Vlekkerige streep zwangerschaptest?

Lieve dames!Graag jullie hulp want ik word een beetje gek hihi.Ik ben 10 dagen over tijd en heb last van maagzuur, pijnlijke boobs en zeurderig gevoel in mijn buik.

Maar sinds zaterdag heb ik wel een paar keer beetje roze bloed gehad bij afvegen en een paar druppels helder bloed. Maar kan geen ongesteld zijn hoor want dan is het altijd BAM overal bloed zeg maar en geen twijfel mogelijk…Maar vanmorgen wel een test gedaan van matcare zo een met een pipetje en die was positief, maar begon heel snel uit te lopen en werd helemaal vlekkerig.

Dus daar snap ik niet zoveel van…Ben ik nu wel of niet zwanger? Of is het een miskraam?

En wie heeft ook dat vlekkerige gehad met die matcare test?

Kan je hier een foto plaatsen van de test?Ik zou zeggen als hij in eerste instantie positief was, dan is het gewoon positief. Voor de zekerheid nog maar een keer testen? Is er dan weer twijfel, dan even een ander merk test proberen. Clearblue wel/niet zwanger bijvoorbeeld. Daaraan kan je niet twijfelen.

Hij kan volgens mij niet positief aangeven als er geen zwangerschapshormoon aanwezig is…dus ik zou denken dat je gewoon zwanger ben!

Maar gewoon nog een test doen joh…dan weet je het tenminste zeker!

Kan een ongeldige test zijn geweest (fabricagefout).Heb je het aangegeven aantal druppels urine gebruikt?Wellicht niet goed doorgelopen?Doe eens met dat pipetje wat druppels water in het druppelvak? Daarmee spoel je dat vlekkerige weg.Ben benieuwd wat je dan ziet. En een foto plaatsen?

en ?

hoe is het nu?