1e kwartaal 2007 stoppers | al 14 zwanger nog 8 tegaan (12)
"Persoonlijk-stukje"


Amy82:Ik ben Amy, 25 jaar en woon onder Rotterdam. Woon nu 2,5 jaar samen met mijn vriend. Rond kerst hebben we besloten te stoppen met de pil, dat is in februari definitief gebeurd. Mijn hobby's zijn webdesign, voetbal en skeeleren.

Angel & Luna: Ik ben Angelique 26 jaar (27-12-1980) al 7 jaar (13-11-1999) met Darius (27 jaar) waarvan 1 jaar (3-10-2005) getrouwd.
Hebben samen een dochtertje, Luna (27-11-2005)
Wonen in Rotterdam. In januari gestopt met de pil, hobby's: m'n dochter en de computer

Beitsche: Hay, Mijn naam is Yvonne(Beitsche) en ik ben 21 jaar. In mei wordt ik 22. Mijn vriend en ik gaan op 1 juni dit jaar trouwen. :dance: :dance:
We zijn net gestopt met de pil. We gaan voor onze eerste.
We wonen in Friesland.

Ejb: Ik ben Edith-José, 31 jaar en ben bijna 2 jaar getrouwd en al 11 1/2 jaar samen met m'n hubbie. We hebben samen een zoontje, Elliott, hij is geboren op 16 september 2006. We hebben eind januari besloten weer voor een tweede kindje te willen gaan, doordat ik borstvoeding geef was ik nog niet ongesteld geweest. 12 Mei ben ik voor het eerst weer ongesteld geworden, dus eindelijk weer een goede kans om zwanger te worden :dance:

Esther28: Ik ben Esther, inmiddels 29 jaar (30-11-1977), bijna 7 jaar samen met Erwin, waarvan al bijna 5 jaar getrouwd (21-06-2002).
Wij zijn de trotse ouders van Noa Rosalie (18-01-2005) en nu zwanger van een Brusje voor Noa!
Ik werk 2 dagen in de week op een assurantiekantoor en daarnaast doe ik thuis de boekhouding voor ons bedrijf.
Verder zijn mijn hobbies: leuke dingen met Erwin en Noa doen, lezen, tv-kijken, Kokken, met vriendinnen kletsen, winkelen enz.

Francis:Ik ben Francis 25 jaar ik ben getrouwd en heb nog net op mijn 20ste mijn zoontje Brian gekregen.
Ik ben militair van beroep en mijn hobbys zijn ballet muziek en de pc.

Hellen: ik ben 28 jaar (29-6-1978) Sinds 4-2-1993 heb ik een relatie met mijn huidige man, Bert. Sinds 29-4-2005 zijn we getrouwd. Op 9 Augustus 2006 zijn we ouders geworden van onze dochter Dionne.
Ik ben werkzaam als leerkracht basisonderwijs. Ik geef les aan een groep 3. (Sinds de geboorte van Dionne wel nog maar voor 1 dag per week.)
31 mei krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Dan gaan we verbouwen en verhuizen. We gaan dan weer terug naar Limburg.
Vanaf 15 februari 2007 heb ik de pil in de kast laten liggen. Helaas ben ik nog niet ongi geweest, dus een NOD heb ik niet.

Karin1981: Ik ben Karin 25 jaar (14-dec-1981) Ik ben sinds 29 september 2006 getrouwd met Erwin. We zijn in juli 2007 7 jaar bij elkaar. We hebben al maanden kinderwens en sinds deze maand toch maar de stap genomen. 6 maart was mijn laatste pil. Ik werk op een naschoolse opvang in Groningen. Erwin is procesoperator in Groningen.

Loessie: hoi ik ben loessie woon in noord holland en ben 25 jaar.
woon al 3 jaar samen met mijn vriend en we zijn in januari gestopt met de pil
en hopen dit jaar nog een klein wondertje in ons armen te mogen sluiten.
mijn hobby,s zijn onze huisdieren (hond en kitten) wandelen ,kokken en computeren.

Mar26: Ik ben Marieke, 28 jaar. Woon in Noord-Holland en ben al 7 jaar samen met Sander. Op 10 december 2005 is onze zoon Thijs geboren. Sinds februari gestopt met de pil om aan een brusje voor Thijs te werken. Ik werk in het ziekenhuis als I.c. verpleegkundige.

Missygirl: Ik ben Hennie de Vries ben 23 jaar (13-07-1983 jarig) en woon nu al iets meer dan 2 jaar samen met Marcel Bekooij ook 23 jaar (mijn allerliefste vriend)...
Ik woon in het hoge noorden (friesland)...
In september heb ik mijn mirenaspiraaltje laten verwijderen en we gaan ons eerste kindje.....
mijn hobby's zijn... kokken : , wandelen, lezen, koken, stijldansen, tv kijken, muziek luisteren, praten :mrgreen:...

Sabje25: Ik ben sabine ben 25 jaar( 17-12-1981) Ik woon samen met rik 29 jaar (02-09-1977) we kennen elkaar in maart 2 jaar. We hebben 1 jan '07 besloten om de pil laten staan. ik had 28 dec net me laatste pil geslikt. en 1 jan zei rik dus tegen mij slik hem maar niet weer!! Goede start voor het nieuwe jaar. Ik werk als ass begeleidster bij een stichting voor verstandelijke gehandicapten,ik werk 28.8u en doe daar naast nog een opleiding. Rik werkt met verlichting en computers.

wil je in het lijstje of heb je een wijziging of wil je nog in het "Persoonlijk-stukje" stuur even een pb-tje

Gezellig, weer een nieuw deeltje!

goeiemorgenik heb maar aloe-gel op me tattoo gesmeerdde braderie gisteren was echt heel saai ****** hadden niet geadverteerd en het was ook zeer slecht georganiseerd dus was er heel erg weinig aan

zaterdag mag ik alweer gaan werken hopelijk is die braderie wat beter :mrgreen:Noemi: spannend hoop dat je goede uitslag krijgt :pray:

Angel, balen dat de braderie niet zo geslaagd was, hopelijk is het volgende week beter.

ja heel erg balen ik had echt zoiets van kom we gaan de mensen van hun vakantie-geld afhelpen maar helaas als er geen mensen komen valt er zeer weinig geld af te troggelen :lol: :lol:

Balen Angel. Hoe komt het dat er dan geen reclame voor gemaakt is?EJ, heb je al een afspraak gemaakt bij de kapper?Sabje, foto’s van de kittens!! :mrgreen:

Zijn ze allemaal al besproken of zijn er nog kittens zonder nieuw personeel?

@Noémi wrote:

EJ, heb je al een afspraak gemaakt bij de kapper?


Hihi, ben gisteren geweest :wink:

Ooh, dat heb ik dan even verkeerd begrepen :oops:

Ehm, foto? :mrgreen:

Noemi: geen id denk dat ze niet echt snapt dat je recklame moest maken ofzo als je iets organiseer :lol: :lol:

had wel wat meer verwacht van the ride for roses (fietsen voor het kwf) maar helaas…

Tja, balen hoor.

Hopen dat het volgende keer drukker is!

Goedemiddag allemaal, Ik heb net mijn brunch op 6 boterhammen en een grot ekop groentesoep :mrgreen: als dat gezakt is gaan we opruimen.Ejb Ik wil ook wel een foto van je haren zien hoor :mrgreen: Altijd als ik naar de kapper ga willen ze er vanalles mee doen ik heb dik haar en het hangt op mijn kont maar ze mogen alleen puntjes eraf knippen en verder niets :mrgreen:Noemi, Is je shirtje al af? ik had trouwens na mijn ei pijnlijk eborsten na een paar dagen was dat dan over maar nu dus niet heeft weken geduurt zijn nu ook al een cup maat groter :?Joseetje, Het is niet te vroeg voor kwaaltjes hoor je weet toch nog wel hoe vroeg ik was met testen :wink:Missy, Ja dar kan ik wel inkomen dat die autos stinken :mrgreen:

Zo Francis, lekker gegeten dus :mrgreen:

T-shirtje is nog niet af, moet er nog aan beginnen 8)Mja, pijnlijke borsten zijn op donderdag 17 mei begonnen en heb ze nu dus nog steeds …

Nou dan zal dat best eens met een ei sprong te maken hebben zeker als je het normaal niet hebt :?

Francis, dat is mijn vermoeden ook. Maarja, heb ik dan al een eisprong gehad of gaat die nog komen?

Morgen bloedafname om te checken of ik een eisprong heb gehad, dus dan zal ik het wel weten.Hihi, ik moet onze jongste kat bezighouden :mrgreen:

Hij apporteert met zijn speeltje en hij staat te “miepen” dat ik het moet weggooien :inlove:

Ha ha leuk zon katje :smiley:

hallo :inlove: weer een nieuw deeltje… wat gaat dat snel zeg…

wat hebben we mooi weer gehad zeg vandaag en nu regent het… en marcel heeft net het gras gemaaid dus het ruikt heerlijk buiten … :inlove:mijn schoonouders zijn naar de zwartemarkt geweest en hebben heerlijk turksbrood meegenomen… :inlove: :inlove: ga nog ff een stukje nemen smaakte wel goed…@noemi… spannend meis… :pray: voor je…

Ja, hij is ook zo’n lieve schat :mrgreen:Edit: foto weg

Thx voor het duimen Missy!

Ik vind alle katten er een beetje ondeugend uitzien eigenlijk :mrgreen:Noemi ik hoop echt dat je goed nieuws hebt dinsdag :thumbup:Ik heb net geboden via marktplaats op een kinderwagen vor een tweeling ik hoop maar dat deze nog niet weg is, gisteren had ik de vraagprijs geboden kreeg ik een mail dat hij al verkocht was nou een dag later tond de advertentie nog steeds op markplaats :evil: haal em dan weg als het verkocht is :wall:

Francis, hoop dat je de kinderwagen toch nog kan kopen!