Augustus 2008 stoppers deel VI


:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

Ik ben Debbie, , 31 jaar en mama van 3 jongens. In augustus 08 dus gestopt met de pil met de hoop op een nieuw beebje. Snel zwanger, maar helaas is dat uitgelopen op een missed abortion. Door wat strubbelingen op het relationele vlak, staat ons “project” (hopelijk eventjes) op een wat lager pitje…Maar het is hier veel te gezellig, dus ik blijf gewoon meekleppen!

:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

Ik ben wwb, 33 jaar. Ik ben voorjaar 2008 getrouwd en we hebben een zoon van 6 jaar. Ik ben toen mijn zoon 4 was, gaan werken. Nu werk ik als medisch secretaresse bij een kleine specialistenmaatschap in een groot ziekenhuis.

In de zomer van dit jaar zijn we verhuist, en hebben we een leeg slaapkamertje, wat wij graag gevuld zien :inlove:

:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

Heej!

Ik ben Flieniemama. Noem mij maar Flien, makkelijker, korter en leuker. Maar goed die naam werd dus niet gepakt bij het aanmelden en doen we het zo!

Ik ben 25 en mama van Leine (op het moment van schrijven 7,5 maanden) een schat van een dochtertje. Liever bestaan ze niet, maar goed dat zegt iedereen van zijn/haar eigen kind!

Ik woon samen met mijn vriend, Matthijs (31), in Rotterdam. Nu sinds een klein jaartje. Leine was ongepland, maar kwam als een heel mooi geschenk!

We willen nu heel graag voor een tweede, maar het vraagt nogal wat handigheid en planning. Ik studeer namelijk nog en het afgelopen jaar heb ik al aardig wat gemist (meer gemist dan wel gedaan) door de zwangerschap. We willen dit zo veel mogelijk voorkomen bij de volgende. Maarja, ik hoeverre valt dit te plannen he…

Owja, verder misschien handig om te weten dat ik soms een beetje hard uit de hoek kan komen, maar ik het echt niet zo bedoel! Ik ben gewoon niet altijd even handig met woorden!

:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

Ik ben Jiska, 29, en getrouwd met Tani. Op 5 mei 2006 is onze dochter Deanne geboren. We zouden het erg leuk vinden als zij over niet al te lange tijd er een broertje of zusje bij krijgt.

:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

Ik ben nette 31 jaar en woon samen met mijn vriend in friesland, samen hebben we 1 zoontje mathijs die op 15-04-2007 geboren is, ik ben fulltime thuisblijfmama en dat bevalt me heel erg goed, en samen zouden we nu graag weer voor een 2de kindje gaan.

:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

Hoi Ik ben dus Heidy, 22 augustus 30 geworden.

2 jaar geleden getrouwd met mijn man.

Ook 2 jaar geleden in ons huisje komen wonen. (nieuwbouw, Vleuten (utrecht))

Ik heb altijd kinder wens gehad, maar wilde dit wel goed plannen, vaste baan goed inkomen etc.

al jaren last van endometriose, waar reeds 2 kijkoperaties voor gehad, vorige maand was de laatste, waarna we de vraag kregen of dat we kinderen wilde. Omdat we dit willen, gaf de gynacoloog géén hormoon preparaat, maar het advies om zsm zwanger te worden.

Het schijnt dat je hierbij zoveel hormonen aanmaakt dat je daarna de endometriose kwijt (kunt) zijn.

En aangezien ik sinds begin Augustus heb gehoord dat ik een vast contract krijg…

Ja… zijn we er maar voor gegaan… nu nog raak schieten he :wink:

Ik houd jullie alhier op de hoogte, gezellig met mede stoppers… :wink:

:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

Ik ben Christine, 27 jaar oud en mama van Bas (3,5). Ik heb een relatie met Remco (31). Nog niet zó lang maar we kennen elkaar al een hele tijd door en door. Hij was eerst mijn beste vriendje :inlove: (nog steeds trouwens!) Ik werk als Sales Assistant 4 dagen. Remco doet iets hips in de IT. Dit is ons eerste kindje samen, de papa van Bas en ik zijn toen hij net één was uit elkaar gegaan. Remco heeft nog geen kinderen.

:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

missmarm–> Ik ben Marinda een mama van 24 en ben geregisteerd partners met Mark en hebben een zoon Nick van 16 maand. Graag zouden we nog zon boef erbij willen heb eind juli het spiraal laten verwijderen en gaan vanaf augustus voor een kindje. Verder werk is 32 uur bij een grote (zorg)verzekeringsmaatschappij

:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

AliciaC: Ik ben 34 jaar. In augustus 2008 getrouwd en al heel lang een kinderwens. Sinds ons trouwen zijn we daar aan gaan werken :wink: dus hopelijk komt er snel een kleintje bij in ons knusse huisje.

:thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove: :thumbup: :inlove:

ons showforum, http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic.php?t=61980

tijd voor een nieuw deeltje!

heej paraat in het nieuwe deeltje :slight_smile:

hier een beetje een vreemde week/dag… maak me zorgen om mijn favo neefje

Hij was hier anderhalve week geleden… (is de enigste die hier eens per 2 weken ofzo komt)

hij is 19…is de laatste tijd erg moe… vergeet veel, heeft veel koppijn en een rare bult in zijn nek schouder…dus ik zeg ga eens naar de dokter…

daar is hij dus vorige week geweest… die had hem nog nooit gezien, dus had zoiets… van als je dan nu komt… dan is het toch wel ‘ernstig’ dus hij kreeg direct een verwijzing naar het ziekenhuis, de dokter gaf wel aan, dat hij dacht dat het een vetbultje was o.i.d.in het ziekenhuis eergister dacht hij een afspraak te hebben voor een echo (dat had de huisarts gezegd) heeft een afspraak met een internist…

die hem na zijn klieren te hebben gevoelt… direct doorstuurt naar een algemeen chirurg (met specialisme op oncologie)

die voelt ook zijn klieren en wilt direct de volgende dag (gister dus) al opereren… een stukje weg halen om te onderzoeken. Daarnaast ook een scan van de klieren in zijn buik en daarvoor heeft hij a.s. maandag een afspraak…

in principe had hij een afspraak gekregen voor begin maart om de uitslag te horen…toen hij gister wakker werd uit narcose (na voor de 2e keer in zijn leven dus in een ziekenhuis te zijn gekomen) zei de dokter dat ‘het’ sowieso bij zijn klieren zat en dat hij de uitslag wilt vervroegen…

(moet in het lab onderzocht worden)zondag aanstaande moet hij beginnen met een contrastvloeistof drinken en hier dan maandag ochtend ook mee verder gaan, maandag middag heeft hij dus een speciaal buik onderzoek om zijn klieren die daar zitten te onderzoeken…Je kan speculeren e.d. … maar je moet natuurlijk de uitslag gewoon afwachten, die nu eind volgende week is…maar… ik maak me best wel heel erge zorgen… :think:

en eigenlijk hij zelf ook wel… ik baal gewoon voor hem… en wil (net als hij) liever NU de uitslag…ik hou jullie wel op de hoogte… moest mijn zorgen even kwijt…

Ow Heidy, wat logisch dat je je zorgen maakt. Zo’n jonge knul. Bah wat een onzekerheid!

Tuurlijk kan je je zorgen hier kwijt! Het is ook heel angstig. Hopelijk loopt het met een sisser af, al heb je daar in deze onzekerheid niet veel aan.Sterkte hoor… en kom maar gewoon spuien als je daar behoefte aan hebt.

thanks :-*zal ik wel doen :slight_smile:

He een nieuw deeltje super.En heidy :hug: :hug: :hug: meid tuurlijk maak je je zorgen, is toch ook best eng, en je mag hier altijd je verhaal komen doen hoor, als je dat oplucht is dat alleen maar goed.

Present! Morgen meer, net thuis!

hey lieve meiden even snel!!wwb–> ik heb dezelfde lodger! leuk, ik heb hem niet nieuw maar overgenomen. Wat een lieve leuke en schattige spullen hebben jullie gekocht zeg! Hoe voel je je nu na zon dag?heidy–> Bah wat eng van je neef. Klinkt inderdaad ernstig hoop zo dat de uitslag mee mag vallen. :hug:Voor iedereen ik ga nu snel moet nick aankleden en wegbrengen ivm kdv en ik naar huishoudbeurs!:-* Tot vanaaf!! :-*

Meiden, ff snel ik ga zo werken, en dan om 11 uur naar de bedrijfsarts.

Oh Heidy, ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt. Je hoort de laatste tijd zoveel nare en rare dingen… Ik ga in elk geval heel hard duimen, maar pffff, ik kan me indenken dat je je allerlei dingen in het hoofd gaat halen. Dat doe ik ook als ik het zo lees… :oops:WWB; Je hebt goed geshopt zeg! Ik heb gister nog naar je gezwaaid onderweg naar Eindhoven, weet nu waar je woont! Is best leuk daar geloof ik…Nou, gister was wel heftig hoor! Ik had de kinderen en kleinkinderen van mijn stiefopa nog nooit ontmoet. Maar eigenlijk zijn ze heel leuk! Alleen hebben zij een heel andere, minder positieve, band met mijn stiefopa. Vooral omdat hij in zijn relatie met hun moeder doodongelukkig was! Maar eigenlijk zijn het hele warme, open en enthousiaste mensen. Ze waren ook allemaal dol op Leine, die heeft zich immers ook als een ster gedragen :inlove: Na de crematie zijn we namelijk met z’n allen bij het favoriete restaurant van mijn oma en stiefopa gaan eten.En nu ben ik dus nog moe… Hopelijk gaat Leine zo weer lekker slapen :wink:

Ja! Nieuw deel! Meld!!! :mrgreen:Heidy en Nette, jullie hebben via pb het linkje naar mijn nieuwe blog hoor! Leuk dat jullie weer komen lezen! :-*Ik ben er nog niet achter of het Rene was trouwens, die gelezen heeft. Als dat zo is, dan maakt het hem geen fluit uit, want er was niks te merken aan hem. Ach, whatever! Nu ben ik in ieder geval weer anoniem!Heidy…jeetje meis…dat klinkt niet leuk. Sterkte hoor! Ik hoop dat het allemaal met een sisser af zal lopen. Maar inderdaad…je gaat wel zitten speculeren zo he… :hug: :hug: :hug:Flien, fijn dat de crematie mooi geweest is. (heb ik bij de okt.mama’s gelezen :oops: ). Lijkt me gek trouwens…om bij zo’n gelegenheid een stukje (zei het onofficieel) “familie” te leren kennen. Maar Leine heeft het ijs goed gebroken las ik! :inlove:Marinda, veel plezier vandaag! Hopelijk heb je niet teveel pijn meis. Rustig aan he!!wwb, succes bij de bedrijfsarts zometeen. Hopelijk vinden jullie een mooie oplossing die je tevreden stelt.Nou, hier gaat het lekker. Basten is in zijn Jack Sparrow outfit aan het carnaval vieren op school nu. Finn ligt op zijn bed en Rene is naar zijn werk. Deb zit al snotterend op de bank. Vrees dat er een fijne verkoudheid dwars zit :roll:Vanavond ben ik in mijn uppie. Rene gaat stappen in R’dam. Maar dat vind ik eigenlijk helemaal niet zo erg nu. Even lekker relaxen op de bank met laptoppie aan en een goed boek bij de hand. Heerlijk!Ik ga even verder rondstruinen nu! Kom straks weer!Kus Deb

Hey allemaal,Ik kom eigenlijk alleen maar even zeuren, ik voel me rottig en niet blij, vanmorgen uit bed kom beneden de ketel op hol geslagen waardoor het 23 graden hier in huis was, daarna mathijs ontbijt gegeven en in bad gedaan, 1 groot drama hem weer uit bad te krijgen, eenmaal er uit snel afdrogen en aankleden anders klrijgt hij het zo koud dacht ik, mathijs dacht wat anders hij wou namelijk zijn kleren niet aan…dus ik hem in zijn bedje gezet zonder kleren en pampertje en ik de badkamer ondertussen opgeruimd, weer naar mathijs gegaan en proberen aan te kleden nee meneertje wou niet, ok dacht ik als je niet wilt ruim ik alles wel weer op…ja maar toen wou hij wel, die arme mathijsje had het ondertussen natuurlijk ijskoud gekregen, dus ik doe zijn romper aan truitje aan, daarna pampertje nee dat wou hij weer niet, dus ik de pamper opruimen en mathijs gillen dat hij die toch wel aan wou, ok pamper aan, broek aan, sloffen aan, gel in zijn haartjes nee dat wou hij ook niet, toen heb ik mathijs opgepakt mee naar beneden genomen en in de box gezet, oohh ik was even zo boos, ben weer naar boven gegaan en heb de was opgehaald, ondertussen kreeg ik tranen in mijn ogen, jeetje wat een rottige ochtend zeg, mathijs heeft wel gel in zijn haartjes gekregen, ok daarna wou hij spelen maar haald alleen maar ondeugd uit, alleen maar klieren en helemaal niet lief spelen, dus mathijs staat in de box nu, en ik weet ook niet of ik hem er wel weer uit haal, dit is de aller eerste keer dat ik zo boos ben op mathijsje, hij was altijd zo lief en deed nooit zo extreem klierderig, hier kan ik niet mee omgaan hoor, en ik hoop zo dat mathijsje weer zo word als hij altijd is lief en schattig.Sorry maar moest het even kwijt.WWB succes bij de bedrijfsarts, daar zit je nu als het goed is.Missmarm, veel plezier bij de huishoudbeurs.En verder weet ik het niet meer sorry, ben gewoon chagerijnig er van.

Oohh ja deb jullie wonen natuurlijk midden in de carnaval streek he, ik hoop dat basten een leuk feest heeft, hier hebben de kids vakantie…

Nette… :hug: :hug: :hug:

Ja…da’s ff wennen dan he…zo’n peuterpuber…Tipje van mijn kant…Jij bepaalt wat gebeurd en niet Mathijs. Kan hij het niet mee eens zijn, maar da’s dan zijn probleem. Finn heeft ook weleens van die kuren trouwens. Het is echt de leeftijd hoor.

Hier geen box meer, dus Finn staat dan in de gang. Dat duurt meestal maar eventjes (hij kan de deur zelf open maken), maar dat geeft niet. Zijn bui is dan vaak wel weer over of al zo ver dat hij met wat anders afgeleid kan worden.Hier midden in het carnavalsgebied inderdaad. Basten vindt het overigens helemaal niks he…Die houdt niet van verkleed- en schminkpartijen. Ik ben er zelf ook geen fan van hoor. Al die dronken mensen…neuh…niet mijn ding.

Aankomende week hebben de kids hier vakantie.

Deb, dank je wel, maar bedoel je dan dat ik gewoon moet door pakken ook al wil mathijsje niet mee werken…dat is moeilijk hoor want mathijs is dan een echte stijfkop, waar je op dat moment niets mee kan, en als ik hem even in zijn bedje zet en weg ga helpt dat vaak het beste, of die kleertjes opruimen van vanmorgen toen wou hij wel hoor, mama zijn is soms best moeilijk met zo’n dreumespuber.En ik ben alweer wat vrolijker nu, ik zit te luisteren naar radio drenthe dat kunnen we hier niet ontvangen, wat ik echt heel erg jammer vind, maar via de laptop kan ik radio drenthe wel horen, tv drenthe kunnen we ook niet ontvangen wat ik ook zo vreselijk jammer vind, als ik ze dan hoor praten denk ik ja dat is mijn taaltje, we hebben wel radio friesland hoor en tv friesland maar dat vind ik niets, vind dat friese taaltje irritant geworden…ik weiger dan ook dat te praten want kan het wel, maar doe het niet, en als ik dan mathijsje een fries woord hoor zeggen denk ik nee praat gewoon nederlands, af en toe gooi ik er wel wat drents tussendoor gewoon omdat ik het leuk vind en ik mathijs ook dat wil leren, mijn vriend zei gister nog tegen mij, praat niet zo plat drents, hij praat fries tegen mij nederlands, en tegen mathijs fries en dat vind ik niets.

Deb; René stappen in Rotterdam?! Ik hoef hem niet te stalken :wink: ??? En ik wil ook een pb’tje! Ik had hier trouwens al eerder een update gegeven hoor :stuck_out_tongue:Nette; Balen zeg! Is 23 graden voor jullie koud of warm?! En Mathijsje lekker aan het peuteren dus?!

ow meiden, ik kom ff spuien, straks kom ik het goed maken.ik heb vanmorgen de verkeerde insuline gespoten. Ipv kortwerkende heb ik langwerkende gespoten.Ik heb voor het ontbijt overleg gehad met de verloskamers, maar voor de middag wilde ik overlegge met dei diabetesverpleegkundige. Ik ben al sinds 11.45 bezig, en heb ze nog niet te pakken. Ik ben heel verdrietig en boos nu.

Het is gewoon heel stom en eigenlijk belachelijk… ze hebben telefonisch spreekuur van 11.30 tot 12.30. De verbinding was niet goed waardoor ik na 20 min in de wacht doorverbonden werd met een ander nummer… na eweer 15 min in de wacht kreeg ik ingesprek, na 10 min in de wacht kreeg ik weer dat andere nummer.

Toen via de centrale piepers geprobeerd, en dat lukte ook niet (diverse keren geprobeerd). Nu heb ik mijn telefoonnummer doorgegeven aan iemand anders, die het weer bij hen zou geven. Dit was om 12.50 en nog heb ik niks gehoord.

Ik kan niet eten voor ik weet wat ik moet spuiten, en ik kan pas spuiten als ik hen gesproken heb. Ik word zo gek hiervan!!

Flien, 23 graden is erg warm voor ons, normale tempratuur hier in huis is 20 graden, en dan denk je oohh zit maar 3 graden verschil in maar jeetje dat is echt warm hoor.

Och WWB, toch wat een ellende, en nu is er niemand meer bereikbaar… waarom bellen ze je dan niet terug…duurt zo wel erg lang he :hug: :hug: :hug: kan je niet iemand anders bellen dan…kan me voorstellen dat je je boos en verdrietig voelt nu.