Zondag Amsterdam

Wij gaan zondag een dagje naar Amsterdam, eerst naar Artis en daarna misschien nog even de stad in. Tot hoe laat zijn de winkels open?Heeft iemand aanraders om met de kinderen ergens te eten, waar het voor hen ook leuk is?

Moet wel een beetje te doen zijn op loopafstand allemaal. We gaan namelijk met de trein.

De winkels zijn op zondag tot 18 .00 uur open,maar sommige sluiten wel eens eerder.

Wij gaan meestal naar de mac,maar denk niet dat je dat bedoelt. :wink:

ik weet niet of je bij de arena in de buurt komt… zo wel… zou ik je aanraden om daar uit de buurt te blijven :wink: zowiezo in het centrum zal het wel erg druk zijn…ajax - feyenoord morgen en aangezien er ‘officieel’ geen uit suporters mee mogen en dus niet meer te handhaven is gaan de uitsuporters op hun eigen houtje.just saying :wink:

Okee dat is niet zo best dan…we willen met de trein naar Artis.Maar we twijfelen zowieso al omdat er regen word voorspeld morgen.

Als je vanuit Den Bosch-Utrecht-Amsterdam binnenkomt dan kom je ook over Station Arena toch?Hoe laat begint die wedstrijd, wij willen al smorgens om 08.00 vertrekken, zodat we als Artis opengaat er al zullen zijn.

We verwachten dat we tegen 19.00 uur weer terug zullen gaan. Nadat we ook even wat gewinkeld hebben…Eventueel gaan we via een andere route als dat kan (naar station Boxtel)