welke aardappels zijn het lekkerste voor in de oven, zonder ze te schillen?
bij de recepten zie ik nooit staan welke aardappels ik het beste kan gebruiken namelijk.
(Ik dacht dat ik dit onderwerp hier al eens gezien had maar kan het niet vinden)
kruimige gele aardappel groot,
geschikt voor koken, frituren, poffen en
stamppot. (vaak in een gele zak)
kruimige gele aardappel middel,
geschikt voor pureren, koken, bakken en
wokken. (vaak in een blauwe zak)
kruimige rode aardappel, geschikt
voor koken, bakken en pureren. (vaak in een rode zak)
vastkokende gele aardappel,
geschikt voor bakken, wokken en in
salades. (vaak in een blauwe zak)
Roseval aardappeltjes zijn heerlijk uit de oven. Scheutje olie, teentje knoflook fijngeperst en wat verse thijm en rozemarijn erover. 1 uurtje op 180 graden in de oven :drool: