Huishoudbeurs / negen maanden beurs

Hallo allemaal!Wie van jullie gaan er ook naar de beurzen?Ik heb een vraagje aan de doorgewinterde beursgangers!

Ik ga dit jaar voor het eerst naar beide beurzen toe.

En nu kan je online superleuke shoppers bestellen maar je kan dus of je shopper bij de 9 mnd beurs bestellen of bij de huishoudbeurs.Zijn deze super leuke shoppers ook gewoon op de beurs zelf nog te koop?En is het ook echt zo wat men allemaal zegt dat je zo onwijs veel gratis of voor een spotprijsje krijg? En je dus echt wel bigshoppers nodig hebt?Ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Ik ben maar een keer geweest en kreeg voornamelijk overal kortingsdingetjes mee. Vorig jaar hadden we van tevoren daar een dikkie dik bigshopper besteld, daar zaten ene paar kleine dingetjes in, maar ook weer voornamelijk korting.Ik vond de beurs zelf errug tegenvallen, maar het was wel gezellig. En de meeste kortingsdingen zijn bij het oud papier ge-eindigd :stuck_out_tongue:

wat ik dus balen vind is dat je dus enkel of de shopper van de 9 mnd beurs kan bestellen of die van de huishoudbeurs niet beide.

Ik ben vorig jaar met mijn zusje geweest. Was toen 7 maanden zwanger en mijn zusje had zo’n trolley meegenomen (zo’n superhandig oma ding). En daar zie je iedereen mee lopen, handiger dan boodschappentassen. Want die krijg je wel bij alles wat je koopt, wij hoeven die de komende jaren niet te halen.Ik had vorig jaar ook de shopper van de 9maandenbeurs besteld tevoor, die ook afgehaald. Op de beurs zelf hebben we dan die van de huishoudbeurs gekocht. In beiden zitten een paar leuke dingen, maar voornamelijk korting.Als je een leuke beurs wilt omdat je zwanger bent / kinderen hebt, raad ik de Jongegezinnenbeurs aan. Vond die veel en veel leuker. Enige wat ik miste daar was een Prenatal stand… Maar vond de 9maandenbeurs niet zo’n succes. Echter mocht mijn zusje nu zwanger worden (eindelijk) dan zou ik met alle plezier weer gaan met haar.

Ik ga al jaren met mijn moeder, mijn zus en een vriendin van mijn moeder. Is echt ons jaarlijkse uitje met zijn viertjes. Standaard eindigen we altijd ergens in een restaurantje, onderweg naar huis en kunnen we terug kijken op een heerlijke dag :smiley:

ik zou die tassen helemaal niet bestellen, je kan ze daar ook gewoon kopen en moet ze daar toch ophalen.ik ga al jaren met een avondkaartje van de kruidvat en dat bevalt erg goed, dit jaar willen we weer ( ik en vriendin ) erg geweldige aanbiedingen zijn er niet, in de aanbieding in de winkels zijn ze vaak net zo duur en dan kan je veel specifieker kopen ( bijv. niet een samengesteld pakket van nutricia maar losse smaakjes ) Maar het is wel leuk vind ik en toch haal ik die pakketten vaak wel… Toch leuk en ach, je bent er toch he?wel leuk geslaagd vorig jaar voor een setje bij babyface, het is Thijs zijn 1e setje geworden! :inlove: en dat voor 10,00 best netjes dus!Ik kijk vaak wel de aanbiedingen eerst na in het foldertje ( dan weet ik welke ik wel/niet wil ) en verder is het altijd leuk socialisen) Ik denk dat ik dit jaar zelfs gebruik moet maken van de kolfruimte die er is… Spannend!

Ben wel benieuwd of er meer kokkers gaan volgende week donderdag :smiley:ik ben wel erg benieuwd want ben dus zelf nog nooit eerder geweest.

ook niet op hhb.

Ja, ik ga ook de 23e. Ben al vaker geweest, maar laatste paar jaar savonds. Eigenlijk vind ik dat tegenvallen, veel te druk en te weinig tijd om echt alles goed te bekijken. Dus nu weer de hele dag, samen met tante. Gezelli lekker burgerlijk doen. :slight_smile:

Wij gaan met trein. Zijn er rond half 12 en hebben ook de tijd aan onszelf. Dus lekker rondkijken.

Ga zelf in mn rolstoel. Hele dag hou ik dat niet vol…Zal idd wel druk zijn.

Las dat ze de papadag niet meer kaartjes verkochten omdat het anders te druk werd.Ben erg benieuwd, heb niet echt een idee wat te verwachten.

Ja veel reclame en veel aanbiedingen en hopelijk ook leuke gratis dingetje :slight_smile:

Ik ga ook donderdag met een vriendin. We gaan met de auto, dus zal ook wel weer een stuk met de pendelbus moeten ( en daar baal ik van nu met twee kinderwagens )Heel veel gratis dingen krijg je niet.

Sommige aanbiedingen zijn wel leuk.

Je krijgt voornamelijk kortingsbonnen.De beurstas van de 9 maandenbeurs kan je ook nog in de stand kopen.

Het vooraf bestellen is alleen maar omdat je dan zeker bent dat je hem hebt.

@nannietje wrote:

Ja, ik ga ook de 23e. Ben al vaker geweest, maar laatste paar jaar savonds. Eigenlijk vind ik dat tegenvallen, veel te druk en te weinig tijd om echt alles goed te bekijken. Dus nu weer de hele dag, samen met tante. Gezelli lekker burgerlijk doen. :slight_smile:
:dance: ik zeg dat we samen even een bakkie gaan doen 8)

ik ga ook de 23ste met mijn moeder, lege buggy (voor het sleepwerk) en aan de buggy een visstoeltje (zodat ik met mijn lage bloeddruk kan gaan zitten als het niet gaat :mrgreen: )

Ja, ik ga ieder jaar met mijn moeder.je krijgt inderdaad niet veel gratis. Dat wordt in de loop van de jaren ook steeds minder. Voor veel hapjes moet je tegenwoordig ook betalen.

Die tassen/shoppers bestel ik niet. Je loop alleen maar te slepen en er zitten vooral folders en tijdschriften in. Ik vind €3,- voor een shopper een hoop geld en het meeste wat erin zit, gooi je toch weg. Ik kijk op de beurs zelf altijd of ik het alsnog de moeite waard vind, maar de laatste jaren heb ik die niet meer gekocht.

Een trolley meenemen kan wel handig zijn. Ik doe het nooit en neem me ieder jaar ook voor om niet veel mee naar huis te slepen. Maar onverwacht loop ik aan het eind van de dag toch altijd weer met teveel zooi :wink:.Het is megadruk! Houd daar rekening mee :shifty:. Maar ik vind het wel ieder jaar weer leuk. Bij de entree kan je een plattegrond en een boekje met kortingsbonnen meepakken. Wij gaan altijd eerst even ergens zitten met een kop thee en kijken dan wat we willen zien (bijvoorbeeld een of andere show of persé een bepaalde stand) en kijken de kortingsbonnen door. Daarna trekken we met ons plan ter strijde :mrgreen:.Veel plezier!

O ja, ik zou wel zorgen dat je al een entreebewijs hebt wanneer je ernaar toe gaat. De rij voor de kassa daar is namelijk altijd heel erg lang. En niet alleen zonde van je tijd, maar ook van je geld.Volgens mij hebben ze ook entreebewijzen gecombineerd met een treinkaart…Maar dat weet ik niet zeker. Ik werk daar om de hoek en hoef voor het V dus geen kaartje te kopen. Maar daar staat me iets van bij.

Wijnanda, ja klopt voor 17.50 kun je met de trein! Tegelijk kopen met kaartje. Heb ik zojuist nog gedaan!

Wijnanda, ja klopt voor 17.50 kun je met de trein! Tegelijk kopen met kaartje. Heb ik zojuist nog gedaan!

Ik ga woensdag, samen met een buurvrouw. Eigenlijk helemaal niets nodig, maar gezellig een dagje uit dat in het teken staat van de zwangerschap. Altijd leuk :mrgreen: .

en al mensen geweest? En wat gekocht?? Kreeg vandaag de mail met het online boekje (kortingsbonnen). Knorr ga ik wel halen denk ik!

Wat is de aanbieding van knorr? Wij hebben alleen 9 maanden beurs boekje.

ik ga zaterdag met een vriendin. doen we al jaren en nu we allebei kindjes hebben (eerst had alleen zij een kindje) is het nog leuker.

ik scoor altijd leuke kleertjes voor hem bij billy en lilly (winkel is van een oud collega van mijn man)

dit jaar ga ik specifiek naar de woezel en pip stand :thumbup: die stond namelijk niet op de jonge gezinnenbeurs en ik heb een klein jongetje die echt helemaal gek van woezel en pip is.

ook de dermocare stand ga ik weer aandoen, kleintje kan alleen tegen die producten en op de beurs zijn ze weer goedkoper dan in de winkel.op de huishoudbeurs kopen we meestal niet heel veel. soms alleen wat nieuwe producten.

ik zag dat de wibra er stond met Dasty, en die moet ik net hebben! kom nooit in de buurt van een wibra, dus dan is het wel handig. :slight_smile: