Welke harspatronen zijn goed?

Ik laat mijn benen e.d. altijd harsen bij de schoonheidsspecialiste, alleen in de zomer omdat ik het toch behoorlijk wat vind kosten.

Nou heb ik een harsapparaat aangeschaft, zelfde soort als de schoonheidsspecialist gebruikt. Ook heb ik wat patronen gekocht, maar deze rollen echt voor geen meter.Wie heeft er een tip voor goede harspatronen (100ml)?En welk spul gebruik jij graag na het harsen? Waar kan je dat kopen?

Ik heb wel spul gekocht, maar ben er niet tevreden over.

Zijn er ook winkels die dit soort dingen verkopen of ben je echt aangewezen op de onlinewinkels?Ik hoor het graag!!

Ik kan wel wat noemen maar dan is het toch handiger om eerst het patroon te zien die er in moet.Je hebt vaak azuleen hars, of honinghars. Ik heb trouwens nog nooit last gehad dat een patroon niet rollen wilde.Ken het ook niet hoor, harsapparaten gewoon voor thuis.

het is gewoon een omhulsel waar standaard patronen ingaan van 100ml.Dezelfde als in de proffesionele apparaten.Kan me voorstellen dat het ene merk het andere niet is en (misschien) een iets duurder merk beter rolt.Ik ben dus vooral op zoek naar welk merk schoonheidsspecialisten gebruiken…

Ik ben dus schoonheidsspecialiste…Maar ik koop gewoon een product bij de groothandel, welk dan ook.

Daar heb ik dus nog nooit problemen mee gehad dat die niet wilde rollen.Ik ken geen hars producten of rollers voor thuis dus durf niet te zeggen welke je wel het beste kunt gebruiken.Waarom ga je niet naar een groothandel en ga je het daar kopen? Dan weet je zeker dat je iets gebuikt wat goed is?

De meeste groothandels voor pedicure of schoonheidsverzorging kan je zo naar binnen(bij pedicure groothandels verkopen ze ook harsproducten)