We willen zo graag een raadspelletje in het speelhoekje...

We willen dan dat één van de december-2005-mama’s een foto plaatst van haar kindje en dat de rest dan gaat raden wie dat kindje is.

Maar…dan moet diegene die de foto plaatst wel anoniem zijn.We mogen geen dubbele accounts hebben en niet plaatsen zonder ingelogd te zijn…Heeft er iemand een idee hoe we dit spel toch kunnen spelen, met zijn allen???

Jullie zouden bv een album kunnen openen bij http://www.photobucket.com daar de foto in zetten en er zo bv meerdere in laten zetten…neem bv iedere week 7 foto’s die er (anoniem) in het weekend ingezet worden door de bewuste moeders.

Daarna zijn de foto’s te zien via de aangemaakte link van bucket zelf waardoor ze in het topic hier zichtbaar zijn. Iedere moeder uit die maand kan zo in bucket komen en mss is het handig is er iedere keer door dezelfde persoon het topic geupdate wordt?Misschien kunnen jullie hier wat mee?

Je kunt op bucket ook niet zien wie er allemaal ingelogt is geweest dus zo kan echt iedereen aan het spel meedoen (nu ja op de moeder na van wie de foto komt maar dat zou je altijd hebben :wink: )

Ik ga er eens kijken, hartelijk bedankt!

You’re welcome en veel plezier.