Ik heb gister rond 14 uur slavinken uit de vriezer gelegd en rond 17 uur in de koelkast er zat toen nog wat ijs op, zou ik dat dadelijk nog kunnen bakken of niet???
je kan het gewoon in de pan gooien hoor… hier ook wel vaak nog vlees wat niet helemaal ontdooit is in de pan
@pearlie wrote:
je kan het gewoon in de pan gooien hoor… hier ook wel vaak nog vlees wat niet helemaal ontdooit is in de pan
FF goed lezen pearlie GISTER zat er nog beetje ijs op, nu echt niet meer :mrgreen:
ja uhm zwanger he. lol.
maar als het gister hele tijd in de koelkast heeft gelegen en je gaat het vandaag bakken nog geen probleem.
maar houdbaarheids datum nog wel goed hihi.
nee hoor gewoon bakken tis hele tijd koud geweest.
Ja hoor, dat kun je nog wel eten. Smakelijk zo
En als je het niet vertrouwd dan moet je gewoon even ruiken.
Bedorven vlees daar kan je niet omheen.
Maar 1 dag uit de vriezer en ontdooid in de koelkast kan echt geen kwaad.
Ja hoor doe ik ook wel eens.
Als het niet gek ruikt, kan je het best eten. Zeker als je het goed doorbakt
@juulisjuul wrote:
Ik heb gister rond 14 uur slavinken uit de vriezer gelegd en rond 17 uur in de koelkast er zat toen nog wat ijs op, zou ik dat dadelijk nog kunnen bakken of niet???
als je het na het kopen recht in de vriezer doet kan dat prima, je moet het niet eerst een week in de koeling laten liggen :lol:
Zoals mijn voorgangers zeggen… het kan nog!!