Vreselijk ongeval tijdens optocht koningin!!

Vreselijk, hebben jullie het gezien? Ik zat leuk op tv naar de koningin te kijken, rijdt er ineens een auto vlak langs, zo in de menigte en komt tot stilstand tegen “de Naald”. Er zijn 14 zwaargewonden. Ik zie allemaal mensen gereanimeerd worden!

Ongeluk verstoort koninklijk bezoek

Uitgegeven: 30 april 2009 12:05

Laatst gewijzigd: 30 april 2009 12:05AMSTERDAM - Het bezoek van de koninklijke familie aan Apeldoorn werd donderdagochtend verstoord door een personenauto die de afgezette wegen was opgereden.De donkere wagen reed dwars door de menigte en knalde vervolgens tegen het Apeldoornse monument ‘De Naald’ aan bij Paleis het Loo. De koninklijke familie reed op dat moment juist in een ‘historische optocht’ op de Loolaan.Omstanders werden geraakt, verslaggevers zouden mensen met open wonden en beenwonden hebben zien liggen.De wagen werd bestuurd door een man die is aangehouden terwijl hij gewond achter het stuur van de auto lag. Toen de auto tegen het monument aanknalde, was de wagen al behoorlijk beschadigd.

HulpverlenersInmiddels zijn er hulpverleners op de been die mensen te hulp schieten die gewond zijn geraakt.De Koninklijke familie is in Paleis het Loo.Hoe het kon gebeuren, met alle veiligheidsmaatregelen bij koninklijk bezoek, is onduidelijk.Zeker is dat het incident een stempel drukt op de dag.© NU.nl

Is dit een vooraf bedachte actie denken jullie? Of een ongeluk?

http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic.php?t=73200&start=30Hier ook al een heel topic Matsjo :-*

in verband met de actualiteit: zie huiskamer.