Wakker worden met een dichte neus (snot&bloed)

Mijn zoon wordt nu al minstens een week lang wakker met zijn neus helemaal dicht. Aan de ene kant met snot, aan de andere kant met bloed (vermengt met snot).

Zonet leek zijn neus ook wel wat dikker te zijn dan normaal. :think:

Hij heeft dit als peutertje van 2 ook eens heel heftig gehad, toen zat hetzelfde neusgat helemaal dicht met dikke stolsels bloed.Het “gekke” is, mijn dochter heeft hetzelfde, zelfde neusgat, alleen dan minder extreem.Moet ik hier iets mee en zo ja wat?

Ze hebben net keelontsteking/oorpijn gehad, zoon is er mee naar de HA geweest en hebben een verwijzing voor de kno binnen (de volgende specialist die zich over mn zoon buigt, we worden er moe van!).

ik zou het aankaarten bij de KNO. die zijn daarin gespecialiseerd.

wel sneu :hug:

Amélie heeft precies hetzelfde. Ze blijft lawine’s snot uitniezen :sick:Nu heeft zij een voedselallergie, maar wij konden er niet achter komen wat ze verkeerd gegeten had.

Gisteren besefte ik opeens dat het ook berken-tijd is. En misschien heeft ze wel gewoon last van hooikoorts :shock:

Ik ga morgen de huisarts even bellen voor overleg, want ze hoest 's nachts ook de longen uit haar lijf :frowning: Echt zo’n keiharde hoest waarbij ze klodders slijm opgeeft.

Ik zei laatst nog dat het een wonder was dat de kinderen, met de familie waar ze in zitten, geen hooikoorts hebben… misschien dan dus wel… :think:Naja, zal maar eens werk maken van de kno.

Heeft hij last van hooikoorts Marite?

Ik herken het van onze zoon en van mijn man. Beiden astma en gevoelig (vooral tijdens warme dagen) voor stuifmeel. Dat irriteert de slijmvliezen in neus, ogen, mond. Beiden hebben al een week bloedneuzen (en mijn zoontje krijgt dan ook vervelende galbulten). Misschien kan je allerfre proberen totdat je bij de KNO terecht kan? Lars krijgt een half tabletje en het helpt wel.