Vraag over de autostoel Maxi-Cosi Priorifix of Priory

Ik heb een mooie stoel gezien op marktplaats, maar de eigenaar kan nergens vinden om WELKE Maxi-Cosi het gaat.Op de achterkant staat op het witte gedeelte van de oranje sticker ( volgen jullie nog? :wink: ) staat wel PRX 1001 enz. Wil wel een fotootje toevoegen als het nodig is.het lijkt me logisch dat dat de afkorting is van de Priorifix, dus weet iemand of dat ook zo is?En nog een vraag: ik kom op internet de Maxi-Cosi Priory en de Maxi-Cosi Priorifix tegen.Zijn dat dezelfde stoelen?

De Priorifix heeft een “poot” en 2 aansluitpunten op de achterzijde om het op het Isofix systeem van de auto te kunnen klikken. De geweone prior heeft dit niet.Ik laat je even 2 plaatjes zien:

Dit is de PRIORI FIX:

dit is de achterzijde van de FIX:

En dit is de normale priori:

Zie je het verschil?

PRX is de afkorting van de Priori XP en PRS van de Priori SPS Beide stoelen zijn prima, de priorifix is pas van recenter bouwjaar, dus dat zal hem wel niet zijn denk ik.De SpS staat voor side protection system en schijnt dus iets meer te hebben aan de zijkant, maar ik ken de stoel verder niet, wij hebben een reserve gehad en dat was een XP