zelfgemaakte pizzadeeg

ik heb net pizzadeeg gemaakt, maar manlief gaat bbqen bij vrienden, zoonlief zit in belgie, dus eet ik alleen met dana. ik maak wel een pastasalade.



maar ik wil die pizadeeg bewaren tot morgen. hoe kan ik dat het beste doen?



voorrollen, in de koelkast of in een bol laten in de koelkast?

in de vriezer? hoe doen jullie dat?

in een zak doen en goed dichtmaken en dan kan je hem zo in de koelkast bewaren :thumbup:

en zou ik dan dan ook eventueel 2 dagen kunnen bewaren? en mocht het het er helemaal niet van komen invriezen?



lijkt mij van wel toch? en dan niet ontdooit de oven in :think:

volgens mij kan je deeg wel invriezen jah :think:

Ik zou het eerst even tien minuten in de oven voorbakken, en als het

deeg weer koud is invriezen. Maar ben waarschijnlijk nu al te laat met

advies :angel:

tnx allemaal :-*



ik heb het uiteindelijk in een pendaalemmerzak gedaan en in de koelkast gelegd, en de volgende dag gewoon verder bewerkt :thumbup:



als ik eens als ik zin heb ga meerdere maken en dan uitrollen en 10 min. in de oven en dan invriezen eens kijken of dat ook werkt, want t is altijd handig en lekkerder en goedkoper dan kant en klaar :thumbup:

Ik vries het altijd in hoor!

Nooit problemen mee gehad :thumbup: