Wat denken jullie: Dromen jonge baby's ook al?

De reden dat ik dit topic open is omdat Lotte net echt krijssend wakker werd. Dit doet ze dus echt nooit!Helemaal in paniek! Flinke gil uit het niets en vervolgens huilen.

Ik ken dit alleen van mijzelf van vroeger als ik eng had gedroomd.Dus, wat denken jul;lie… zou Lotte ook eng gedroomd hebben???

kindjes dromen zelfs in de baarmoeder al :wink:dus ja…kan goed :hug: mupke moet ook zoveel verwerken van de dag …lekker troosten :hug: :-*

Ik denk ook inderdaad dat Lotte wel droomt, helaas dus gisteren blijkbaar heel eng want ook bij de gastouder blijkt ze gisteren tot 2x toe helemaal over de rooie wakker te zijn geworden na haar middagdutjes.Hopelijk gaat het vandaag wat beter. Zooo zielig, zo’n heel verdrietig klein hummeltje :hug:Toch ben ik dan wel weer heel benieuwd wat ze dan droomt.

Vraag me ook regelmatig af wat ze allemaal denkt en voelt, maar daar zullen we voorlopig nog niet achter komen. Tenminste, niet haar exacte gedachten en gevoelens… globaal kan je natuurlijk wel zien hoe ze zich voelt en of ze happy is of niet (dat kan ze al heel goed duidelijk maken :mrgreen: )

hoi,

ja, ik zie het aan de oogjes ze zijn wel dicht maar druk in de weer, onrustig ook,

dat hadden we deze week ook hysterisch huilen en niet te troosten.

ja, wat ze dromen weet ik ook niet maar het zal geen fijne droom zijn anders zou ze niet zo huilen denk ik :think:

gr mel