Wat is jouw favoriete kerstnummer?

Heb jij een nummer waar je lekker bij weg zwijmelt of hele fijne herinneringen aan hebt? Waar wordt jij helemaal vrolijk van?Ik zal zelf beginnen met het nummer waarvan ik helemaal in de stemming kom. Als ik dit nummer op de radio hoor, is de kersttijd voor mij begonnen. Het is eigenlijk helemaal geen vrolijk nummer en niet heel origineel, maar wél lekker… :drool: Het is…:Last Christmas van Wham!

O god, ik erger me na een paar dagen eigenlijk alleen maar.Maar ik vind dat liedje van faith Hill ( de soundtrack van the grinch) mooi. Weet even de titel niet. Ik ga even zoekenErger me heeel erg aan mariah carey,s all i want for christmas. Ook al is ie mooi, veeeeeuuul te vaak hoor je hem deze dagen.

Titel, Where are you christmasHaha, mee eens hoor. Toch vind ik het stiekum ook wel leuk. Als ik eerlijk ben zijn er toch een heel aantal kerstnummers die ik best heel lekker vind.

Ik vind Winter Wonderland gezongen door Annie Lennox wel mooi! :angel:

:silenced: na een paar weken Skyradio ben ik wel even kerstliedjes-moe, dus voor mij even geen favoriet dit jaar… :sick: :angel: :sick: :hand:

Misschien volgend jaar een andere zender opzetten???

:mrgreen:

@Dame wrote:

Misschien volgend jaar een andere zender opzetten???

:mrgreen:
helaas geen vrije keuze haha… is heel democratisch besloten op onze afdeling… 8)

@Dame wrote:Last Christmas van Wham!
Sluit ik me helemaal bij aan!

Van “All I want for Christmas is you” van Mariah Carey word ik altijd heel vrolijk, bij “Last Christmas” van Wham krijg ik een heerlijk gevoel en bij “The Power of Love” van FGTH zwijmel ik helemaal weg (jeugdsentiment)… :mrgreen: Er is nog zo’n nummer dat ik echt Kerst vind, maar ik weet niet hoe het heet :?.

het is nu even;christmas was a friend of mine van fay lovski

flappie van youp van 't hek blijft ook leuk

Na 1 avondje skyradio gisteren (tijdens een etentje) voor mij even géén kerstliedjes meer… :hand:

Driving home for christmas van Chris Rea!

(voor de rest ben ik eigenlijk ook wel kerstliedjesmoe…)

@Em wrote:

Driving home for christmas van Chris Rea!

(voor de rest ben ik eigenlijk ook wel kerstliedjesmoe…)
Ja Em, die ja!!!

Wham enhttp://www.youtube.com/watch?v=vicwb4UT13M&feature=related#http://www.youtube.com/watch?v=qGd1ZRTuPEY&feature=related#http://www.youtube.com/watch?v=8jEnTSQStGE&feature=related

Wow! Echt heerlijke nummers voorbij zien komen.

Leuk hoor!