Wie heeft er een samsung Galaxy?

Mijn man heeft sinds eeuwen eindelijk eens een nieuwe mobiel uitgezocht.Maar er zit niet een handige gebruiksaanwijzing bij.

Nu zit er wel een klein kaartje bij, een micro sd en dan iets met 8.Hoort deze in de telefoon of is deze ergens anders voor? Ik snap het al helemaal niet en hub is er nu stront saggerijnig van (kan weinig hebben :lol: )Wie kan ons helpen?

Een hele goedemorgen,Als je de achterkant eraf haalt zit aan de zijkant(weet niet meer precies welke zijkant,maar dat wijst zich vanzelf) van je toestel een klein gleufje,daar moet dat kaartje in; het is namelijk je geheugenkaartje!Sinds twee weken heb ik ook een galaxy en ik vind hem perfect.Succes!!laat je wel even weten of het gelukt is?

Dank je wel voor je uitleg! Als hub wakker is zal ik hem jou tekst voorschotelen :lol: :thumbup:En natuurlijk laat ik dan weten of het gelukt is. Ik heb een samsung star, simpel dingetje en deze is wel wat ingewikkelder. Fijn dat deze bij jou zo bevalt! Ben benieuwd of hub ook zo tevreden over gaat worden. :thumbup:

Ik was even nieuwschierig of het ook gelukt was/is :wink: :oops: :mrgreen: