Wie kent het merk

baby blue?Van welke winkel is dit?? Ik heb een leuke pyama gekregen en hij is zo fijn is wil er meer van!!! Maar waar komt dit badstoffen pyamatje vandaan?Eventueel heb ik een foto…:-*

bentex

Yep Bentex, heb er hele fijne slaapzakken vandaan.

Inderdaad van de Bentex :smiley:

Hier hebben ze geen bentex maar verkopen ze het merk wel bij Ter Stal.

mmmh die winkel ken ik nie :frowning: ik gs even googlen :slight_smile: thnxxx

Klopt, Bentex is van de Ter Stal groep!

Komen jullie allemaal uit noorden of zuiden ik heb er echt nog nooit van gehoord hihi, nou ik ga op pyama jacht en terstal bentex jacht hihi, THNX!!

mmm ook namens mij bedankt! ik heb daar zulke fijne rompertjes van, nou weet ik eidnelijkw aar ikze moet gaan halen!ow enne veertje: ik kom idd uit het zuiden, en daar kennen we de bentex niet, maar de ter stal wel!

bentex/ter stal zit volgens mij wel door heel nederland.in gelderland zitten ze ook allebei en hier in noord-holland alleen de bentex.succes met zoeken!

Bentex ? Ter Stal ? nog nooit van gehoord…

@Paschal75 wrote:

Bentex ? Ter Stal ? nog nooit van gehoord…
Die zit hier ook niet, ik heb er ook nooit van gehoort hoor :wink:

gr melanie.

Nou ik ben bang dat ik pech heb… Alleen kleine boetiekjes hier in de buurt blijkt maar waar ze weinig babyspullen hebben :frowning:

bentex hele leuke kleertjes hebben ze daar en ook gaan ze erg lang meewat voor pyama heb je misschien kan ik er voor je aankomen en opsturen

naar je!!!ga donderdag toch effe snuffelen dus…

ter stal :dance: alleen jammer dat ze kleertjes met gaatjes waar je een klacht overindient vervolgens weer gewoon terug vind in de rekken! :think: