Wie helpt mij de draagdoekenjungle door?

Ik ben op zoek naar een draagdoek of draagmethode voor mijn zoon.Direct na zijn geboorte ben ik begonnen met een tricot slen.

Dit beviel mij dus niet, omdat de knoop iedere keer langzaam uitzakte.

( Ik heb een zware baby )

Daarna ben ik dus overgestapt op een draagzak. Die gebruik ik ongeveer twee maanden, maar ook dat bevalt mij eigenlijk niet, omdat ik het gevoel heb dat mijn zoon erin hangt als een zak aardappels :shifty: .Nu ben ik al een week of 6 op zoek naar DE ideale draagmethode, maar ik kom er gewoon niet uit.Er is zoveel keuze in methodes en doeken, dat ik gewoon geen keuze kan maken.Het liefst wil ik iets waar hij heel lang gebruik van kan maken.

Hij is nu 3 maanden en bijna 9 kilo, dus het moet iets zijn wat makkelijk draagt bij een baby die zwaar is maar nog geen houding heeft naar zijn gewicht. Snapt iemand wat ik bedoel?

Onze Q heeft een onhandig gewicht voor zijn leeftijd, hij werkt nog niet mee, wat dragen soms erg zwaar maakt.Help

IS een ringsling geen optie dan?Ik draag onze dochter van 3,5 er nu nóg in (nou is zij juist een lichtgewichtje met haar 13 kilo nu)T lijkt me dat een ringsling met de vele tilmogelijkheden toch ook voor jou een oplossing moet kunnen bieden!MAar er zijn hier dames die je er vast veel meer over kunnen vertellen dan ik :oops:

Heb je een pb gestuurd met een link naar een super site!!! :wink:Ik denk dat een geweven knoop doek het beste voor jou is!

Kijk eens op de website van minimonkey punt comDie zijn super!

Ik heb er 1 gevonden dankzij de tip van Rhode :-*Ik laat een Mei Tai op maat maken bij Mister Mirko :mrgreen:Is niet de goedkoopste keuze, maar ik denk voor ons wel de beste :smiley: .Nou maar wachten tot ie klaar is :shifty:

:dance: Gaaf man!Ben echt mega jaloers 8) :wink:Showen he!!!