Welk Saeco apparaat nemen?

Manlief wordt volgende week 40. Hij drinkt liters koffie en zou heel graag een saeco apparaat hebben. Dit lijkt me een mooi cadeau voor z’n 40e. Maar… ik ben zelf geen koffie drinker, en als ik dan kijk op koffiediscounter.nl en kijk bij de philips saeco apparaten weet ik echt niet wat ik moet kiezen, het enige waar ik verstand van heb is de prijs (waarvan ik niet wil dat ie te hoog op loopt) en de cijfers die gebruikers aan het apparaat geven. Heeft iemand adviezen?

Ik ben hier ook geen koffie liefhebber en heb mijn man zijn gang laten gaan een paar jaar geleden :lol:Hij heeft toen voor een krups EA8000 (weet niet zeker of het deze is, maar daar lijkt hij op) gekozen.Het malen van de koffiebonen en daar koffie van zetten is wel duurder dan een “gewoon” kopje koffie, maar dat hebben we (ik blijkbaar ook :wink: ) er voor over.

Met verjaardagen leen ik over het algemeen wel even van mijn moeder (of de buren) haar koffiezet apparaat :wink:Hij is 2 keer defect geweest, de eerste keer kregen we een geheel nieuwe :shock: en onlangs (de 2e keer buiten garantie inmiddels) was het drijvertje in het waterreservoir kapot (ging niet meer omhoog, dus apparaat dacht continue dat het water op was).

Gebeld en de volgende dag hadden we voor gratis en niets een nieuwe in huis :thumbup:

Krups staat ook erg bekend om de goede service :thumbup:Oja, koffie wordt door gasten erg lekker gevonden :thumbup::-* Liefs, Evelien :vlinder:

wij hebben een saeco nina en daar zijn we heel tevreden over. Geen koffiebonen, maar je kunt wel lekker melk opstomen. Erg lekker zo! En daarbij is hij ook erg leuk geprijsd.

hoi,hier ook 2 koffiedrink-liefhebbers… en wij hebben niet de saeco, maar de Jura impressa c5, p aanraden van zo’n koffie-specialist, schijnt dat de saeco nog wel eens wat willen hebben, we hebben deze denk ik nu 3 of 4 jaar en nog nooit iets mee gehad !! en heerlijke koffie :drool: beetje uitproberen welke smaak bonen je lekker vind en hoe sterk je het wil, kan je goed instellen hierin…suc6 met je zoektocht…

Op mijn werk hadden we een tijdje geleden een saeco. De koffie was wel lekker, maar niet echt bijzonder. We hebben thuis een Jura J5 en die maakt echt heerlijke koffie en cappuchino, veel beter dan in een gemiddeld restaurant of cafe en zijn geld meer dan waard. We hebben hem nu ruim 2,5 jaar en hij doet het nog prima. Voor die tijd hadden we een krups orchestro maar na 6,5 jaar trouwe dienst deed die het niet meer. De koffie van dat apparaat was ook lekker maar ik vind de koffie uit de Jura lekkerder. Onderhoud van de jura is erg makkelijk, makkelijker dan een saeco.