weer een invriesvraagje...

Benthe hier is helemaal gek van yoghurt, alleen: ze is de enige hier in huis.Zelfs met een half literpak kan ik de helft weggooien.

Zou ik dit ook in deeltjes in kunnen vriezen???

nee zou ik niet doen… het invriezen kan op zich wel, en dan als ijsje opeten… maar ontdooien vrees ik dat het gaat schiften…

Ik gebruik altijd biogarde en dat is ook een halve liter, heel goedkoop, iets van 40 cent. Jasmijn eet telkens ruim een half kopje en dan gaat de yoghurt op een gegeven moment toch wel op. Je kan het ook best een paar dagen bewaren hoor.

Op zich is yoghurt, ook als het open is, vrij lang houdbaar…

Maar invriezen zou ik niet zo snel doen…Maaruh, die yoghurt hè, geef je die gewoon tussendoor,of als toetjes na de groente hap? Ik moet zeggen dat hier bij het CB alleen gezegd is: fruit en groente hap en dat ik dus eigenlijk verder geen idee heb wat Lotte nog meer mag.Yoghurt dus, ga ik dan maar eens proberen.

Liga krijgt ze wel af en toe.

Hoe zit dat met brood, mogen ze dat ook al en kunnen ze dat al wel wegkrijgen? Begin je dan met witbrood? (Wij hebben hier zelf altijd het donkerste van het donkerste… maar dat lijkt me voor zo’n kleintje een beetje teveel van het goede)

Benthe krijgt na haar groente een beetje yoghurt met een beetje fruit erdoor…

Dat éét ze niet, dat vréét ze!!!Vandaag voor het eerst brood gehad, eerste 7 stukjes gingen goed, tot ze ontdekte dat ze de boter eraf kon sabbelen en het brood uitspugen :wink: