Wie weet er echt super leuke liedjes?

Ben aan het rennen geslagen en vind het wel lekker om met een muziekje te rennen. Nu heb ik wat liedjes van vroeger, haknummers :mrgreen: waar je redelijk snel op gaat rennen. Slam fm heeft ook van die gave nummers allemaal. Ben al in de top 40 aan het kijken. Maar wie heeft er lekkere renliedjes???

opzij opzij opzij…

we moeten rennen springen vliegen duiken vallen opstaan en weer dooooooorgaaaaaaaaaaaaa…

van herman v. Veen???

:lol: :lol:

hardcore vibes of eeh gewoon lekker mee brul nummers

Ik dacht er net nog aan toen ik aan het hardlopen was op lekkere muziek en ik krijg een loopkick van oa:The Proclaimers-500 miles: goed naar de tekst luisteren ! :

http://www.youtube.com/watch?v=O3tNylJr7Z4&feature=relatedShaft ; Mucho Mambo Sway :

http://www.youtube.com/watch?v=BR03WCEEvSsFatboy Slim - Praise You : Oke niet naar het filmpje kijken die slaat nergens op gewoon even ogen dicht en luisteren en jezelf zien rennen :wink: :

http://www.youtube.com/watch?v=HA9ffaWRsn8Ik heb nog meer nummers, ik heb even op mijn MP3 speler gekeken maar ik moet de lijst even opschonen.Deze loopt ook lekker ! Even tussendoor een gek loopje doen hihi :mrgreen :The Contours- Do you love me :

http://www.youtube.com/watch?v=w1iFjPNTI0I&feature=related538 dance smash, doet het altijd goed als je een beetje tempo wilt maken :slight_smile:

(zit nu in mijn auto en zit altijd mee te swingen in de file :D)

de cd van AMY MACDONALD?

zitten wel een paar rustige nummers bij …

Thanks voor de tips meiden! karen2 die van mucho mambo is zo`n lekker nummer ga dr meteen n paar downloaden :naughty: