Zo onrustig en hard gillen na de fles

Mijn dochtertje is nu 9 weken en sinds een paar dagen is ze ongeveer een half uur na de fles zo onrustig. Vooral 's avonds.Ze kruipt tegn je aan, trapt met haar beentjes, zuigt heftig op haar speen maar spuugt die ook zo makkelijk weer uit, dan probeert ze haar knuistjes maar die zijn ook niet goed, knijpt heel hard in vingers (voelt erg gespannen) en vaak gaat ze heel hard gillen en huilen. Na een paar tellen is dat weer over, daarna is ze even rustig, maar paar minuten later weer hetzelfde liedje.Vaak komt er ook wat melk terug, hoeft niet altijd meteen na de fles (met het boertje) te zijn. Doorzichtig met kleine brokjes melk.'s Nachts is er niks aan de hand, ze krijgt om een uur of 11 haar laatste fles en dan pas weer om een uur of 6 's ochtends. Ze kan wel 's nachts wat onrustig zijn, maar als ze haar speen weer krijgt is ze weer rustig.Ze krijgt voeding voor hongerige baby’s, die ze graag drinkt (6 voedingen per 24 uur). Is vaak teleurgesteld als hij op is! Heeft voldoende poep- en plasluiers. Heeft een goede/gave huid. Is ook wel vaak tevreden en lacht dan heel veel. Slaapt overdag niet zoveel, behalve in de wandelwagen of in maxi-cosi. Draagzak vindt ze ook heerlijk.Heef iemand enig idee wat dat onrustige kan zijn? Soms lijkt het wel alsof ze pijn heeft, van die pijnscheuten. Ik vind het zo zielig voor haar. Dacht aan darmkrampjes, maar die krijg je och tijdens de voeding?

Klinkt als darmkrampjes.

Zowel Lienke als Rick hadden er veel last van en vooral na de voeding en niet tijdens.

Heel sneu als ze er zoveel last van hebben. Wij namen ze dan altijd bij ons op de arm en legden ze met hun buik op onze onderarm. Dit hielp altijd wel.Succes :hug: .Groetjes Renate

Je zou de kleine ook 3 druppeltjes cinababy van vsm kunnen geven. Is speciaal voor darmkrampjes…Sterkte het is altijd zo zielig!! :hug:

darmkrampjes idd…als het zo aan blijft houden dan zou het ook kunnen zijn dat ze de melk niet kan verdragen toch?

Bij onze dochter waren het darmkrampen en onrust door lichte reflux, later bleek ze kma te hebben. Met hypo voeding heeft ze nergens last van.Wat ze wel soms doet is na de avondfles plankje spelen en heel hard huilen, maar dat is dan meer omdat ze dan half soezig bijna in slaap valt, als dan de fles ineens op is wordt ze daaruit gehaald zeg maar en is ze boos omdat ze half sliep.Wij hebben ook nutriton door de fles, dat maakt de voeding dikker waardoor er minder terugkomt en het prettiger valt. De houding die hier heel goed hielp was de zogenaamde hangmat houding. Kind met rug tegen je aan, handen onder billen en dan hangt het kontje ertussen en zakken ze steeds meer in ontspannen houding. Zo rondlopen en wiebelen. Hielp altijd snel.Sterkte ermee!