Meistoppers 2011 deel 5: We duimen voor Teun!!!

Het lijstje is weer bijgewerkt!



meld!



en heeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeee fijne vakantie! enjoy

en dat je maar goedmag groeien in de rust :wink:

Meld,



En nog heeel veel plezier. Geniet van je vakantie!

Thanks! Ik lig eindelijk in bed! Was net echt woest op hub omdat hij de luiertas van Sean en de kinderstoel bij zijn ouders heeft laten liggen en vervolgens het mijn probleem maakt onder het mom van dat hij moe is en heeft gewerkt en dat hij niet naar zijn ouders terug gaat rijden om het op te halen :wall: Ik kan daar zo slecht tegen: alsof ik niet moe ben en niet heb gewerkt! Dus ik heb een verschoningsmatje van een deken met een handdoek gemaakt zodat ik hem straks onderweg nog wel kan verschonen.

Nou meiden, ik ga nu slapen! Tot over 2,5 week!

BIB :wink:



MM :hug: ohw… even bijkomen onder die steen dan maar? Zou jij liever geen dr’s advies inwinnen, of doe je dat liever niet??



Kell; phoe… wat een vrouw allemaal wel niet moet doorstaan. Pittig va je hoor dat je het allemaal aangaat zo! e wat goed dat je direct door de gyn serieus genomen bent en ze ‘serieus’ met je aan de slag gaan!



RB; heel fijne vakantie :dance:



Karin; zie je er tegen op om juist de hele zomer zwanger te zijn?



BM; hoest?



Hier goede mededeling; woensdag een sollicitatiegesprek :lol:

Volgens mijn schoonvader ben ik niet lekker bij mijn hoofd, maar ik laat het juist wel door gaan ivm opzegtermijn. Die loopt ongeveer tegelijk aan het verlof en ik heb geen zin om straks een maand terug te moeten naar oude werkgever in wetenschap dat ik ergens anders ga beginnen, toch?

A;ls het écht niet wil kan ik altijd nog afmelden!!



Onze zoon is uitlogeren, ik dacht lekker; uitslapen!! Werd ik vanmorgen wakker met onze blonde prinses boven het bed die mij vragend aankijkt; mama, wil je net zulke mooie tenen lakken bij mij als bij jou? Haha, dus… hier zitten we dan 7 uur in de ochtend… te lakken… :smiley:

Mm :hug: Ga jij maar even bijkomen want dit is niet leuk :hug:



Gaby :dance: Hopelijk wordt het wat met het sol. Gesprek. Ik ga voor je duimen en hopelijk blijft beebje nog even zitten dan :wink:



Rb hele fijne vakantie geniet er lekker van.



Karin balen van je rug zeg.



Teun blijf voorzichtig aan doen met je bekken.



Hier alles goed. We hebben vandaag bloemetjesmarkt dus ga denk ik nog even met Eva heen en wat bloemetjes kopen als ik wat leuks en niet al te duur zie. Verder druk op internet aan het neuzen voor spulletjes die ik wil kopen voor Eva haar nieuwe slaapkamer en babykamer. Ik heb nog een wiegje gezien voor €50 dus zit er aan te denken om dat te kopen ipv een kinderwagenbak. De kinderwagenbak is een stuk duurder dus dit scheelt weer in de portemonee. Zo vaak gaan we toch niet weg en moet nog even kijken of mijn autostoeltje oo het onderstel van de kinderwagen past. Moet nog maar even overleggen met manlief wat hij beter vindt.



Zo nu eerst even puzzelen met Eva want die wou zo graag met mama spelen :mrgreen:

Morgen,



Rb, lekker actie van hub :evil:



Gaby, jee een solicitatiegesprek :dance: Hopelijk word het wat, ze zien in ieder geval dat je serieus over wil stappen.



En nee hoor, ik heb geen problemen met de zomer, lijkt me juist lekker als het iets warmer is, gewoon rokje aan met shirtje en slippers 8)



Geen medelijden met mijn rug hoor :smiley: , ik heb altijd al wat last van mijn rug, en nu ik zwaarder word en mijn buikspieren minder wordt het iets erger maar ik kan alles gewoon doen hoor :smiley:



Ik voel de kleine nu echt heel goed en zeker een paar keer per dag, zo leuk :inlove: Alleen is het nogniet van de buitenkant te voelen, tenminste zit nog geen regelmaat in.



Vandaag was Tommie, onze poes, erg aan het miauwen ongeveer een uur voordat hij zijn pijnstiller kreeg. Misschien een teken dat hij pijn begint te krijgen:think: of dat hij gewoon zijn lekkere eten wil :smiley:



Hij krijgt namelijk elke morgen om 8 uur zijn insulineprik en dan daarna een beetje blikvoer. Verder heeft hij altijd brokjes staan maar ja dat is veeeel minder lekker :smiley:



Vandaag gaan we even in de tuin aan de slag, wil de stoelen schoonmaken, bjorn wil zijn waterbaan schoonmaken en misschien dat ik ook nog even in de babykame aan de slag ga. Hij is al klaar qua kleyuren enz. We hebben hem nog hetzelfde als bij bjorn maar bjorn wil graag dat hij een kleurtje krijgt. Dus miss :think:



Fijne dag

Goedemorgen iedereen!



Rb, geniet van je vakantie! Ik ben jaloers op je, haha! :lol:

Wel irritante actie van je hub inderdaad ja, klinkt erg bekend ook! Alsof je de hele dag niets doet… :?

En dat lijstje dat komt wel, hopelijk is voor mij die hele operatie niet nodig en kan je als je weer gaat updaten bij mij ook een datum zetten! :pray:



Bm, 50 euro valt wel mee, zou ik het ook zeker voor doen!



Karin, lekker aan de slag dus vandaag? Het weer werkt zeker mee! Heerlijk dat zonnetje buiten!



Gaby, good for you!! Ik zou ook écht voor een andere baan gaan als ik jou was! En in dit stadium nog gaan solliciteren bewijst toch alleen maar hoe graag je aan het werk wilt? Vind ik wel!



Hebben jullie eigenlijk al eens een keer ge-meet? Lijkt mij wel leuk om tegen de tijd dat we allemaal zwanger (of al bevallen ;)) zijn een keertje af te spreken, jullie? Ben zo benieuwd naar hoe jullie allemaal in het echt zijn! :slight_smile:



Ik ga vandaag met de motor naar circuit van Zandvoort, collega’tje van me gaat voor het eerst circuit rijden en ze vroeg of ik ook even langs kwam. Misschien daarna nog even langs een motor zaak, moet nog nieuwe spiegels en einddoppen voor mn hendels hebben.



Fijne dag meiden!

Heerlijk Kell er lekker op uit in het zonnetje!



Karin; in de tuin bezig en op de babykamer misschien :smiley:



BM; 50 euro is nette prijs toch voor wieg?



Wij moeten nog plannen maken voor komende dagen. Zag tot mijn verbazing dat alles open is vandaag dus misschien nog even de deur uit!!





Liefs

Was heerlijk op de motor en in Zandvoor scheen lekker het zonnetje, dus ontzettend fijn!



Heb uiteindelijk bij de motorzaak alleen maar bar ends gehaald, haha! Weet nog steeds niet wat voor spiegels en knipperlichtjes ik nou eigenlijk op m’n monstertje wil, hihih… :oops:



Hebben jullie een lekker dagje gehad?

Gaby! Het valt me nu inene op dat er nog 12 dagen te gaan zijn voor je! Dus tegen de tijd dat Rb terug is heb jij misschien al je beeb in je armen!! :inlove:

Wij hebben ook een lekker dagje tussen de bloemetjes gehad :mrgreen: Moet ze vandaag nog even in de tuin zetten. Vandaag ook nog een taart maken met Eva en dan aan het eind van de middag nog naar de schoonheidsspecialiste toe. Lekker druk dagje dus en ben net uit bed dus moet nog ff opstarten en dan flink aan de slag.

haaii



kell wat een leuke naam je monstertje,zo noem ik het dochtertje van mijn zus altijd :lol:

lekker uitgewaaid op de motor?



gaby, en wat heb je nog allemaal gedaan gister? heb je het zwaar?

echt heel spannend nu allemaal! ga je thuis bevallen?



karin genoten van het weer tijdens het werken in de tuin?



bm, ik zag die foto van eva met “zus” erop! super leuk,en hoe duidelijk wilde je moeder het hebben haha :doh: :lol:

geniet van je vrije dag vandaag!



ik heb gisteren gewerkt, den bosch trekt rond de 200.000 bezoekers met hemelvaart vanwege geraniummarkt dus dan moeten alle winkels open zijn…

ik heb weer flink last van mn banden zeg, hopelijk wordt het wat minder met werken vanmiddag

:pray:

Niet te gek doen he Teun!

Ik moet m’n motor monstertje omdat het een Ducati Monster is :wink:

Hopelijk niet al te veel last vandaag teun.



Net ook nog even met Eva een taart gemaakt en nog even in de tuin bezig geweest. Wat een heerlijk weertje zeg. Nu even snel wat drinken, koekje naar binnen werken en dan hup naar de schoonheidspecialiste.



Fijne zonnige middag nog verder.

En jaloers :oops: Hier is de on de hele middag weg en is het gelijk weer frisser. Dus wij zitten ewoon binnen :?

Volgens weer.nl moet het morgen nog rot weer worden, maar daarna prachtig! Ik verheug me er helemaal op! :smiley:



Vandaag een feestje van mijn oom en tante van 16-20 uur, verder lekker even m’n huisje opruimen en schoonmaken en meer heb ik niet te doen, heerlijk! :smiley:

de zon was hier ook al sinds een uur of 2 weg gisteren, maar het was mega druk in de winkel, dus het hield mensen niet tegen om te shoppen…



gaby bib of misschien alweer bub? :dance:



we (nouja vooral hij en soms ik) zijn al weken bezig met een antiek ledikantje op te knappen, eerst helemaal opschuren (hij was zalm roze haha)

en toen hebben we hebben dus geschilderd…maar blijkbaar niet zo slim,dus heel het ledikantje vol met hangers (van die harde druppels) en dat op alle spijlen etc en nu al weer een week bezig met dat eraf te schuren… gingen we het gisteren met een spuitbus over spuiten…zag je nog steeds duizend oneffenheden :roll: :roll:



dus nu maar besloten een bedje te kopen die bij de kast hoort…

het antieke bedje is ondertussen al veel duurder dan de nieuwe is en die is gewoon al helemaal af…



ik ga straks nog even werken en dan morgen vrij

:thumbup:



fijne zaterdag allemaal

Kelly veel plezier met het feestje.



Teun balen van het wiegje zeg dus nu nog dubbele kosten gemaakt ook.



Wij hebben gisteren dus wel een heerlijke zonnige middag gehad en pas toen ik bij de schoonheidsspecialiste lag begon het een beetje te regenen. Wat was dat trouwens weer heerlijk zeg gewoon bij mijn eigen schoonh. Ik had een invalkracht omdat ze met zwverlof was. Nu is ze weer terug en ga ik mooi weer bij haar onder behandeling. Erg leuk mens en de behandeling bevalt me prima bij haar maar niet bij de invalkracht.



Vanmiddag gaan Eva en ik even de stad in. Ze hebben als het goed is een kermis. Moet wel even zoeken denk ik waar het is en het zal vast niet erg groot zijn maar dat maakt niks uit. Als ze een keer kan touwtje trekken en een ijsje krijgt is ze wel weer tevreden. Hopelijk gaat manlief dan de laatste muur behangen want dan kan ik eindelijk aan de slag in die kamer met verven :dance: Eva heeft ook al zo veel zin om naar die slaapkamer te verhuizen. Ze heeft het steeds over lichtrose en donkerrose. Ze has gisteren haar kussen al op de grond gegooid in die kamer en wou daar wel gaan slapen. Papa mocht dan op haar kamer slapen en ik gewoon op onze eigen kamer. Had nog gevraagd waar broertje dan moest gaan slapen als het zo ver was maar die moest maar bij mij op de kamer haha.



Fijne zaterdag allemaal.

bib 8)