Welke dip?

Welke dip gebruiken jullie bij rauwe groente? Dus op een feestje of zo, bij worteltjes, komkommer, paprika, bloemkool.



Graag met receptje erbij :angel:

Ik neem dan altijd gewoon van die (Calvé?) dipsaus zakjes…



:oops:

@Rooike wrote:

Ik neem dan altijd gewoon van die (Calvé?) dipsaus zakjes…



:oops:




Ik ook…Knoflook is hier favoriet.

favoriet is hier zelfgemaakte tartaresaus.



basis is

mayonaise…

mengen met:

bieslooksnippers,

wat peterselie,

heel fijn geprakt hard gekookt eitje

heel fijn gesneden augurkjes



of cocktailsaus:

mayonaise, mengen met tomatenketchup, een scheutje wiskey.



liefs

Gerda

O haha ik maak eigenlijk nooit saus of dipjes uit pakjes :shifty: Maar dat calve gedoe is dus wel lekker :think:

Ik vind ‘Dipper’ altijd erg lekker (kruiden te koop bij ‘Oil and Vinegar’) Geen idee of die winkel nog bestaat, hier is ie al een tijdje weg :think:


  • eigen gemaakte quacemole :drool:
  • in het Opperdepop boek staat ook een lekker recept!





    En idd die Calve zakjes zijn prima!

@Vicky wrote:

O haha ik maak eigenlijk nooit saus of dipjes uit pakjes :shifty: Maar dat calve gedoe is dus wel lekker :think:


Vooral de rode wijnsaus :drool: Maar die heeft niet elke supermarkt in

het assortiment :eh:

Oil and vinegar, goeie, volgens mij is die idd ook weg hier :think:



Opperdepop heb ik! Ga er zo even in kijken.



En zal morgen ook even in de supermarkt bij de calve zakjes kijken.



En Gerda, oooo het is jaaaaaren geleden dat ik nog eens tartaar heb gegeten. MMM…

En Gerda, oooo het is jaaaaaren geleden dat ik nog eens tartaar heb gegeten. MMM.....

waar wacht je dan nog op ???? :think: :D
Is inderdaad heeeeeeeel lekker en zo eenvoudig te maken...

eet ze !

liefs
gerda