1e kw 07 | 10* zwanger nog 5 tegaan al 6* baby's geboren #25Ons show-topic

ja ik ben de 1e hahahahaha :shifty:

Present :mrgreen:

hallo :mrgreen:

hoi hoiff vraagje :mrgreen:

ik heb ovulatietesten besteld :smiley: (14 stuks dus hopelijk genoeg :shifty: )maar wanneer kan ik daar nu het beste mee beginnen… :think:

ik zit nu op dag 10 van m’n cyclus

ik ben er ook weergister liggings echo gehad was weer geweldig om die kleine weer te zienhij/zij was lange neus aan t maken met de vuistjes

geweldighier gaat ook alles wel ok op wat moeheid misselijk en rugpijn nafrancis; kop op meis hou nog effe vol

lady c; sterkte meid

amy; fijn dat je weer ongi bent gewordent wordt aftellen voor een paar meiden nu kan nu elk moment de baby bom barsten!!!

de rest ben ikal weer vergeten sorry

:oops:maar ook iedereen verder sterkte!!GR LOESSIE

Angel, als het goed is staat er in de bijsluiter op welke dag je moet beginnen. Dat hangt namelijk van de lengte van je cyclus af. Ik begin op dag 15 en heb dan meteen een positieve of de dag erna. En mijn cyclus is steeds rond de 30 dagen.

Luna: oh ok nou zal mij benieuwen :mrgreen: als het goed is heb ik ze morgen al binnen :pray:

Francis, wat spannend allemaal hoor, hoop dat het gauw beter met je gaat en dat je mannetje nog een beetje verder gaat groeien.

sterkte meid!! Ik blijf met je meelezen en meeleven

hallo allemaal…

moest vandaag naar de vk… alles is weer goed… de kleine groeit goed en bloeddruk van mij was perfect…

wel hadden ze alweer moeite het hoofdje te voelen…moesten echt heel hard drukken…

de kleine ligt al met het hoofdje naar beneden en is aan het indalen…

heb ff aangegeven van de menstruatie krampen af en toe en de vk vond dat prachtig… scheelt straks weer :lol: :lol: :lol: :lol:

zolang er maar geen regelmaat in kwam…heb wel bijgelezen maar moet eerlijk zeggen dat ik het alweer kwijt ben sorry dames… :-*

Luna, hoe ging de bespreking met het bedrijf vandaag?Hellen, hoe was jouw dag?Angel, niet zoveel taart eten joh!! Dan is al het harde werk straks voor niets geweest.Missy, super dat het goed was bij de VK.

En altijd handig als je al voorwerk aan het doen bent :mrgreen:Loessie, het was een leuke echo dus :mrgreen:


Ik heb zin in snaaiwerk, kan er niets aan doen (koekjes, snoepjes, ...). Heb gewoon al heel de dag honger en dat terwijl ik soms net iets gegeten had. Verschrikkelijk. Heb me nog kunnen inhouden (er is nog maar 1 chocoladekoekje en 1 kokosmakroontje gesneuveld), maar het wordt steeds moeilijker. Aarrgh! Straks maar weer een boterham eten ofzo :think:

Ook nog een update ivm Francis.
Ze weet nog niets ... er was geen gyn aanwezig met het specialisme waar het over gaat. Geen idee wanneer ze wel wat weet, maar jullie horen het direct als ik meer informatie krijg.

Noemi: ik heb de verjaardagscadeautjes binnen, en ik heb een matrasje gehaald voor het campingbedje waar het kindje een tijdje in gaat slapen (naast mijn bed) Het is een luxe uitvoering die kan dienen als echt bed, maar het originele matras is te dun.

En ik heb een boxkleed gehaald, van draakje :mrgreen: Ik heb daar wel meer dingen van en ik vind hem erg leuk :smiley:

Lekker zo’n vreetbui, leef je lekker uit zou ik zeggen, een keertje kan geen kwaad!Francis: jeetje meid dit schiet echt niet op, ik hoop dat er snel duidelijkheid komt :hug:Angel: wat fijn dat Darius al zo snel mag komen :dance: hopelijk is alles goed :pray:

Gefeliciteerd met je broers verjaardag!!

Ivm jou lange en onduidelijke cyclus zou ik wel op dag 10 beginnen en doorgaan tot dat je hem vind, dus 14 lijkt me wel ff genoeg :think:Loessie: fijn dat alles goed met je gaat, en wat leuk dat je een liggingsecho hebt gehad :dance:Missy: fijn dat alles goed was en dat de beeb aan het indalen is :dance:Hellen: hoe was het vandaag?Luna: hoe was jou bespreking??

Spam van mijn buikje in het showforum :inlove:

joseetje: ik ben benieuwd :dance: ik ga gelijk kijken!!

zo heb het gevonden!Angel met 14 van die testen zou het toch wel moeten lukken om hem te vinden.Francis hou vol meid!Amy gelukkig kan je nu weer verder.

ff snel voor ik ga :zzz:het gesprek vanmiddag ging goed. ze willen me heeeel graag hebben en het lijkt mij ook wel een leuke uitdaging. Nu maandag terug voor een vervolggesprek. dan gaan ze een aanbieding doen.

Luna: spannendMonique: ja zeker te hopen dat het niet verslechterd isVientje: ja ik hoop het haha en dan nog bevruchten :shifty:

Ben er weer.

Ik heb gisteren een heel leuke dag gehad. Het is een lief groepje en ik vind de leeftijd erg leuk. Heb aan het einde van de dag wel effe een kind flink aangesproken. Ze werd steeds brutaler namelijk. Ik denk dat het wel geholpen heeft. Ze heeft nu in ieder geval door (en de rest van de klas vermoedelijk ook) dat ik best aardig ben, maar dat ik ook echt kwaad kan worden.

Vrijdag weer. En dan een hele dag. :mrgreen:Luna: fijn dat het gesprek goed ging. Spannend hoor.Angel: Jij hebt nooit een echt heel korte cyclus (toch?) Dan zou ik zelf eerder rond dag 15 beginnen met testen. De eerste keer dat ik ze gebruikte ben ik ook heel vroeg begonnen omdat ik bang was om mijn eisprong te missen, maar nu begin ik meestal zo laat mogelijk.

Ik wilde deze cyclus eigenlijk weer eens geen ov.testn gebruiken. Misschien haalt het de druk een beetje ervan af, als ik niet zo gericht er mee bezig ben. Maar ja, het is wel handig. Ik kan nu op de dag precies zeggen wanneer ik ongi wordt.LadyC: Wat balen opgenomen in het ziekenhuis. Ik hoop dat je snel weer naar huis mag. Want dit is echt helemaal niets. (Ik kan erover mee praten.) Ook lastig met de BV.

Weet iemand wat er aan de hand is? Borstontsteking, of gewoon ziek? Baarmoederontsteking? (al is dat wel erg lang na de bevalling, lijkt mij) :hug:Francis: ik hoop dat er snel wat duidelijkheid komt. Die onzekerheid wat het is, lijkt mij ook niet lekker. :hug:

Hellen: Fijn, dat de eerste dag zo goed ging. Is wel goed, dat het voor de groep duidelijk is wat wel en niet kan bij jou. Veel plezier vrijdag!!!Angel: Jij bent idd erg lekker aan het shoppen, heb ik gelezen. Hebben jullie al gepoold? En je nieuwe bed komt nu ook al snel. Lekker hoor. Goed slapen is erg belangrijk.

Met die testen kan ik je niet helpen, dar heb ik geen ervaring mee.Francis: Hoop dat het voor jou snel duidelijk is wat er aan de hand is. Dat in het ziekenhuis liggen is ook niet leuk.Luna: Ben benieuwd wat voor voorstel ze gaan doen maandag.Lady C: hoop dat je snel weer opknapt en weer lekker naar huis kunt.Hier is de situatie nog niet echt verbetert. Heb nog veel aanvallen. Moet morgen de ha terugbellen over hoe we verder gaan. Als de medicijnen geen effect hebben, dan stop ik er liever mee. Maar misschien zegt de ha wel, dat ik toch nog even door moet gaan. Zullen wel zien.
Gisteren had ik een redelijke dag en toen heb iklekker met de meiden brooddeegfiguren gemaakt. Wilde het even uitproberen voor het verjaardagsfeestje van Kelly volgende week. Kelly is zondag jarig, dus we krijgen een druk weekend. Hoop dat ik het vol kan houden met mijn hoofdpijn.

Net vergeten te vertellen. Willian heeft gisteren in Duitsland een auto gekocht. Een A*di a6 2.7 biturbo. Echt een vet coole auto. er zitten allerlei knopjes op, alles gaat electrisch.

Alleen is er een klein probleempje: Hij moet tot het nieuwe jaar in de kelder blijven staan ivm. de BPM. Dan is de auto 1 jaar ouder en dat alleen al scheelt 1000 euro.