Weer een kado-vraag: 60 jr & 35 jr getrouwd

Hoi,M’n schoonouders zijn 15 augustus 35 jaar getrouwd en m’n schoonpa wordt in september 60 jaar.

Nu geven ze op 14 augustus een groot feest voor de familie.

Wij willen natuurlijk een mooi kado geven. Heb alleen geen idee wat…Ze hebben van ons al eens een luchtballonvaart gehad en ook al eens een reisje voor een lang weekend weg.De ideetjes zijn dus wel een beetje op en de tijd begint nu toch echt te dringen…Wie o wie heeft er dus nog een leuk idee voor ons?

Geld speelt geen rol (wel een max natuurlijk). We moeten het met z’n drieen financieren.Bedankt!Groetjes,

Willy :-*

Bij hun op zolder alle foto`s zoeken van vroeger en daar zelf een fotoboek van maken.Een zelf gemaakt wooncheque, dat ze iets anders uit kunnen zoeken?

Voor jullie helaas te laat, maar voor een volgende ‘zoeker’: je kunt bij diverse websites een persoonlijk herinneringsboekje laten maken. Jij geeft aan voor wie het is, waarvoor het is en wie ze ervoor moeten benaderen voor tekst en beeld en zij regelen de rest :wink:Verder is er voor elke hobby/liefhebberij wel een workshop of cursus te bedenken:

-geef een (kook)workshop(of meerdere) cadeau

-voor de sportieveling valt er zeker nog iets te leren bij een leuke dans cursus

  • wat zouden ze van een cursus fotograferen vinden?

    -een cultuurliefhebber geniet misschien wel het meest van een paar kaartjes voor een leuk avondje uit…    Ook leuk: een dagje herinneringen ophalen door samen de streek waar ze opgegroeid zijn te bezoeken.    Mijn so genieten erg van gezellig uit gaan eten, en dat komt er nu met de kleinkinderen niet meer zo vaak van, dus wij gaan ze ws een gezamenlijke lunch (zonder kids, want dan kunnen we weer eens goed bijkletsen) op een bootje oid geven :mrgreen: