Dubbel chocolade fudge brownies

200 gram witte chocolade in stukjes gehakt

200 gram donkere (minimum 70%) chocolade, gesmolten

225 gram zelfrijzend bakmeel

6 eieren

140 gram boter

140 gram bruine suiker

150 gram vanille fudge, in stukjes gehakt



Mix de boter en suiker, voeg 1 voor 1 de eieren toe, blijven mixen

Roer de bloem erdoor, en de gesmolten chocolade



Meng de stukjes witte chocolade en fudge erdoor



Beboter een braadslee, en schep het mengsel erin.

In de oven voor ongeveer 25 minuten op 170 celcius.



7.5 WW punten, of 339 calorien en 9.8gram verzadigde vetten



Erg lekker, erg ongezond, maar “a little of what you fancy does you good”

:wink:

geen goed topic voor als je je de rambam verveeld en je je net afvroeg of je misschien cupcakes zou gaan maken…



Dit is nog veeeeelllll lekkerder :drool:

Lekker maken, en in porties invriezen. Als je zin hebt in iets lekkers gooi je een brownie in de ping om te ontdooien en serveer het lekker warm met een schep Total vet arme griekse yoghurt. :thumbup:

Ik dacht dat ik er 15 brownies uit kon halen, maar er kwamen 30 uit. Dus 1 brownie is 4 ww punten, 165 calorien en 5 gram verzadidge vetten.

:drool:





Maar nee :hand: ik doe het niet! Ik heb nog 6 mini appelflapjes liggen (aanbieding van de Plus) Moest ik eigenlijk ook al niet doen maar ze zagen er zooooo lekker uit 8) en ik kreeg gisteren visite:angel:





Ik onthoud je recept wel Nef! In april is onze kleine vent jarig :wink:

ow… nu baal ik nog meer dat mijn oven stuk is :evil: :wall: :drool: :inlove:

Ik ga morgen boodschappen doen!



:drool:

Lekker dit recept!! Deze onthou ik, ben gek op leuke en lekkere recepten!



Gisteren mini appeltaartjes gemaakt dus van het weekend is het weer baktijd :drool:

oeh ik ga m proberen… misschien deze week nog wel, samen met Kaylee…

Ze verkochten heel goed gisteren, op de rugby club. Na aftrek van ingredienten verdiende de club er £10 aan.

Dit weekend worden het cookies en flapjacks.

Klinkt goed!

Ga ik zeker onthouden :drool: :drool: :drool:

Nef,

het staat in de oven.

Ik ben benieuwd.

Heb ipv witte chocola, witte chocola met ricecrispies gedaan.

Leek me dat rozijnen of walnoten erdoor ook lekker is.

Heb je dat al eens geprobeerd?



Laat je straks wel weten hoe het smaakte.

Beslag was in ieder geval lekker :mrgreen:

@alyt wrote:

Klinkt goed!

Ga ik zeker onthouden :drool: :drool: :drool:


je mag komen proeven hoor :mrgreen:

Nef :shock:



Wat is dit lekker :drool: :drool:



Dankjewel!

@LK wrote:

Nef :shock:



Wat is dit lekker :drool: :drool:



Dankjewel!




Graag gedaan!!



Ik zal de recepten van de flapjacks en Chocolate Chip Cookies ook plaatsen als ik ze gebakken heb. En misschien een foto erbij!

Ik heb dit NIET gelezen, ik heb dit NIET gelezen, ik heb dit NIET gelezen ,Ik heb dit NIET gelezen, ik heb dit NIET gelezen, ik heb dit NIET gelezen



Waarom open ik toch topics met dit soort titels… :wall: :wall: :wall:


  • voegt NIETS toe van deze ingredienten aan slank en miniem boodschappenlijstje*

Ik heb dit NIET gemaakt vandaag, ik heb dit NIET gemaakt vandaag :liar:



smikkel smikkel!

En het is ook zoooo veel, hoe lang kun je dit bewaren?

@Pleuntje wrote:

Ik heb dit NIET gemaakt vandaag, ik heb dit NIET gemaakt vandaag :liar:



smikkel smikkel!

En het is ook zoooo veel, hoe lang kun je dit bewaren?




3 dagen in een goed afsluitbare trommel. Of in porties invriezen.

:drool: ik wil dit ook.



had zo zin in chocolade maar had niks in huis.



heb me net maar gestort op droge kaakjes met een dun chocolaagje

Morgen meidenavond met mijn oudste dochter, dus wat past daar beter bij dan CHOCOLAAAAAAAAAAAAAAA

Maar vraagje: heb al eens brownies gemaakt en dan moest ik de boter smelten, is dat bij deze ook???

En hoe groot moet de bakvorm zijn? want een braadslee heb ik niet…