Veganistisch restaurant Amsterdam (liefst pijp)

Hoi allemaal,

Ik ga zaterdag uit eten met een veganistische vriendin.Nu kan je op zich best vegetarische restaurants vinden, maar veganistisch is wat moeilijker.Weet iemand toevallig iets leuks? :shifty:Ze eet geen vlees/vis/melk/boter/kaas.

Wel eieren.

Vegetarische restaurants zijn meestal wel vegan-friendly, zeker als je ze van tevoren even belt.Bij vegetarisch en de Pijp denk ik gelijk aan ‘De Waaghals’. Zelf heb ik daar toev. nog nooit gegeten, maar weet dat het een van ‘dé’ bekende vegetarische restaurants in A’dam is.

de Bolhoed

Betty’s restaurant

De waaghals had ik ook al gezien, maar een goede tip om van te voren aan te geven dat er een veganist mee eet.

@elisaatje wrote:Betty’s restaurant
Dit ziet er goed uit zeg…

@Madre wrote:

@elisaatje wrote:


Betty’s restaurant
Dit ziet er goed uit zeg…
Nou ik zou voor Betty gaan zeg :drool: :smiley:De Waaghals & Bolhoed zijn meer v/d oude (saaie?) vega-stempel

Ik zie alleen dat ze gesloten zijn van:‘zondag 17 Juli tot en met woensdag 10 augustus, donderdag 11 augustus zijn wij weer open.’

Van Restaurant de Kas heb ik ook positieve verhalen gehoord.

(niet vegetarisch, maar ze koken met biologische producten uit eigen kas, dus wellicht staan ze open voor vegan gerechten).

de Kas is zeker lekker :drool:

bio, aangepast aan het seizoen en ze kunnen goed uit de voeten met dieeten. bij het reserveren zeggen dat je een vegan hebt en vooral een rondleidinkje in de kas vragen aan het einde van de avond :wink:

het kost wat maar dan heb je ook een prima avond :thumbup:Betty’s lees ik altijd positieve verhalen over, het is lang geleden dat ik er zelf ben geweest.