Echo was niet goed, kan wel janken

Bwaaaa moet het echt ff van me afschrijven.

Vanmiddag in zkh voor 12 weken echo van tweeling zwangerschap. Daarbij zag een kindje prima eruit, maar andere kindje had erg dikke nekplooimeting. Het bizarre is ook nog eens dat het een eeneigie tweeling is, dan zou ik dat voor beide bkindjes verwachten.Maandag hebben we ene gesprek met een klinisch geneticus, maar zoals het er nu naar uit ziet krijg ik een vruchtwaterpunctie met 15 weken. Ik vind het zo vreselijk, ben boos, voel de onmacht, vind het oneerlijk, al die stomme cliches passeren de revue…Stond ik daarna natuurlijk weer acuut te kosten in de wachtkamer, mijn overmatig braken begint nu pas langzaam an iets beter te worden. We gaan een k*tweekend tegemoet

Och jee meis wat een schrik, ik hoop voor je dat uiteindelijk alles goed is.Heel veel sterkte in deze onzekere periode :hug:

vreselijk… wat een onzekerheid… ik kan niks anders zeggen wat niet cliche overkomt… maar ik duim voor je… en voor je beebjes… :frowning: :pray:

Wat een onzekerheid!Ik ga ook duimen voor de beebjes!In ieder geval sterkte :-*

:hug:

Ik hoop op goed nieuws meid! :hug:

Moeten jullie nu nog minstens 3 weken in onzekerheid blijven? :think: :-*

Heel veel sterkte :hug: :hug: :hug:

Ook van mij veel sterkte… hopelijk is 't vals alarm! :hug:

Och meid, gatverdegatver… Ik duim duim duim ook voor je meid… :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Sterkte meis, ik duim voor je :-*

het overgeven is weer in alle hevigheid terug gekomen, hoezo stress is van invloed?Wat ik maar niet kan en wil begrijpen is waarom de nekplooimetingen v an beide kindjes zo verschillend was, terwijl het een eeneiige tweeling is…Heb een rotnacht achter de rug, en dan te weten dat het nog drie weken duurt voordat die punctie gedaan wordt, en dan nog 3 weken voor de uitslag bekend is, dit is toch niet te geloven…

mijn vriendin had ook een verdikte nekplooy bij 11 wk zwangerschap, dus inderdaad ook de stress van o jee…wat is er met dit kindje aan dehand, het wachten duurde erg lang: maar hun dochter was geheel gezond! Het blijft natuurlijk een kansberekening.

Wil je dus even laten weten dat het niet verkeerd hoeft te zijn!

Heel veel sterkte!!!

Ik wens je heel veel sterkte, wij zijn net 5 maanden geleden onze tweeling verloren en dat gun ik niemand, je voelt je zo ontzettend speciaal vanaf het moment dat je weet dat je 2 kindjes draagt.Weet wel dat door de punctie ook het tegendeel bewezen kan worden, het kan nog net zo goed dat je straks 2 gezonde kindjes op de wereld zet!! :pray: :vlinder:Hou ons op de hoogte…:hug:

Jeetje dat was echt een vrijdag de 13e! Ik hoop dat het allemaal meevalt over een aantal weken, heel veel sterkte meis!

Ik duim ook voor goed nieuws :pray: :pray:

Ik duim voor goed nieuws! :pray: :hug:

wat kruipt de tijd langzaam voorbij, getver… morgen middag hebben wij een gesprek emt een klinisch geneticus.

Waarschijnlijk een gesprek met etalage van wat het allemaal kan zijn.Zit ergens nog te dubben trouwens, want een vlokkentest is volgens mij mogelijk tot in week 13, dus zou nog NET kunnen…en dan weten we eerder hoe en wat.Iemand ervaring met vwp of vt?

Aaaaaaaaaaaaaaaah meid!!

Wat een onzekerheid!Veel sterkte in deze onzekere tijd!Dikke kus en een schouder van ons!

Geen leuk nieuws, ik hoop dat alles goed komt en het loos alarm blijkt.

Heel veel sterkte :hug:

Wij zijn vanmiddag dus bij de klinisch geneticus geweest… Die heeft zelf ook nog een echo gemaakt en idd gezien dat een van de twins er “goed” uitzag en de andere een nekplooimeting had van 8mm ongeveer.Hij vond het erg apart, komt niet vaak voor, kans dat er "iets"mis is is 50%, alleen neigt hij niet naar een chromosomale afwijking, eerder naar al die andere mogelijkheden. Op een staat dat hartafwijkingen… Hoe erg ook, het biedt me wel weer wat hoop: dat is immers vaak te behandelen, en een chromosoom afwijking niet…We worden as donderdag verwacht in het academisch ZKH van Maastricht voor een geavanceerde echo met een specialist in hartafwijkingen bij foetussen… Blijft spannend