vraagje

Dankje wel allemaal,

lief dat jullie zo gast vrij zijn :lol:

maak je niet vaak meer mee…

misschien dat iemand het hier weet,

ik ben in de laatste paar jaar vaak geswitcht van pil/prikpil

nu vraag ik me echt af of het kwaad kan geen enkele pil houd mijn oetsrogeen en progestosteron in balans, na tig maal bloed te hebben laten prikken en onderzoeken te hebben gehad blijkt dat mijn oestrogeen ontzettend hoog is, maar nu ben ik erg benieuwd of het kwaad kan om zo vaak te switchen van pil?

inmiddels ben ik vanaf 05-12-2007 gestopt met het slikken van de pil ik vloeide telkens tussendoor… en had meer buikpijn dan dat ik had zonder pilliefs Nicole

geeeeen idee; misschien kun je daar beter de HA even over bellen. Want dat is denk ik niet iets waar veel mensen ervaring mee hebben.

denk dat dit idd beter een vraag is die je aan de HA kan stellen…

Geen ervaring mee, dus ik kan je vraag ook niet beantwoorden. Ik sluit me aan bij de vorige meiden… vraag het na bij de ha! :wink:

hoi allemaal,dat is juist mijn probleem, mijn HA wilt me telkens nieuwe middellen geven zoals de nuvaring, pleisters of een inplanon…

ik ben totaal niet bang voor iets maar vindt dit niet iets wat ik wil of waar ik voor zou kiezen. maar toch bedankt voor jullie reactie. :thumbup: