amber alert

Jongetje in de buurt van luttelgeest…

http://www.nu.nl/binnenland/2730331/amber-alert-uitgegeven-10-jarige-jongen.htmlvorige keer zag ik er hier ook eens eentje staan… omdat het altijd ver weg is… geen rden om niet oplettend te zijn… is deze behoorlijk in mijn buurt. :?

Oh gats. Arme, arme familie. Hopen dat het met een sisser afloopt. :pray:

ik zag t gisteren voor we naar bed gingen nog langs komen op tv en dacht, o jee…als dat kereltje maar niet t ijs is gaan proberen en er door is gezakt

wat een stomme gedachte maar t is t eerste wat ik dacht…

en ik dacht nog, o en t is buiten zo koudwat kun je dan toch rare dingen denken

hoop dat ze em snel vinden, dat ie gewoon warm binnen zit op een veilig plekje…gescheiden ouders en naar papa ipv mama gelopen,…zoiets:pray:

Wij wonen vlakbij luttelgeest…ik hoop dat hij gevonden word… :pray:

http://www.nu.nl/binnenland/2730463/vermiste-jongen-nog-niet-terecht.htmlnog niet gevonden, en dat met deze kou … :?

Mijn eerste gedachte was exact gelijk aan die van jou…als hij maar niet op het ijs…

tien jaar, kan me dat helemaal voorstellen zo’n mannetje dat denkt: oh maar dat kan al wel…Brrrrrrr hoop dat hij snel gevonden is

Ook hier in de buurt.

Wat zullen de ouders het moeilijk hebben.Ik hoop dat er heel snel meer bekend is.

Oew jakkes, zo te lezen hebben ze hem ook nog niet gevonden …Hopelijk vinden ze hem snel… :pray:En jakkes jongens, op het ijs, niet te hopen. En met die kou :frowning:

o gottegot mijn gedachte was zo raar nog niet als ik dacht…de politie denkt t zelfde

http://nos.nl/artikel/336551-vermiste-jongen-nog-spoorloos.htmlhttp://nos.nl/audio/336539-me-heeft-heel-luttelgeest-uitgekamd.html

vreselijk! Hopelijk vinden ze hem snel! :pray: :pray:

ooooh door het ijs gezakt, dat zou echt vreselijk zijn. wat een ontzettend nare gedachte :cry:

Dat was ook mijn eerste gedachte gisterenavond.

Bah, wat een onheilspellende spanning voor die ouders.

Natuurlijk hoop ik dat er wat anders is, dat ze hem nog terugvinden levend en wel.

Maar als er dan toch sprake is van het vermoeden van door het ijs gezakt zijn, dan hoop ik heel erg dat hij snel wordt gevonden, want de spanning van onzekerheid is gewoon ondraaglijk en onmenselijk voor een ouder.

Waar kun je je trouwens aanmelden om zo´n amber-alert te ontvangen? Mocht het hier in de buurt ooit gebeuren dan zou ik wel actief mee willen zoeken.

Via http://www.amberalertnederland.nl/ kun je je aanmelden.Verschrikkelijk van dit jongetje :(, ik hoop dat de ouders snel duidelijkheid krijgen.

Ik lees net dat ze een wak aan het onderzoeken zijn :cry:

Hoezeer ik hoop op goed nieuws voor de familie, vrees ik het ergste

Verschrikkelijk dit, de nachtmerrie van iedere ouder en grootouder :cry: Ik hoop zo dat het goed afloopt, laat dit alsjeblieft een goede afloop hebben… :pray:

http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2012/02_februari/02/binnenland/wak-onderzocht-in-zaak-vermiste-jongen.xmlje ergste vrees…

ik hoop hoe dan ook dat ze hem vinden, liever levend maar ik heb een naar onderbuik gevoel dat die klans erg klein is :cry:

Luttelgeest… Ik heb er 15 jaar gewoond. Mijn hele basisschooltijd doorlopen enu woon ik er een km of tien vanaf… Ik vind het vreselijk. Als ik denk aan hoe die (groot)ouders zich nu moeten voelen… Die onzekerheid, de onwetendheid… :pray: (Je zou nu bijna hópen dattie door een of andere engerd is meegenomen. Dan is er wellicht nog een káns dat ze hem terug krijgen…) Het arme menneke…

@mamy wrote:

Mijn eerste gedachte was exact gelijk aan die van jou…als hij maar niet op het ijs…

tien jaar, kan me dat helemaal voorstellen zo’n mannetje dat denkt: oh maar dat kan al wel…Brrrrrrr hoop dat hij snel gevonden is
het jongetje heeft een beperking. Verstandelijke vermogens van drie jaar, wat ik begreep.Maak de zaak niet minder erg. Kippevel toe ik het weer hoorde… en juist nu eens in deze regio! idem met die vermiste politieagent… met wapen ws bij zich… wat zou die gaan uitstukken? en waar? :?

Die politieagent is vermoedelijk door het ijs gegaan.