in mag en kan gaan.

Vind het ook erg jammer dat het blijkbaar niet anders kon.



Ben nu al ‘bang’ voor het moment als ik zwanger ben. Dan ga ik vast helemaal los op die kleine schattige kleertjes. Maar zo ver is het nog niet.



Ik ben Romi (niet mijn echte naam), 29 jaar en heb zoals je ziet een dochter van 2 jaar.

Ik studeer nog naar mijn 32 urige werkweek, maar heb geen les meer gelukkig. Alleen komende maanden een scriptie schrijven als voorstel is goedgekeurd.

Hey wat leuk, we zijn al met zn 3en :slight_smile:



Ik ben Kim, 25 jaar, woon samen met mijn vriend van 32 in Maastricht. werk 16 uur per week als callcenter medewerker, en ben de rest lekker thuis bij ons zoontje van 18 maanden.

Heb in mijn vorige zwangerschap Hellp gehad en mijn zoontje is met een spoedkeizersnee gehaald en het had niet veel gescheeld of we waren er beide niet meer geweest…

Ik vind het dan ook heel spannend om voor een 2de te gaan en hoop dat de volgende zwangerschap zonder complicaties gaat, leuk om jullie te leren kennen.



Ik ben normaal ook meer een mee lezer dan een schrijver maar ik zal mn best gaan doen, vooral op mn werk heb ik wel vaker de mogelijkheid om hier even wat te kletsen.



ik hoop dat het snel raak mag zijn voor ons allemaal, ook al is het oefenen ook niet heel erg natuurlijk :wink: bij mijn vorige zwangerschap was ik meteen zwanger geworden in de eerste maand dat ik gestopt was met de pil dus ben benieuwd of het nu weer zo snel gaat of wat langer gaat duren.

@*Esther wrote:

Mijn NOD is 14 november denk ik zo…


En nu is het afwachten…

Ja… en dat vind ik met vlagen best wel spannend! :wink: Ik weet natuurlijk ook wel dat ik nu nog niks kan voelen, maar bij elk dingetje denk ik: zou het… ? :stuck_out_tongue: Maargoed nog maar even geduld hebben :slight_smile:



Ik ga er snel vandoor want ik moet zo de trein hebben, veel te vroeg. Ik kom later vandaag nog wel weer even langs!



Fijne dag!

Hier bezig met laatste week anitconceptie.

@pooh wrote:

Hier bezig met laatste week anitconceptie.


Pooh leuk dat je ook weer zwanger wilt worden!!

Heb je verhaal destijds meegelezen.

Ja was erg heftig, maar durf het weer aan.

Vanochtend nog wel een gesprek met mn huisarts hierover gehad.

Was even een goed gesprek hierover nog nodig.



Afsluiten kun je de dingen nooit, merkte ook vanochtend weer dat er nog een boel emoties zitten maar heb het wel een plekje gegeven.

Mijn grootste wens is: een normale zwangerschap.



Heb de medicatie meegekregen die ik nodig ben om een eisprong op te wekken, dus mocht het zover zijn hoef ik niet naar de gyn.

Alleen dat idee al geeft me zoveel meer rust dan alle toeters en bellen van het zkh.



Nou een heel verhaal en mochten mensen mijn achtergrond willen weten na dit vage antwoord dan wil ik dat best in een spoiler gaan zetten.



Ben 31 jaar, heb een dochter van bijna 3.

Gescheiden nadat ze 9 maand was en nu dus een nieuwe relatie.

Sinds een dikke 1,5 jaar.

Pooh, welkom! Leuk dat je mee wilt schrijven :slight_smile: Ik ken je verhaal niet, dus ik zou het best willen weten, maar als het op KOK staat kan ik het ook wel eens opzoeken hoor…



Hoe is het met iedereen? Lekker weekend aan het houden? Ik ben nog wat dingetjes voor mn werk aan het doen, want ik vertrek morgen voor een paar dagen naar Praag samen met mijn man. Erg veel zin in!



Romi, al ongesteld inmiddels? En wat voor studie doe je eigenlijk nog?



Kim, kan me wel voorstellen dat het nu spannend is om zwanger te worden na alles wat de vorige keer gebeurd is. Ik hoop van harte dat je nu een normale zwangerschap mag hebben en voor Pooh uiteraard ook!



Ik weet niet of ik voor ons reisje Praag nog langskom waaien op het forum, dus anders tot daarna weer :slight_smile:



Fijn weekend!

Ik ben nog niet ongesteld geworden. Voel het al dagen aankomen, maar het duurt maar… Afgelopen paar maanden heb ik dat dus steeds, tegen de 26e dag voel ik het aankomen, normaal werd ik dan op dag 26 ongesteld en nu moet ik al paar maanden 6 dagen langer wachten.

Wil nu graag ongesteld worden.



Ik doe een studie accountancy, maar heb geen wekelijkse colleges meer. Heb me wel voor repetitiecolleges opgegeven, dus nog 4 zaterdagochtenden met een klein groepje repeteren voor tentamen 6 en 7 december.



Nog niet heel veel novemberstoppers, maar het is ook pas 5 november. Misschien sluiten zich nog wel meer meiden aan?

Willen we trouwens een lijstje?

Ik ben ongesteld geworden gister, dus weer een cyclus van 31 dagen.

Vanaf nu gaan we er voor :mrgreen:

Ik ben net van mn ongesteldheid af…vanaf nu begint het echte klussen :stuck_out_tongue:

Spannend Kim. En dan vooral als je eenmaal zwanger bent. Is er een verhoogde kans dat je weer HELLP krijgt? Of is het puur toeval?

@Romi82 wrote:

Spannend Kim. En dan vooral als je eenmaal zwanger bent. Is er een verhoogde kans dat je weer HELLP krijgt? Of is het puur toeval?




Ik heb geen idee eigenlijk…ik heb gelezen dat het het meeste voorkomt bij de eerste zwangerschap…maar heb hier ook al gelezen dat veel mensen het bij de 2de zwangerschap ook weer hebben gekregen…



Bij mij is alles goed gegaan tot 37 weken, ik ben toen donderdag middag nog helemaal goed gekeurd bij de verloskundige en diezelfde nacht kreeg ik erg veel pijn op de borst en kreeg ik het benauwd de volgende dag ben ik meteen opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschap vergiftiging en dat is in die 10 dagen ziekenhuis uitgelopen op Hellp…



1 ding weet ik zeker…mocht ik het weer krijgen dan wil ik dat ze in het ziekenhuis meteen een geplande keizersnee gaan maken en niet weer eerst 10 dagen lopen kl*ten met inleidingen en het tot Hellp laten komen… ik zal eens kijken waar mijn bevallings verhaal staat hier op het forum en een linkje plaatsen, voor de mensen die het willen lezen…

Oh dat is een goed idee Kim, die ga ik ook weer eens opzoeken.

Al klinkt jouw bevalling nu al eerder als een nachtmerrie.