vis braadstomen, hoe lang in de oven?

Ik heb zelf braadzakken gekocht bij de action en nu wil ik daarin in pangafilet gaan braadstomen in de oven. Ik heb echter geen idee hoelang het erin zou moeten en op hoeveel graden, en de vis bevroren erin doen of ontdooit (denk bevroren).



Heeft iemand tips?

Ik heb hier wel een zakje Braadstomen voor vis van Maggi liggen. Zal ik even kijken voor je? Momentje…

heb nog ff gegoogeld en een hele handige site gevonden met allemaal braadstomen-tips en recepten mmmmm krijg er spontaan zin in haha



vis is 25 min op 180 / 200 graden



crien, toch bedankt voor het kijken

Sorry, dat het even duurde; er kwam even iemand binnen gevallen



-verwarm oven voor op 180gr

spoel vis af onder lauwwarm water, doe de vis in de zak en maak de zak dicht.



-zorg dat er ruimte in de zak zit en schud goed als je er kruiden bij gedaan hebt.



-leg de braadzak met de vis in een ovenschaal en prik 2 kleine gaatjes aan de bovenzijde van de zak. Zorg dat de vis naast elkaar, niet op elkaar. Plaats de vis onderin de oven en braadstoom de vis in 30 min gaar



-pak de schaal uit de oven en prik een gat in de zak om de hetel lucht vrij te laten. Doe de vis in de schaal en verdeel de jus over de vis.



Eet smakelijk! :drool:

bedankt!