December 2005 klussen, feestmaand!!

Hallo iedereen!Ik ben een juni-stopper maar word een december-klusser!

Lijkt me leuk om hier met andere meiden te kletsen.

Ik ben 23 en ga voor mijn eerste kindje!

Hallo Stiekem,Ik hoop hier ook mensen te kunnen vinden om te kletsen.

Ik stop deze maand met de pil en dan gaan we maar kijken hoe het loopt.

Ik ben trouwens Lenie en ben 24…

Meiden, ik ben vorig jaar december (2004) gestopt met de pil en aankomende december (2005) uitgerekend. Hoop dat deze maand net zo veel moois voor jullie gaat doen als het voor mij heeft gedaan.

hoi meidenook ik ben een dec.04 stopper en word jan.06 mama.

ik wil jullie succes wensen bij het klussen.gr. colle

Hoi Lenie,Leuk joh!! Ik vond dat heel spannend om te stoppen met de pil!

We zijn nu bezig om een huis te kopen (zijn aan het bieden) en al dat er doorheen is, gaan we er helemaal voor! :inlove:

Ik ben 23 en word de 30e van deze maand 24.

Lijkt me leuk om te kletsen!Enneuh, thanks meiden! Ik hoop idd ook dat december een feestmaand kan zijn voor ons! :-*

Heel succes met je huis trouwens stiekem.

Na dat bieden is het altijd zo’n spannende tijd. Ik was 20 toen ik in mijn uppie dit huis kocht en ik was op van de zenuwen.Het lijkt mij ook erg spannend om te stoppen met de pil!!!

Ik verheug mij onwijs op hoor.

IK krijg telkens meet zijn als ik mijn neefje op schoot heb en een knuffel van hem krijg. Hij is nu ongeveer 5 maanden oud en een schatje. Ik ben bij zijn geboorte gewesst en ondanks de pijn die mijn zusje had lijkt mij het het mooiste wat je mee kan maken.

He Lenie,Wat speciaal dat je bij de geboorte van je neefje bent geweest!

Is mooi he, zo’n geboorte? :roll:

Was jij trouwens ook jong dat je een huis kocht! Nu wonen jullie samen begrijp ik?Maandag gaan wij weer een bod doen en ik ben erg benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden! :pray:Valt mij trouwens op dat we gelijk lopen met onze cyclus…(alhoewel jij de pil nu nog slikt). Wanneer slik je je laatste pil?

He Stiekem,Ook uit je bed gerold?

Ik moet aan de slag voor school, helaas! Mijn vriend moet werken vandaag, dus ik ben er ook maar uit gegaan. Om 12 uur komt een vriendin die in november is uitgerekend en het is koopzondag, dus waarschijnlijk gaan we dan wel even door de stad waggelen, hihi :wink:Groetjes Garfield

He Garfield! Ik dacht dat ik de enige was die al op was?? Gezellig dat je vriendin langs komt! En succes met school vandaag… :thumbup:

hallo Stiekem,Ja ik was snel met een huis kopen. Ik be op mijn 17e het huis uit gegaan om een studie te combineren met werken in de gahadicaptenzorg dus woonder ik bij de instelling in een studentenhuis. Nadat ik klaar was moest ik daar weg en ben ik teruggegaan naar Den Haag. Gelukkig had ik snel een leuk huis voor een leuke prijs.

Ik woon nu inderdaad zo’n 2 jaar samen en het bevalt prima, ook al moest ik in het begin wel wennen hoor na zo lang alleen wonen.Ik slik woensdag de laatste pil en als het goed is dan wordt ik vrijdag ongi.

Ik heb alleen de laatste dagen erge last van mijn buis. Ik ben niet lekker geweest en het blijft hangen.

Leuk dat we gelijk lopen dan. Voor de pil had ik al een regelmatige cyclus. Ben beewd of dat nog zo is.Het is inderdaad heel bijzonder om bij de bavalling van mijn neefje te zijn.

Ik kan wel zeggen dat ik nog nooit zoiets moois heb meegemaakt. Ik weet dat het erg zwaar was. Ik had net zelf bekkeninsatbiliteit (chronisch) en moest veel heen en weer naar het ziekenhuis. Maar ik zou het zo met liefde overdoen hoor. Ik voel ook wel een speciale band tussen mij, mijn zusje en mijn neefje Stein.Dit weekend druk gewerkt en ik moet vanavond weer weg, ga dus stoppen nu.

Fijne dag nog

Wat doe je voor werk dan Lenie?

Ik ben verpleegkundige en ik werkop de poli Verloskunde en Gynaecologie.

Aanstaande woensdag is snel!! Aftelleuhh…3,2,1…Vandaag gaan we een finaal bod doen op het huis en ik ben benieuwd waar die mensen mee terug komen!!

Maar ik zal het wel laten weten als het zover is… :pray:

ik ben persoonlijk begeleidster binnen de gehandicaptenzorg. Ik werk op een groep met tieners met een meervoudig complexe handicap.ik tel zeker af ja… spannend…ik ben wel benieuwd en duim voor je bod.

Leuk zeg! Wel interessant denk ik.

Wat voor hendicaps kom je het meest tegen op je afdeling?

op mijn woning hebben we zeer laag niveau.

Geestelijk zijn de tieners 2 weken tot 6 maanden oud.

Bij ons komt veel voor: epileptie in verschillende vormen, vergroeiingen en spasmes, spinale ontremmingsverschijnselen, peg sondes en verschillende soorten syndromen en afwijkingen.

Veel medicatie dus en 3 aan de sondevoeding.Ik vind het zeker erg interessant en ben gek op de kids.

Nou idd!! Da’s erg veel! :shock:

Leer je wel weer veel…toch?

Wat voor opleiding heb je dan gedaan? Je zei dat je begeleidster was, maar wat houd dat dan precies in?

ik heb sociaal pedagogisch werk gedaan met als specialisatie gehandicaptenzorg = SPW-VG niveau 4Ik leer er erg veel ja… ik verzorg deze kids …

Laat maar zeggen dat je ze bij alles moet helpen. Je verzorgt de ADL en je zorgt voor de medicatie en sondevoeding.

Verder doe je het huishouden erbij en zorg je dat de dag goed verloopt en ze activiteiten aangeboden krijgen. Ik ben zelf persoonlijk begeleider en dat houdt in dat ik 2 kinderen onder mijn hoede heb en voor alle zorgplannen zorg en contact met ouders en disciplines.

Is erg veel op deze manier geschreven en het is best wel druk op zo’n dag.

Ik werk 32 uur per week maar als ik een kindje zou hebben dan zal dat waarschijnlijk wel minder worden .

Klinkt echt leuk!!

Ook leuk dat je de zorgplannen enzo bij mag houden en maken! Is best verantwoordelijk. :wink:Ik heb nog niets gehoord van onze verkopende partij wat huis betreft. Ben best nieuwschierig, maar ik ga wel lekker slapen vannacht hoor!

Hoe erg kriebelen de hormonen bij jou eigenlijk? Bij mij op dit moment heeeeel erg… :mrgreen:

Maar dat komt denk ik ook, omdat ik bijna mag als het huis doorgaat! :dance:Ik ga ook minder werken als ik een kindje heb. Ik werk nu ook 32 uur (meer dan zat) en zou dan graag 2 of 3 dagen willen werken. Op mijn werk komt dat volgens mij wel goed uit, want in januari word er gekeken of wij wel op formatie zitten met ons team. Mijn leidinggevende denkt dat we teveel hebben, dus zal er wel iemand minder moeten gaan werken en in het ergste geval iemand weg moeten!! Maar ze denkt niet dat het zover zal komen.

Dus als ik zwanger ben en ik geef aan dat ik minder wil werken dan komt dat volgens mij wel goed uit voor mij en voor de afdeling… :mrgreen:

Ben trouwens net ongesteld geworden!!!

Ben er weer erg blij mee!!! :mrgreen: Nieuwe cyclus met misschien een eerste zwangerschap??? :pray:

Stiekem,Hopelijk wordt december dan dubbelop een feestmaand. Kun je eerst nog even aan de champagne om het nieuwe huis te vieren en daarna op naar een positieve test :dance:

Ik heb gisterenavond nog tot half elf aan die stomme opdracht gezeten, maar ik was wel tevreden met het resultaat. Vanochtend weer verplicht college waardoor ik op mijn werk weer te weinig tijd had, dus ik heb het dossier maar mee naar huis genomen :cry:

Morgen functioneringsgesprek…Groetjes Garfield

Daar hopen we op stiekem.Garfield bij jou ook erg spannend.:-* jentel