zo even op school kijken

ze hebben afsluiting van de kinderboekeweek.

de hele week kwam heksje IK weet het niet langs

steeds had ze de kids van groep 2 nodig om haar te helpen.

en elke ochtend lag er wel een brief of goocheltruuc in de hut die de kids voor haar gebouwd hadden.ben benieuwd !!

hey klinkt leuk zeg,moest je vandaag heen? en hoe was het?gr bianca81

het was heel leuk om te ziin

groep 1 zwaaien met toverstokjes op iedereen kan toveren en toverden ze het licht uit en aangroep 2 zong een liedjes over toveren met letters (letters worden een woord en dan een nieuw verhaal. jan heeft het nog 10 keer gezongen vanmiddag,…)

is echt leuk om te zien al die zingende kids bij elkaargroep 3 t/m 8 waren vnl googeltruukjes aan het doen en lazen zelf geschreven verhaaltjes over heksen voor.

er werd ook een meisje doormidden gezaagd.

zegt jan later; ik weet wel hoe ze dat deden.

dat meisje hield haar benen dicht bij zich

en in de andere doos zat nep benen :mrgreen:

bijna goed, in de andere doos lag een andere meid 20 minuten te wachten tot ze haar benen naar buiten mocht steken :mrgreen:

haah die Jan toch heerlijke knul lijkt me, ( zal jij niet ontkennen :mrgreen: )klinkt idd erg leuk en reatief bedacht, leuk dat ze zulke dingen oraganiseren!!

doen ze elk jaar als afsluiting van de kinderboekenweek.een groot juffenfeest waarbij ouders een deel nogen komen kijken,…

is best een actieve school op dat punt

:thumbup: heel goed!!!En leuk natuurlijk

zouden ze meer moeten stimuleren op scholen!!!

mee eens !!!

ik denk dat er zo’n 3 tot 4 kijk momenten zijn in een schooljaar.

en daarnaast hebben de kids vaak nog een herfst en lente wandeling, zomerescursie naar de boerderij, schoolreis,…oh ja een paar weken terug zijn ze een wandeling gaan doen en kwamen ze onderweg allerlei verkeersborden tegen.

ik moet zeggen dat ik dat erg leuk vond dat ze dat gingen doen.bij wandelingen ed vragen ze wel ouders om te helpen

Ja , maar zo breek je wel de dag voor de kinderen dan alleen in een duffe schoolbannk alleen te zittenzo krijgen ze ook leuke dingen, op een andere manier leerzaam, buitenlucht,ander kontakt en lichaamsbeweging!!!Kijk ik weet wel dat school niet “leuk” hoeft te zijn,maar wel aantrekkelijk,maar ja , er zijn dus gelukkig scholen zoals die van jan die het wel doen, lijkt me heerlijk en zeker als mama ( papa) je kind zo kunnen volgen,goed zo :clap: