Vakantie.

Wij willen met Pasen een weekendje weg.We zijn op zoek naar een vakantiehuis/chalet/stacaravan met in de omgeving een zwembad en iets van een speelparadijs voor onze zoon van (dan 1,5 jaar oud).Het hoeft niet perse zo’n Centerparcs park te zijn.Tips zijn welkom. 8)

[edit beheer: commerciele links zijn niet toegestaan. Het noemen van een camping/park mag wel]

Pipowagen de Luxe. In het naastgelegen dorp een zwembad, verder weet ik niet of er iets van een speeltuin ofzo in de buurt is, ligt wel in de buurt van roermond

Landal is ook wel heel leuk kwakje, zeker zoiets als Rabbit Hill, met speelgelegenheid (binnen!) en klein zwembadje. Daarnaast een konijnenweide en kleine speeltuintjes.

De Bongerd in Tuitjenhorn schijnt erg leuk te zijn. Op hetzelfde park ligt de Holle Bolle Boom (overdekt spelen, openluchtspeelpark en overdekt zwembad).

@Elle wrote:

De Bongerd in Tuitjenhorn schijnt erg leuk te zijn. Op hetzelfde park ligt de Holle Bolle Boom (overdekt spelen, openluchtspeelpark en overdekt zwembad).
dit is absoluut waar. helemaal een top camping, maar weet niet of ze ook verhuurmogelijkheden hebben.

Vanaf mei hebben ze van die soort boom lodge’s ofzoiets.

En studio’s maar dat vindt ik niet zo praktisch met een kindje.

Op marktplaats is ook iemand die een stacaravan daar te huur aanbiedt voor 350 euro per week. Je kunt ook ergens lekker aan zee gaan in Noord-Holland. In St. Maartenszee heb je dan attractiepark de goudvis, daar mag Simon voor 3,75 in en voor jullie is het gratis. Daar in de buurt zijn vast genoeg leuke campings met verhuur te vinden en dan kun je ook nog eens lekker de duinen in (klimduin Schoorl) of t strand op.

Dat is ook nog een idee. :thumbup:

Dan heb ik ook nog twee leuke tips voor je, beide super gezellige campings lijkt me (ik ben bij noetselerberg geweest die was heel leuk en rheezerwold staat op mijn lijstje haah): https://www.rheezerwold.nl/ en https://www.noetselerberg.nl/