We krijgen een cavia!

Haha…Vandaag te horen gekregen dat we deze of volgende week de cavia’s weg mogen. Zijn nu 4 weken oud en wij hadden er 1 gereserveerd. Het is een vrouwtje alleen we weten maar geen naam :roll:We willen een korte naam, natuurlijk vrouwlijk 8) Iets makkelijks wat R.yan ook snel kan zeggen.Hebben jullie nog goede ideetjes??? :mrgreen:

uhh misschien moet je eerst eens een foto plaatsen, dan weet ik voor wat voor dier we aan het denken zijn… :mrgreen:

We hebben 2de keus dus weet nog niet welke precies :lol: Kan dan moeilijk een foto maken 8)

mmm dan wordt het wel lastige…witje

stipje

streepje

bruintje

zwartje

uhhhh nee, ik heb geen inspi

Sien

Dot

Snoes

(top 3 hier in de praktijk) :wink:

Otje, Miep, Bessie, Truus, Clara, Betsie… Zoiets?

Wij hebben ook een cavia, een punkerd want hij heeft veel haar en hanekammen.Ze zijn leuk! :thumbup:En die van ons heet trouwens Jules. :inlove:

Het is een mannetje, geboren in juli, en we hadden niet zo heel veel inspiratie… :slight_smile:We hebben ook 3 konijnen gehad;

  • Scrabble
  • Mikado
  • Twister    We konden daarop geen leuke voor de cavia verzinnen (stratego en monopoly vond ik niet zo… 8) ), dus vandaar Jules.

Onze cavia heette Ginny (of Ginnie :roll: ). Soort afgeleide van Guinea Pig, het Engelse woord.…waarbij je Guinea dus ook uitspreekt als Ginnie :wink:Volgens mij is dit voor kinderen ook best een makkelijke naam!Ik ben benieuwd! 8)

Snoes(ie) :inlove:

onze vrouwtje heette Casper… omdat ons eerst vertelt was dat het een mannetje was :mrgreen:

Casper de Cavia dus :stuck_out_tongue:Toen we er een 2e bij kregen hebben we toch nog even voor de zekerheid laten kijken en bleek ze een vrouwtje hihi… de 2e (ook een vrouwtje!) hebben we toen Hobbes genoemd… naar de strip Casper en Hobbes.

Ons vrouwtjes konijn heet Lief en haar vriendje heet Lef :mrgreen:

Nou ja het gaat bij jullie om een cavia maar de namen maakt tochh niet uit?

caavje! :slight_smile:

Belle, als in Belle en het Beest.

Haha Leuke dingen!!Had zelf ook al Sien en Betsie en Truus…Alleen hub trok een gezicht dat ik dacht laat maar :roll:Maar die Sien houden we nog ff vast…Hebben nog een weekje waarschijnlijk :lol:

Joy

Didi

Wij hebben twee cavia’s gehad, de eerste heette Jip. En de tweede heette Bjarne. Standaard dierennamen zoals Snuf en Pluisje vind ik niet zo origineel. Iets heel anders is wel erg leuk, zoals Truus of Miep!Veel plezier met je caaf!

ik heb een joop een henk een katja en een bridget :mrgreen:

sweetje

bella

sasja

kittydat zijn de namen hoe onze cavia’s vrouwtjes heten

Die van mij heetten afgekort Cleo en Ody. :slight_smile:

Waarschijnlijk gaat ze Bregje heten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: