de bakfiets is er :)ik ben verliefd geworden op de bakfiets...heb vandaag er een paar bekeken in een winkel...en ben helemaal hyper :mrgreen: IK WIL UM :lol:

alleen...ik heb er 1 gezien van de fietsfabriek....en dat kost :shock:

online zie ik veel goekopere, maar die verkoper zei dat ze niet stevig zijn, gaan roesten en veel mankementen hebben.

dus nu ben ik dus op zoek naar persoonlijke ervaringen :D

welk merk heb jij en hoe bevalt die?? :shifty:

Ik heb ook eens gekeken en kreeg hetzelfde antwoord. Na meer navraag en snuffelen op internettests, kwam ik wel steeds op de duurdere exemplaren uit en dus heb ik het uit mijn hoofd gezet. Maar dat is al weer even geleden, wellicht zijn er nu wel betere fietsen voor minder geld.Ik zal je even een PB sturen met een link waar een test staat.

:? ik heb het gelezen…dat wordt dus idd DIEP graven in de portomonaie :?

want die als beste uit de test kwam was weer gevaarlijk omdat er kinderhandjes tussen de spaken kunnen komen omdat de wielen te dicht bij staan :doh:


  • gaat stilletjes in een hoekje haar spaarvarken omkeren en centjes tellen :shifty:

Misschien kun je wel een sponsor vinden. Plek zat op een bakfiets voor een grote sticker. Van je favoriete forum bijvoorbeeld.als een beheerder dit leest … hint, hint … :wink:

:shifty: :shifty: :shifty:

RUUUDJUHHHHH :mrgreen:

Zou ik die link ook mogen hebben? Wij zitten dus ook aan een bakfiets te denken…

waarom roep je ruud??? 8)ik zou voor een tweedehandse gaan …

Volgens mij sponsor ik al genoeg. :shock:het wordt bijna tijd dat jullie mij gaan sponsoren. :slight_smile:

Ik heb er laatst 1 zien staan bij de HEMA… zag er onwijs leuk uit!

Met een soort tentje erover als afdak, indien nodig!!!betaalbaarder dan die hierboven… :mrgreen:P.S. Mag ik een keertje mee in de bak??? :dance:

Met TOm en Saartje natuurlijk!! :wink:

:snooty: ruud toch :mrgreen:tweedehands schijnt haast niet aan de fietsfabriek te komen te zijn :shifty: de verkoper zei dat er veel vraag naar is en haast geen aanbod …ik heb al flink gegoogled maar zie ook niks zinnigs tweedehands :shifty:of ik kijk nie goed :eh:

:mrgreen: die bren :lol:die van de hema vond ik de bak te klein :?en dat was toch een fiets met bak en geen bakfiets? -ivm stabiliteit-deze heeft ook een huif :thumbup:maar nu dus nog kiezen…uit 15 kleuren :think:

en op de bak kan je stickers krijgen naar eigen smaak…hij had al een zebraprint verkocht :mrgreen:hmmm ik kan wel een ontwerp de bakfiets voor Guusje wedstrijd beginnen :mrgreen:

Ik kan wel een leuk printje voor je bedenken hoor… :mrgreen:Succes met zoeken!!!

op marktplaats staan ze ook wel, ook niuew…

Wij gaan voor de cargobike long… ik heb er op gereden en wat een super ding!

Rijdt heerlijk, kan zat in, kan maxi cosi in plus kids en het rijd lekker stabiel, ondanks dat hij maar 2 wielen heeft…cargo bike dus :thumbup:

@Cell wrote:

Wij gaan voor de cargobike long… ik heb er op gereden en wat een super ding!

Rijdt heerlijk, kan zat in, kan maxi cosi in plus kids en het rijd lekker stabiel, ondanks dat hij maar 2 wielen heeft…cargo bike dus :thumbup:
Jaaaaaaaa die willen wij ook! We zijn al hard aan het sparen :roll: :wink:

Ik heb geen verstand van die dingen, maar ik vind ze wel geweldig leuk!!! :thumbup:Succes met je keuze!

cargobike -dat is toch die houten bakken op een ¨gewone¨fiets?die vond ik niet stabiel genoeg tijdens het fietsen…dat voorste wiel zit wel erg ver weg…en als je er naar kijkt of te langzaa rijdt ga je zwabberen…en het op en afstappen bij elk stoplicht/kruispunt met zoveel gewicht aan je stuur/fiets staat me tegen. misschien kan je met je voet bij de grond…maar dan nog…op de bakfiets kan je gewoon blijven zitten in stilstand …

ook is bij de cargobike de bak minder diep, de zit hoger en daardoor de rugsteun lager en het huifje van mindere kwaliteit … :shifty:

ennn ook die bak vond ik te klein…dreumes…buggy…luiertas…eventuele speelgoedjes of picknick materiaal…boodschappen…het paste er echt niet in.nu eerst een nieuw deur in de garage 8) want deze is te smal :doh: :mrgreen:

Ik vind die eerste mooier :mrgreen:

Voor mij zou een tweewieler ook geen optie zijn. Daar zou ik me niet veilig op voelen.Volgens mij is er ook nog een Cargotrike … even snuffelen op internet …

yep gevonden … de cargotrike