ikenmama forum | van kinderwens en zwangerschap tot opvoeding

Dec '07 Stoppers: 2e BUB, Hendrika gefeliciteerd met Maurice

Hier deel 3!!!Showforum:

http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic.php?t=55494wat een leuk lijstje zo!!!Honing en Kim :pray: :pray: :pray: :pray:

Karen gefeliciteerd! Wat een geweldige vakantie om nooit te vergeten moet dit zijn geweest!! :inlove: :inlove: :inlove:Vandaag heerlijk genoten van het mooie weer, heerlijk gevaren op de Kagerplassen! Zooo super! Het was wel warm op een gegeven moment en toen dacht ik nog… is dat wel goed voor beebje! Maar het was natuurlijk nog geen 30 graden ofzo. Wat zijn eigenlijk de ‘regels’ omtrent zonnen en zwanger zijn? Smeren is vooral tegen zwangerschapsmasker, toch? En vooral zorgen dat je zelf niet oververhit raakt, lijkt mij? Maar misschien weten jullie het preciezer?Morgenochtend weer lekker naar de bevrijdingsmarkt! Hopelijk ga ik een mobile scoren :mrgreen:En dan 4 dagen werken en dan … vakantie!!! We zouden eerst naar Italie, maar dat vinden we toch iets te ver. Dus nu wordt het limburg en belgie denk ik. Maar we zijn er nog niet uit… pff wat een luxe probleem :wink:Ooo Honing en Kim, zet m op meiden, deze maand!!

Joli, heerlijk zeg vakantie!! Ben benieuwd waar jullie uitkomen!!Over zonnen weet ik eigenlijk niet meer als jou…had wel gehoord dat een te warme douche/bad niet goed is voor de baby, dus lang in de zon dan w.s. ook niet…

Geen idee!Ik duik zo mijn bedje in … was vanmorgen om 6.00 uur al klaarwakker grrrr

karen wat een super nieuws. gefeliciteerd :thumbup: :thumbup: :thumbup: :dance: :dance: :dance: :clap: :clap: :clap:wie zou mij nog even op het lijstje erbij willen zetten ik ben op 22 oktober uitgetelt.en kwa zwangerschap en de zon is het zeker goed smeren ben ik ook al druk mee bezig want de zwangerschapsmasker als je die krijgt heb je ook nog kans dat ie nooit meer weg gaat!en kwa warmte en zon of warme douche of bad let wel een beetje op want je kan het dan heerlijk vinden maar jij kan op deze manier wat ik weet ook koorts kweeken voor de baby.hier verder heerlijk van het weer genoten en lekker in de tuin bezig geweest zoals het elk jaar gaat dit weer anders en er kan ook steeds weer wat plantjes en bomen bij in :think:nou we gaan verder duimen voor de andere 2 dames :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Woeoehoeoeeee! Proficiat Karen!!! :dance: :dance: :clap: :clap: :clap: :clap:Geweldig!Wij wachten hier rustig af :liar: :liar: .

Honing! Nog 1 dagje :pray: :pray: :pray: :pray:Kim, waar ben je???Joli, zet m op! Voor je mobile :mrgreen:Hendrika, ik zal het veranderen op het lijstje :thumbup:Famke, druk met de voorbereidingen? Enneh, nog steeds geen zenuwen??Ik ben gisteren een beetje verbrand :oops: op mijn arm welliswaar…Had mn gezicht wel extra ingesmeerd maar de rest niet…Vandaag nog één dagje vrij, morgen weer werken. Ga ff op zoek naar welke pijnstillers ik mag nemen, loop al 2 dagen met vreselijke hoofdpijn :? , we hebben Aleve liggen maar dat mag ik dus niet gebruiken :think:

Hendrika, wat is je leeftijd? Zet ik dat er ook ff bij :mrgreen:

hallo hallonou kim en honing zet hem op. zou leuk zijn als ons lijstje helemaal compleet is. ja toch.leuk al zo’n groot lijstje. echt heel gaaf. en nou ook hopen dat het bij iedereen ook gewoon goed mag gaan.@tanja. thanks weer voor het leuke en mooie lijstje.knuffel

hey dames, de voorbereidingen zijn bijna afgehandeld, ik moet nog even naar de winkel voor wat spulletjes in de tasjes en woensdag nog naar de schoonheidsspecialiste…thats all!! :mrgreen:

ZAterdag avond ben ik ontvoerd door mijn schoonzusjes en zussen, heerlijk uit eten geweest en daarna de kroeg in gedoken …lekker 2 wijntjes gehad (jee dat was lang geleden maar mocht van mezelf) het zat me gelijk in de knieen :mrgreen: …

Ik droeg een shirt met hierop: vrijgezel, nu nog wel…

Morgen de echo!!!

ben nu echt nieuwsschierig wat he is en of alles goed met pjuk gaat…

ik laat he weten!xx

famke

Haa meiden.Ik heb toch zo goed gescoord op de markt! Ik heb gewoon een kinderwagen gekocht, een Mutsy, helemaal compleet. En een wippertje en een compleet bebe jou badje, twee kruiken, nagelscharensetje (nog in de verpakking!). Alleen geen mobile :wink: Maar pff! Nu maar hopen dat luv de kinderwagen ook mooi vindt. Hij is niet zo van de tweedehands… maar hij lijkt echt supernieuw! En je hebt nu eenmaal tweedehands en ‘tweedehands’. Oo ik ben toch zo hyper!En wat ik ook nog gescoord heb, een tas vol zwangerschapskleding voor 140 euro bij Benetton! Alles 50 procent! Drie broeken en vier shirts! Ik ben echt zooo blij! Mijn dag kan niet meer stuk. Zeker als luv de kinderwagen mooi vindt :mrgreen: En anders is er altijd nog marktplaats!Karen, zo leuk dat je ook zwanger bent! Volgens mij zijn wij echt uniek hoor, allemaal zo snel zwanger, heerlijk! Honing en Kim, we duimen! Honing, nog 1 dag! Heb je al voorgevoelens? Of kriebels om alvast te gaan testen :shifty: !Famke, leuk morgen de echo! Spannend hoor! Heb je een gevoel wat het gaat worden?? En ook al bijna trouwen! Begint het al te stressen, of heb je daar geen last van?T@nj@, je mag paracetomal gewoon in de normale dosering. Maar wel de ‘echte’ paracetamol, dus niet de saridon enzo. Heb het ook opgezocht toen ik zo’n pijn in mijn borstspier had!Nou, ik ga nog even verder met het huis poetsen. Door alle aankopen ben ik helemaal hyperdepieper! Badkamer glimt alweer! En als ik klaar ben mijn nieuwe kleren aan doen :smiley:

Karen, JOEPIEEEEEEE!!! Gefeliciteerd meid, hartstikke fijn voor jullie!! En leuk dat je er in de vakantie achter kwam, vergeet je nooit meer!!Joli, ja ik heb echt al een flinke buik, ik heb 'm vergeleken met toen ik 14 wk zwanger was van Nina en hij is echt groter!! Hoop ook wel dat het op een gegeven moment even stopt, anders wordt ik echt een zeekoe hahahahaha

En jij lekker gescoord zeg!!! :stuck_out_tongue: Nu maar hopen dat hubbie het ook allemaal leuk vindt!!

Mijn vriend is ook anti-tweedehands!!! Hij vond het al niks dat Nina wat speelgoed kocht op koninginnedag…Vind het zelf onzin hoor, als het er nog mooi uitziet!!!Heb trouwens zelf een aventkolf gekocht…bij mijn nicht!!! hahahahaha Zij stond ook op een vrijmarkt, en ik zag opeens dat ding staan!!! Voor 2 euries, hahah vriendenprijsje! Even uitkoken, en hij is weer nieuw!! Ideaal, want die krengen zijn echt megaduur!Honing, ooooh nog 1 dag…spannend!!! We gaan echt heeeeeeeel hard :pray: :pray: voor je hoor!! Heb je al een voorgevoel???Famke, spannende week heb jij zeg!!! En leuk zo’n vrijgezellenavond!! Heb zo’n vermoeden dat er voor mij ook ziets op de planning staat!! :think: Spannend morgen, de echo!!! Laat je meteen weten wat het geslacht is??? Ben nieuwsgierig!!! hahahahahahaTanja, je mag gewoon paracetamol, verder niks!! Leuk lijstje trouwens!!!Hier genieten we van het schitterende weer en de vrije dagen!!! Ideale combi!!! We hebben een dagje dierentuin gedaan, een dagje speeltuin, een dagje plaswijckpark met waterspeeltuin en vandaag lekker in de tuin… Badje neergezet, heerlijk!!!

Heb dan ook echt geen zin om te werken morgen, heb echt zo’n vakantiegevoel!!!Nou ga snel want ik hoor mijn meiske huilen…

Joehoe!Tsjee Joli, wat ben jij goed geslaagd! En zo te lezen bruis je alweer van de energie! Heerlijk! Hoe zitten je nieuwe kleren?Famke, leuk je vrijgezellenfeestje! Haha helemaal los op 2 wijntjes? :dance:Lisajoy, ja heerlijk he dat weer?! Lekker naar de dierentuin. Jullie hadden abbonement toch? Enneh show your buik!! :mrgreen:Ik had vanmiddag paracetamol gekocht (omdat op internet stond dat ik dat mocht gebruiken) Kom ik thuis staat in de bijsluiter dat ik het niet mag gebruiken :? Dus ik de HA gebeld (natuurlijk vakantie tot 12 mei) Toch de vervangend HA gebeld…mag dus geen paracetamol…geen pijnstillers tijdens de zwangerschap :x . Als ik het over een paar dagen nog heb, moet ik een afspraak maken. Echt balen! Weet niet of het bij de zwangerschap hoort, hoofdpijn? Maar heb er nu echt al 2 dagen behoorlijk last van, bah! (zo’n dreunende pijn bij bukken en draaien) Morgen weer werken, dus ik hoop echt dat het dan minder is anders trek ik dat niet… :frowning:Nou ga ff aan mn eten!

:-*

meiden wat kletsen julie toch veel zegkarin van harte meis :dance: :dance:

we gaan wel snel zo henou honing wij blijven over hopen dat het raak is deze maand voor ons tochvandaag naar het sprookjesbos in enkhuizen geweest

was erg gezellig

verder in de tuin geploetert pff wat een …klus zeg bah

en nu is het prachtig weer en dan baal ik dat ik morgen weer de hele dag moet buffelen bahik las effe snel dat de meiden het allemaal heel leuk hebben verteld aan famielie en vrienden topen ook al druk met de uitset bezig voor de beeb :inlove: :inlove:

ik zou nu wel willen weten wat het zou worden de volgende x en als het een meisje word nou dan ga ik helemaal los hahaik ga effe eten :-*oja ben druk aan de klus vanavond maar weer denk vanwege mn cyclus heb ik geen flauw idee hoe of wat dusssssss :pray:

Lisajoy, vind je mijn buik echt zo groot :oops: Haha, nou, we zullen zien waar het schip strandt…Mijn nieuwe kleren zitten echt als gegoten!! Donderdag alweer 16 weken!Mijn ouders en schoonouders waren helemaal weg van de wagen!! Dat heeft mijn luv ook weer een beetje goed’gemutst’ haha, het is een Mutsy :wink: Hoewel hij natuurlijk blijft volhouden dat die andere misschien toch wel mooier/beter is. Maar goed, ik heb mijn zin, we houden deze en gaan voor het geld wat anders leuks kopen! We willen nog nieuwe fietsen, kinderkamer en heel veel leuke dingen! Genoeg om nog aan uit te geven dus!Oo wat een heerlijk weer he! Ik hoop dat het volgende week ook zo is, als wij vakantie hebben!T@nj@, wat gek, want volgens mij mag je echt gewoon paracetamol hoor! Als je zoekt op internet staat dat overal! Vind het echt vreemd :think:

tanja volgens mij mag je gewoon 6 molletetjes per dag innemen volgens mij en anders doe je de helft toch kan echt geen kwaad hoor ,dat werd tegen mij verteld igg :think: :think:joli heerlijknieuwe kleding gekocht lekker hoor kan je buikje mooi groeienfamke spannend nog 4 dagen :dance: :dance:

en morgen de echo jippie :mrgreen:honig wanner ga je testen oei spannend hoor zo tof zijn als het voor ons deze x raak zou zijn

mijn stoere bink :inlove: :inlove:

Famke, klinkt gezellig zeg dat vrijgezellenfeest!! Spannend zeg morgen de echo!!!Jeetje joli, jij hebt goed geshopt, laat je een foto zien van de kinderwagen??? Ben erg benieuwd…Honing, spannend!!! Hoe voel je je???Tanja, ik dacht ook dat je wel een paracetamol mocht…raar!!!Zoals jullie weten hebben wij een labradorpup van een half jaar. Voor ze kwam hebben wij speciaal vloerbedekking laten leggen (een goedkope!) omdat ze snel kans hebben op ziektes van de ellebogen en heupen. Ons werd geadviseerd dit een jaar te laten liggen.

We hadden toen keus uit bruin of zandkleurige vloerbedekking, hebben gekozen voor zandkleurig omdat anders het meteen zo donker lijkt…en hebben dus een bruine hond…die het leuk vindt om in de meest smerige plassen te zwemmen (eigenlijk pootje baaien!)…het zag er dus werkelijk niet meer uit en vanmorgen hebben we alles eruit getrokken. Pffff wat een werk!! En daarna moest ook nog de lijmlaag (op 2 plaatsen zat een lijmrand) eraf…

Maar nu … heb ik weer heerlijk mijn plavuizen vloer!! ik ben er echt blij mee!Vandaag ook de stad ingeweest, waren geen kleedjes bij ons. Heb nog een groen broekje gekocht, een shirtje met papa’s kanjer (is ingepakt, krijgt hij morgen!) en een shirtje 50% mama 50% papa = 100% ikke.

En morgen gaan we even langs de babydump. Ff neuzen!!

:shock: nee joh JOLI, ik bedoelde MIJN buik!!! Jij hebt echt zo’n mooi bescheiden buikje!!! Ik heb echt al een ballon!!!

En fijn dat je positieve reacties hebt gekregen op al je aankopen!!! Ach, hubbie trekt vast wel bij hahahaha, en zo niet…zo niet!!! :mrgreen:

Trouwens, benetton heeft toch geen positiekleding???

En, alvast een hele fijne vakantie als we je niet meer “spreken”…Kim, wat een lekker bentje heb je toch!!! Ben alleen even zijn naam kwijt :oops: , of had je dat nog niet gezegd???

Is íe ook zo lekker aan de klets??? Geweldige leeftijd vind ik dit!!! Ze worden opeens zo groot en wijs!!!Cariska…pfffff tapijt verwijderen met dit weer…En oh ik weet nog zo goed wat een drama die lijmresten zijn, van onze verbouwing!!! Maar fijn dat je nu weer plavuizen hebt!! Is denk ik een stuk onderhoudsvriendelijker met een hond!!!Tanja…nou jaaaaa zeg, ik weet echt niet beter of je mag gewoon paracetamol!?? Ik ga het zo gelijk eens opzoeken!!Nina is bezig met zindelijk worden! Ze doet het echt hartstikke goed, opeens wilde ze geen luier meer om, en het plassen gaat :thumbup: geen ongelukjes., niks!!

MAaaaaaaar, het poepen is een drama!!! :thumbdown: Dat durft ze dus denk ik niet, want iedere keer zegt ze: heb niet gepoept he mama, en dan zie ik dat haar onderbroek dus vol zit…

ZOOOOO VIES~!!! :naughty: :naughty: En dan moet je pedagogisch verantwoordt reageren he!!! hahahahahahahahaha

Hoop snel dat dit over is, want het gebeurt echt elke dag, en soms twee keer!!! bah bah bah…MAarja, ben wel supertrots op d’r!!! En het scheelt wel dat ze straks zindelijk is, als haar broertje/zusje geboren wordt!! Tenminste al 1 uit de luiers!!! hahahaha

Hee meiden bedankt voor al het duimen, het heeft helaas niet mogen baten… De duivels zijn in aantocht :evil: :twisted: .

:cry: Balen natuurlijk!Spaar jullie hormoontjes maar op voor volgende maand, dan kunnen jullie ze dan voor me rondstrooien, helpt vast!Moet nu naar m’n werk, kom later m’n banner nog wel even veranderen.Kim ik ga voor jou duimen!