En weer een vraag over haar, resultaat op blz 2!!

Hallo!Ik heb morgenochtend om 9.00 uur een afspraak bij de kapper gemaakt. Maarrrr, ik wil eens iets heel anders met mijn haar. Het zit al eeuwen hetzelfde en ik ben het zat :mrgreen: .Wat zou leuk bij mij staan volgens jullie? Haarkleur wordt overigens ook aangepakt, dus als jullie een leuk kleurtje weten?Alvast bedankt!P.S.

Foto is om mijn afvalstrijd bij te houden, maar kapsel is wel redelijk te zien toch? Ik heb geen hele recente waar mijn haar goed zichtbaar is :oops:

Ik denk dat een donkerder kleurtje je goed zou staan, niet te donker iets met een rodetint erin.En kapsel, lastig je hebt slag in je haar ?

Ja, ik heb slag in mijn haar! En donker is altijd goed, zeker nu de winter er aan komt :thumbup:

Of juist zoiets?

http://www.kapsels.net/kapsels/wendy-kapsel-2.htm

ik zou idd voor wat stoerder gaan,met een kuifje…en kort…

@Tweet wrote:

Of juist zoiets?

http://www.kapsels.net/kapsels/wendy-kapsel-2.htm
Oeh, dat vind ik wel leuk! Maar dat is wel heel iets anders zeg! Zou me dat wel staan denk je?Meer suggesties zijn welkom hoor :mrgreen: :pray:

Ik denk het wel ja!

Ik vind jou wel een goed huidtype hebben voor een felle rood in je haar.

En lekker kort staat jou ook prima!

Ik zou denk ik voor kastanjebruin gaan. Qua model kapsel weet ik het niet zo goed maar ik weet niet of ik kort haar wel zo leuk vind zou het eerder wat langer houden.

Als ik het goed zie op de foto heb je zelf rode wangen/blosjes. Daarom zou ik niet voor rood of koper gaan. Chocoladebruin met wat highlights in lichterbruin lijkt mij mooi bij jou en is mooi warm voor de herfst.

Is wel wat ‘tammer’ dus als je wat uitdagends wilt moet je deze post maar negeren :mrgreen:

Dit vind ik ook gaaf, maar zal mij niet staan denk ik:http://www.kapsels.net/kapsels3/electra2.htm

Judithje

Wat je het net voor mijn post neerzet, zal jou heus wel staan.(mooie metamorfose is jouw totaliteit al trouwens, na je gewichtsverlies. Hoever sta je ???)Een nieuw kapsel “moet” er echt nog bij vind ik.Ik ben van schouderlengte naar ultra kort gegaan laatst en ben er erg tevreden mee.

Moet dinsdag terug naar kapper, dus kan je geen up-to-date geven, maar mss wel een foto van toen het net geknipt was vorige keer.

Ga ff kijken in mijn foto’s…liefs

Gerda

gevonden !!!

(al weet ik niet of het duidelijk genoeg is…De foto’s zijn ook genomen omwille van gewichtsverlies en niet omwille van het kapsel)liefs

Gerda

Je moet even kijken naar wat “rommelig” zit, omdat je slag hebt.http://www.kapsels.net/kapsels2/keithhall8.htmZoiets kan dan ook goed, heb ik een tijdje terug gehad.

Even wat wax erin en het zit goed. Helemaal top :thumbup:

Beetje donkerder vind ik altijd wel leuk bij korter haar.

Ik ga nu vanavond voor een slordige bob. Ook veel zin in!

(heb het nu net over mijn schouders en ook slag erin)

Gerda, jouw kapsel is ook gaaf zeg!! Ennuh, er is nu ruim 23 kg af :dance:

Maar jij gaat ook echt supergoed zeg! Wow, wat een metamorfose :clap:Oh Puk, die is ook leuk!!! Veel plezier vanavond bij de kapper en ik ben benieuwd naar het resultaat!Ik denk dat ik toch voor de wat ‘wildere’ look ga. Die plukjes hier en daar vind ik toch wel erg gaaf :mrgreen:

De basis van mijn kapsel is ongeveer dit:

http://www.kapsels.net/kapsels4/bundy-kapsel12.htmliefs

Gerda

of dit ???http://www.kapsels.net/kapsels4/hairshop5.htmga nog ff verder kokken !liefs

Gerda

Die kleurencombi bedoelde ik voor je.Heel erg leuk kapsel :thumbup:

@gerda wrote:

of dit ???http://www.kapsels.net/kapsels4/hairshop5.htmga nog ff verder kokken !liefs

Gerda
Die is ook leuk!! Maar mijn dilemma is dan weer of dit mij zal staan. Ik heb toch een heel andere vorm gezicht, veel dikker :oops: …

Trouwens, allemaal heel erg bedankt voor het meedenken! Fijn om verschillende meningen te lezen en plaatjes te bekijken!Ga gerust door zou ik zeggen :mrgreen: !:-*

Ik zal jullie morgen een foto van het resultaat laten zien, nu lekker slapen!