Wat koop je nouw????

voor je schoonouders die 30 jaar getrouwt zijn???Ik weet het dus echt niet he :think: :think:

Kun je goed met je schoonouders overweg? Ik wilde een nieuwe bezem voor mn schoonmoeder kopen :mrgreen: :mrgreen:

Wat zijn hun hobbies? Misschien een weekendje weg? Voor mijn schoonouders hebben we destijds een kadobon gemaakt met een suggestie voor een weekendje weg (Brugge) maar ze mochten voor hetzelfde bedrag ook zelf bepalen waar ze heen wilden. Ze zijn uiteindelijk ergens anders beland, maar vonden het wel erg leuk.

tja… lastig dat soort dingen :lol:

Ik weet dat dus ook nooit, hangt ook indd van de band af die je hebt.Zijn er niet meer broers en zussen misschien kun je met elkaar wat groters geven?

nee ik zelf kan er niet zo goed mee overweg, :shifty:

Het mag MAX 30,- kosten …

Hebben het financieel niet zo breed NL … :shifty:

Dusseh… suggesties :think:

ik heb destijds voor mijn ouders kaarten gekocht voor een voorstelling waarvan ik wist dat ze die graag wilden zien.zoiets misschien :think:of en dinerbon :think:

mooie kaart erbij, luxe envelop, ballon eraan…naja gewoon feestelijk presenteren :inlove:

Iets blijvends…Je kan bij de Hema al voor 20 euro een foto op canvas laten ‘drukken’…Dan doe je een mooie foto van je ouders toen ze getrouwd waren (inscannen)…

we hebben al een fles wijn met een fotoboekje met foto`s van bentheNamens benthe !!:-*Ik zal even een foto laten zien :thumbup:

Wij zijn met een vriendin foto’s gaan maken, daar de leukste uitgekozen en toen aan hen gegeven in mooie lijsten. Kost weinig maar ze vonden het super!dit hebben we al :thumbup: