welk brood eet jij graag?

Na 2 weken baguettes en crossaints kocht ik thuis weer een casino-tarwe en ik vond het maar klef :sick:Dus maar gauw een waldkorn en een tijgerwit gehaald :drool:Wat eten jullie het meest?

bruin en wit(liefst tijgerbrood) anders de normale brood

Wit vers tijgerbrood, mmmmmmm

Kan niet wachten tot ik er weer filet op mag doen :wink:Oh en krentebollen zijn hier ook niet aan te slepen.

tijger volkorenbrood… In het weekend vind ik suikerbrood ook wel eens lekker :slight_smile: Witbrood eet ik eigenlijk alleen als baguette of zo.

Zelf eten wij t liefste wit brood…halen zelfs nog brood bij onze oude bakker,20 minuten rijden met auto,hele diepvries vol…

Maar onze kids krijgen ook tarwe…of brood speciaal voor onze meid die vaak last van haar darmen heeft…maar af en toe eten die ook wit mee…

@nomi wrote:

Zelf eten wij t liefste wit brood…halen zelfs nog brood bij onze oude bakker,20 minuten rijden met auto,hele diepvries vol…

Maar onze kids krijgen ook tarwe…of brood speciaal voor onze meid die vaak last van haar darmen heeft…maar af en toe eten die ook wit mee…
Schomaker…?

Want daar rij ik dus ook voor om, voor brood en gebak…

lekker stevig donker brood met veel granen en pitten en dergelijke (al dan niet zelf gebakken). En zo nu en dan een lekker zuurdesembrood.

wij hebben altijd kloosterbrood in huis van de bakker supermarkt brood vind ik bahmaar lust ook erg graag mais brood dus dat haal ik nog wel eens als ik toch in het weekend brood moet halenen als ik brood nodig heb maar er is geen klooster

dan neem ik zonnepit of spekkel vikorn (vraag me niet waarom het zo heet )

Waldkorn kloosterbrood.Zo donker, en zo veel mogelijk pitten graag. :slight_smile:

Het meest wordt hier tarwebrood gegeten, al dan niet in tijger- boeren- of vloeruitvoering 8)Suikerbrood vind ik er :drool: :drool: :drool: , maar staat hier helaas niet vaak op tafel (anders pas ik er niet meer onder :roll:)

Ik houd van ECHT brood :wink: : dus lekker volkoren met heel wat pitjes erdoorheen, roggebrood en zuurdesem :drool: Al kan ik een versgebakken baguette ook waarderen… :drool: of zo’n Franse witte bol van zuurdesem :drool:

ik heb het liefst maïsbrood van het landbrood merk! jummie :drool:

Volkoren/waldkorn

Eens in de week een tijgerwit van de bakker voor mama en eens in de week een pave-brood (??) van de Albert Heijn…

Zo donker mogelijk, met veel pitten!

waldkorn, of donker met veel pitjes :drool:

Wit voor toast of tosties

Roggebrood voor pate

Bagels voor zalm

Linseed en zonnebloem brood voor een gewone boterham

Bananen brood als snack

Soda brood bij soep of door salade

Donker Dageraad brood (S.de Boer), lekker! En dan vooral met kaas en plakjes komkommer/tomaat :drool:

Koop dat nu amper meer omdat ik dat nog niet echt zie zitten met Jayden, dus we eten nu ook meestal ‘saai’ brood…gewoon bruin, tarwe of licht volkoren :?

hub eet alleen maar wit, die lust geen ander brood.Ik eet volkorenbrood en met feestdagen suikerbrood :drool:Ik heb het liefst brood zonder pitjes, vind dat toch wel zo vies :?Krentebollen haal ik ook wel eens of krentenbrood.

Witte bollen heb ik altijd in de vriezer liggen. Voor een omelet of een hamburger.

ik haal altijd tijgerbruinmaar het liefse eet ik wit brood met maanzaad :drool:

Wij eten altijd Korenlanders donker of extra donker van de PLUS. Echt heerlijk brood, witbrood komt er hier niet in, tenzij af en toe met broodjes, verder altijd donker brood.